Koncern BI controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Koncern BI controller



F&H Group A/S



Er du en haj til at arbejde med data, og tiltales du af muligheden for at blive en del af en vækstorienteret, international koncern i et dynamisk og uformelt miljø? Så er du måske F&H Groups nye koncern BI controller.


En vigtig rolle i F&H Groups vækst og udvikling


På vegne af vores kunde F&H Group A/S, Skandinaviens førende multi brandhouse, søger vi en koncern BI controller til finansafdelingen på koncernens hovedkontoret i Viborg. Du vil med reference til koncernens CFO blive en del af finansafdelingen, som består af 11 medarbejdere.

Som koncern BI controller hos F&H Group A/S bliver du en del af Skandinaviens førende brandhouse, og du vil her opleve stor selvstændighed og frihedsgrader til at løse opgaverne på måden, som du finder bedst og planlægge din egen hverdag. F&H’s BI-system er stadig under udvikling, så du får rig mulighed for at påvirke opbygningen og sikre, at systemerne fortsat kan understøtte koncernens vækst og behov.

Ansvar for BI – og budgetsystemer


Med afsæt i din stærke forretningsforståelse vil dit hovedansvar som koncern BI controller være at varetage udvikling, vedligeholdelse og brugersupport på koncernens BI systemer (Targit og Power BI) og budgetsystemet (Exacto), så det altid kan supportere koncernens beslutningstagere på bedste vis. Du får som koncern BI controller en stor berøringsflade med mange interessenter i og udenfor koncernen. Har du ikke på forhånd indgående kendskab til Targit eller BI systemer generelt, vil der være mulighed for at videreudvikle dig inden for området.

Mere konkret vil du arbejde med:

  • Vedligeholdelse, udvikling og optimering af rapporter i Targit og integrationen til F&H’s ERP-system (Axapta 2012)
  • Opbygning og sidenhen vedligeholdelse mm. af nyt Power BI system
  • Vedligeholdelse, udvikling og optimering af koncernens budgetsystem (Exacto) samt sikring af overførslen af data til Targit og Power BI
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af daglige, ugentlige, månedlige, kvartalsvise og årlige BI rapporter til interessenter i og udenfor koncernen.
  • Etablering, vedligeholdelse og udvikling af Powerautomate (robot)
  • Vedligeholdelse, udvikling og optimering ifm. miljødata, royalty-rapporter til designere og messestatistikker
  • Ad hoc controlleropgaver på tværs af koncernen

Ansvarsbevidst og proaktiv controller


Du har en stærk forretningsforståelse, som du evner at bruge til at optimere og udvikle koncernens BI og budgetsystemer, og du har en god forståelse for opbygningen og sammenhængen i og mellem datakuber. Du er dygtig til brugen af Excel og har en god analytisk sans. Din tilgang til arbejdet er struktureret, og du finder det spændende at optimere processer. Du er tillidsskabende og sætter en ære i at levere valide tal og er altid parat til at yde en god support til kollegaer på alle niveauer. Derudover trives du i et internationalt miljø, hvor du kan lide at tage ansvar og aktivt opsøger opgaver og sparring.

Du har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling, men dyb erfaring med Targit, Power BI og Exacto er som nævnt en fordel, men ikke et krav. Du har afsluttet en videregående uddannelse eller har alternativt længere erfaring fra en lignende stilling, og du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Veletableret og professionelt miljø med stort potentiale


Hos F&H bliver du en del af et internationalt miljø med muligheden for at gøre en forskel og qua virksomhedens størrelse og tid i markedet, vil du opleve en veletableret og professionel organisation, men som også har stort potentiale, som du som koncern BI Controller er med til at indfri. Virksomhedens størrelse og tilgang til arbejdet betyder, at der er rig mulighed for på sigt at forme stillingen efter præferencer og kompetencer, komme på udlandsophold eller lignende.

Du bliver en del af en koncern i vækst, hvor arbejdsmiljøet er præget af engagement, fart over feltet og en god og uformel omgangstone. Generelt har medarbejderne lang anciennitet i F&H og i medarbejdertilfredshedsundersøgelser lægges vægt på, at det er en god og ordentlig arbejdsplads, der tager hånd om sine medarbejdere.

Interesseret?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent, Thomas Schwartz på +45 20 63 25 14. Vi læser CV’er løbende og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Skandinaviens førende multibrandhouseF&H Group A/S er Skandinaviens førende multi brandhouse indenfor ’Kitchen Living Dining’ til de tre kundesegmenter: dagligvarehandel, faghandel og B2C. Sortimentet byder på mere end 13.000 forskellige varer fordelt på flere end 30 stærke brands, bl.a. Morsø, Gense, Villa Collection, BITZ, Rosti, Alfi, Södahl, Pillivuyt, Tareq Taylor, Hoptimist, Blomsterbergs, Peugeot, Jacob Jensen og Zone Denmark. Dagligdagen byder på et spændende og hektisk miljø, hvor trend, livsstil og design går hånd i hånd med sund fornuft og godt købmandskab. Koncernens hovedsæde er i Viborg, Danmark, og derudover er der selskaber i Oslo, Stockholm, Berlin, New York samt i Guangzhou. I alt er der mere end 350 medarbejdere, der hver dag arbejder ud fra kerneværdierne innovation, ejerskab, kvalitet, ordentlighed og engagement.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Viborg
Reference:
2328.170
Virksomhed:
F&H Group A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Viborg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Roslev

    Thise Mejeri er en førende dansk mejerivirksomhed, der prioriterer økologi, bæredygtighed, kvalitet og dyrevelfærd der har været førende inden for økologiske produkter i mere end 30 år. Produ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roslev
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ikast

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Brænder du for bogholderi, og er du en holdspiller, som trives i et tæt samarbejde med dit team om at sikre valid og rettidig rapportering? Så vil vi gerne have dig med på holdet. Som bogholder .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Har du minimum 3-5 års erfaring med udarbejdelse af månedsafslutninger og regnskaber for en international koncern? Har du let ved at sætte dig ind i ERP-systemer (det er et kæmpe plus, hvis du h..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
15. maj 2024 2
14. maj 2024 4
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3