Financial Controller – vær med i centrum af den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Er du professionelt nysgerrig, og trives du både med at supportere forretningen og med at finde nye løsninger? Har du drive og forretningsforståelse og vil du være med til at bygge noget stort? Så vil vi gerne have dig med!

Vi søger en Financial Controller, der vil være med til at drive den grønne omstilling i Danmark, hvor der sker store forandringer frem mod at gasforbruget skal være 100% grønt på sigt.

Evida står foran nogle vigtige år: Vi er som forholdsvis nydannet statslig virksomhed i fuld gang med at støtte op om den grønne omstilling indenfor metangas og på sigt også andre gasser som brint og co2. Det betyder, at Evida ser ind i nye forretningsmodeller og store investeringsprojekter de kommende år. Og det skal ske med et digitalt fokus i alt, hvad vi foretager os.

Vi har bygget en stærk organisation, men vi har brug for dig til at hjælpe Evida videre med udviklingen. Med knap 400.000 kunder og en målsætning om at være mere digitale og i stand til at træffe endnu flere data-drevne beslutninger bliver du en vigtig brik i at understøtte indsatsen med input og proaktiv adfærd.

Med en omsætning på cirka 1,5 mia. kr. årligt og meget store investeringer de kommende år er vi helt afhængige af skarp økonomistyring og analyser samt projektopfølgninger. Her er vores økonomiafdeling et omdrejningspunkt i organisationen. Vores hold er bestående af en økonomichef samt stærke specialister og controllere, som alle arbejder med en bred vifte af spændende opgaver, hvor ansvar og indflydelse er en del af dagligdagen. Vi er et kompetent team, der altid stiller op med støtte og sparring til forretningen. Vi har mange snitflader og projekter i organisationen, men vi arbejder også tæt sammen og prioriterer plads til både arbejde og socialt samvær.

Om stillingen
Som Financial Controller får du egne ansvarsområder og en dagligdag fyldt med spændende udfordringer, både fagligt og gennem samarbejde med kolleger i organisationen.

Dine arbejdsopgaver inkluderer bl.a.:

  • Controlling og månedsafslutning
  • Analyser af blandt andet KPI'er
  • Regnskabsudarbejdelse (månedsrapportering, afdelingsregnskaber, årsrapporter)
  • Budgetudarbejdelse, budgetopfølgning og afvigelsesanalyse
  • Projektopfølgning
  • Business-support til forretningen
  • Arbejde på tværs i organisationen for at sikre optimering af processer, forretningsgange og vejledninger
  • Udarbejdelse af præsentationer til direktion og bestyrelse

Dine faglige kvalifikationer
Du har en kandidatgrad i økonomi, finansiering, Business Administration eller lignende, og du kommer formentlig fra en stilling som Financial Controller, Business Analyst eller en tilsvarende central position inden for forretningsrettet controlling og rapportering – gerne fra en større koncern, en statsejet virksomhed eller måske fra en organisation inden for forsyning eller infrastruktur.

Som person trives du med et selvstændigt ansvar, og du kan lide at varetage en bred palet af opgaver inden for controlling, forretningsanalyse og ledelsesrapportering. Du tør udfordre beslutninger og forretningsgange ligesom du har gode kommunikationsevner, så du nemt skaber tillidsfulde relationer. Du evner desuden at prioritere og styre mange processer samtidig, ligesom du er analytisk stærk.
Du kan lide selv at rapportere dine resultater, og du er en erfaren bruger af Excel, forretningssystemer, PowerPoint og IT i almindelighed - herunder også gerne med erfaring i rapporteringsværktøjer indenfor Business Intelligence.

Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i et stærkt fællesskab med mere end 450 kolleger, som alle er med til at løfte opgaverne og trække i samme retning som dig. Du får mulighed for at præge arbejdsform og -kultur, ligesom du får stor indflydelse på egen hverdag og egne opgaver.

Glæd dig til at blive en del af en organisation, som er handlekraftig og nytænkende og vægter samarbejde og inddragelse.

Vi tilbyder blandt andet:

  • God onboarding og tæt sparring med dine nye kolleger
  • Selvstændige ansvarsområder, men masser af sparring og support fra din leder
  • Personlig og faglig udvikling og rig mulighed for at sætte eget præg på alle vores opgaver
  • Sundhedsforsikring
  • Gode kantineforhold
  • Mulighed for fleksibilitet, hvor du har mulighed for at arbejde hjemmefra nogle dage
  • Dygtige ledere og kolleger i hele Evida, som gerne vil samarbejde
  • En virksomhed med store ambitioner, men som vægter kultur og værdier som professionalisme og samarbejde


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Viborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2