Business Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vinderup

- til fødevarevirksomhed


Har du solid produktionsforståelse? Er du kvik, analytisk og ambitiøs og drømmer du om en hverdag, hvor du kan gøre en forskel gennem analyse og rapporter? Så har vi den helt rette udfordring til dig!

Vi er på udkig efter en ansvarlig og dedikeret Controller, der sætter en ære i at levere skarpe analyser og nye indsigter til vores Supply Chain. ”Det er den perfekte mulighed for dig, der ønsker bredde og dybde i dine opgaver og som gerne vil etablere et solidt professionelt netværk,” fortæller Finance Manager, Johnny Stagsted.

Fokus vil være på at løfte performance og effektiviteten i produktionen igennem en øget og proaktiv dialog med Operations. Du spiller en central rolle med hensigt på at tilvejebringe øget overblik og identificere optimeringsmuligheder på tværs af værdikæden - funderet af økonomiske nøgletal og øvrige faktabaseret rapporter. Dette overblik og indblik skal endvidere omsættes til revideret produkt kostpriser. Derudover spiller du en central rolle i forbindelse med månedsafslutning, kvartals forecasts samt ved det årlige budget og regnskab.

Vi kan garantere dig en varieret hverdag med masser af ansvar. Med reference til vores Finance Manager bliver du en del af økonomifunktionen. Vi er et stærkt team med engagerede kolleger, der har en høj faglig stolthed, altid plads til et godt grin og sparring med hinanden. Vores bidrag til forretningens performance er gennem korrekte analyser og optimering af processer i forretningen. Samtidigt skal vi sikre at strategiske tiltag omsættes og synliggøres i regnskabet.

Dine opgaver og arbejdsområder vil løbende udvikle sig, med afsæt i:

  • Controlling af elementerne i COGS (specielt pris- og mængde varianser), lagre samt omkostningsudviklingen
  • Udarbejdelse af den løbende rapportering - både internt og til Group
  • Udarbejdelse af forecast og budget
  • Implementering af, og opfølgning på forbedringsinitiativer
  • Identifikation af optimeringsmuligheder – både i produktions- og økonomiprocesserne
  • Kostpriskalkulation
  • Deltagelse i relevante projekter

Selvstændig og proaktiv teamplayer

Du har en relevant uddannelse på BA / HD / Kandidatniveau og gerne 3+ års erfaring som Controller fra en produktionsvirksomhed (FMCG). Du har en stærk analytisk sans og er hurtig til at gennemskue, hvordan tingene hænger sammen. Du er en haj til Excel og præsentation af data, og evner at bearbejde store datamængder. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Navision og BI værktøjer, ligesom forståelse for arbejdet med standard cost og variansanalyser vil hjælpe dig godt på vej. Du behersker dansk og engelsk og har stærke kommunikative evner både i skrift og tale.

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du forstår at omsætte data og analyser til
implementer bare anbefalinger. Du arbejder metodisk, struktureret og tør udvise handlekraft med omtanke. Du har en ”continuous improvement” tilgang, et stærkt drive, tænker hele værdikæden igennem og tager initiativer som du følger helt til dørs.

Vi ønsker en teamplayer, der vil gøre denne stilling til sin egen, og som ønsker at bidrage til, at teamet får succes. En medspiller, som søger at udvikle sig personligt og fagligt og er nysgerrig på en karriere i en fødevarevirksomhed. Desuden værdsættes det, hvis du tænker ud over: ”hvad vi plejer at gøre”.

Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende job i en virksomhed, hvor der er en uformel omgangstone, åbenhed og tillid. Du må påregne mødeaktivitet andre steder end på din primære arbejdsplads. Det er derfor et krav, at du har kørekort og adgang til bil.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi ansætter så snart vi har den rigtige kandidat, så send din ansøgning og CV ved at klikke på nedenstående link.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Finance Manager, Johnny Stagsted på telefon: +45 2688 0013.

Du kan læse mere om HKScan på www.hkscan.com eller www.rosekylling.dk



HKScan er en nordisk koncern, der producerer kød og måltider. Vi beskæftiger mere end 7.200 medarbejdere, der arbejder for at betjene verdens mest krævende forbrugere og sørger for kvalitet i hele processen fra jord til bord. HKScan producerer, markedsfører og sælger ansvarligt fremstillede svine-, okse-, fjerkræ- og lammeprodukter samt charcuteri og måltider. Alt sammen af høj kvalitet og under stærke brandnavne som HK®, Scan®, Rakvere®, Kariniemen®, Rose®, Pärsons® og Tallegg®. Vores kunder findes i detail-, food service-, industri- og eksportsektoren, og vores hjemmemarkeder omfatter Finland, Sverige, Danmark og Baltikum. Vi eksporterer til mere end 50 lande. I 2019 havde HKScan en nettoomsætning på EUR 1,7 mia. www.hkscan.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Vinderup
  • Torsdag den 02. februar 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Aalborg Øst

    For vores kunde søger vi en selvstændig, kompetent, positiv og omgængelig lønningsbogholder til Finansafdelingen.Kunden, der er en landsdækkende virksomhed, med hovedsæde i Aalborg området, har..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Nordjylland

    JobbetVi søger tre skarpe og it kyndige lønmedarbejdere til faste stillinger hos CBRE - Teknisk Servicepartner i AalborgVi søger tre skarpe og it kyndige lønmedarbejdere til faste stillinger hos CB..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vodskov

    Financial controller med karrierepotentiale. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring, ønsker du at opleve at arbejde i en børsnoteret virksomhed, selv få spændende..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vodskov
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Dronninglund

    [xxxxx] søger en regnskabsansvarlig til Nordturn ved Dronninglund. Du bliver del af en højt specialiseret virksomhed, hvor faglig stolthed og professionalisme skinner igennem overalt. .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Dronninglund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Vinderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Vinderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2