Rekrutteringsfirma

Financial Controller til [xxxxx] med base i Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Kan du sikre, at regnskabet stemmer og levere intern sparring og rapportering af høj kvalitet? Og har du lyst til en stilling med et stort ansvarsområde og tilsvarende stor indflydelse på egen hverdag? Så kig nærmere på jobbet som Financial Controller hos H&P Frugt i Vejle.

Erfaren engrosvirksomhed med Danmarks bredeste sortiment


Med mere end 70 års erfaring er H&P Frugt en populær og kompetent leverandør af frugt, grøntsager og blomster. Virksomheden betjener i dag kunder i hele landet og har et stort salg til både engros, detailbutikker og catering.

Til at understøtte forretningen økonomisk søger H&P Frugt en Financial Controller, som kan tage ansvar for bogholderiet fra A til Å. Du får reference til virksomhedens Group CFO og daglig base på virksomhedsdomicilet i Vejle, men kan desuden se frem til en ugentlig arbejdsdag på søsterselskabets kontor i Aarhus.

Dine vigtigste arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

  • Controlling af løbende drift
  • Deltagelse i udviklingen af en ny ERP-løsning
  • Vedligeholdelse af ERP-system samt optimering af interne processer
  • Deltagelse i udviklingen og vedligeholdelsen af selskabets ESG-rapportering
  • Internt regnskab og rapportering
  • Måneds-, kvartals- og årsafslutning
  • Lønbogholderi
  • Momsafstemning samt øvrige lovpligtige rapporteringer

Kompetent økonomidrift og -sparring


Har du en HD i regnskab eller en HA-baggrund og 3-4 års erfaring med alle dele af bogholderiet og er superbruger i Office-pakken og ERP-systemer, så er det lige netop dig, vi er på udkig efter!

I rollen som Financial Controller får du en spændende, alsidig hverdag, hvor du får en bred opgaveliste og endnu bredere kontaktflade. Derfor er det et krav, at du som person er både omstillingsparat og fleksibel samt har stærke sociale kompetencer.

Det falder dig naturligt at arbejde selvstændigt. Du har mange gode idéer og tager hurtigt initiativet til at få eksekveret på idéerne. Når du går til opgaven, gør du det med en systematisk og velovervejet tilgang, og man kan trygt stole på, at du har styr på tingene. Du deler gerne dine tanker omkring økonomien og formår at gøre tallene forståelig for dem omkring dig, der ikke nødvendigvis har den samme økonomiske indsigt. Det gør dig til en vellidt og betroet sparringspartner.

Vigtigst af alt så har du en attitude og personlighed, der passer ind i H&P Frugt, og du har lyst til at arbejde for en mellemstor virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du får frihed under ansvar.

Kassevis af bananer


H&P Frugt er en del af ”Poulsen & Finsen A/S koncernen”. Med et stærkt bagland i ryggen er virksomheden godt stillet til at servicere kunder i hele Danmark – og med et finmasket leverandørnetværk i hele verden kan de opfylde selv de mest særprægede og eksotiske efterspørgsler. Derfor har virksomheden Danmarks bredeste frugt- og grøntsortiment.

Bananer er et af kerneområderne hos H&P Frugt. Virksomheden har rigtig mange kasser gennem systemet om året, som de selv står for at modne, så de har den helt rette farve og smag, når de lander hos kunderne.

Kvalitet er i det hele taget omdrejningspunktet. Varerne skal altid være så friske, og målet er at levere topkvalitet i hver eneste kasse. Det kræver de bedste leverandører og producenter samt et dygtigt medarbejderteam og det har man hos H&P Frugt.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Vejle

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Vejle

    Solid økonomisk værktøjskasse, nysgerrig med en positiv og løsningsorienteret adfærd – kan du nikke genkendende til disse kompetencer, og motiveres du samtidig af ansvar og alsidige opgaver, er du .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    Brænder du for at understøtte ledere og medarbejdere i korrekt håndtering af de daglige økonomiopgaver - Og har du evt. også stor erfaring med afstemninger?Vær med til at sikre kvalitet og udvi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    If you want to work with wind energy and be part of one of the fastest growing service and installation companies in the industry, then you might be the Financial Controller we are looking for..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Grindsted

    BeskrivelseEr du passioneret omkring bogholderiet og ønsker du at udvikle dine færdigheder? Er du kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og sætter du samtidigt en ære i at overholde deadlines? Tri..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Grindsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 6
12. april 2024 5