Ambitiøs Controller til forretningsdrevet Finance Business Partner afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du have et job, hvor du får en central rolle i vores Finance Business Partner afdeling? Og vil du være med til at opbygge en dyb forretningsforståelse som du kan bringe i spil til at underbygger den grønne omstilling? Så er du måske vores nye Controller.Du kommer ind i et solidt fagmiljø, hvor vi har fokus på at supportere vores datterselskaber på den grønne rejse. Med et energisystem i hastig forandring er der behov for retvisende økonomirapportering og forståelse heraf. Vi udvikler derfor også vores økonomistyring og rapportering, så vi er gearet til fremtiden og du får mulighed for at komme ind i en rolle, som med tiden kan tage nye former.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.En nyoprettet stilling i faglig dygtig forretningsenhedDu bliver en del af afdelingen Økonomipartner Fællesfunktioner i vores selskab Koncernøkonomi og Business Support. Vi sidder 7 kollegaer med solide fagligheder indenfor både business controlling og finansiel business partnering, så du får rig mulighed for faglig sparring.Du vil blive en bærende kraft i forhold til at understøtte enhedens Finance Business Partners og hjælpe dem med at understørre selskaberne ledelse på økonomiområdet og skabe forretningsunderstøttende og værdiskabende økonomiløsninger.I jobbet bliver du ansvarlig for controlling, økonomisk sparring og primær kontakt for tre afdelinger i Koncernstabe, og dine konkrete opgaver dækker blandt over:
  • Måneds- og kvartalsrapport samt budget. Her har du har det primære ansvar for de 3 Koncernstabsområder områder samt assistance til de finansielle business partners på deres ansvarsområder.
  • Løbende økonomisk rapportering og støtte til de 3 afdelingsledere.
  • Bistå de finansielle business partners med diverse analyser.
  • Bindeled til vores Shared Service Center.
  • Kvalifikationer
    Du har et par års erfaring som controller eller lignende og trives med at være opsøgende i samarbejdsrelationer, da du kommer til at have et tæt samarbejde både med forretningen og koncernøkonomi, særligt afdelingsledere og fagspecialister. Du er nysgerrig og har interesse i både at lære og byde ind med din egen viden. Samtidig arbejder du struktureret og metodisk, og evner at formidle komplekst økonomisk information til ikke-økonomikyndige.Ansøgning og kontakt
    Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi holder løbende samtaler og lukker rekrutteringen når vi har fundet den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Thomas Eriksen på telefon +45 20450517. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 28.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia

    Lignende jobs

    • Regnskabsmedarbejder i Brørup

      Er du nysgerrig og undersøgende? Kan du lide at automatisere processer og dykke ned I detaljer? Har du en uddannelse indenfor økonomi og praktisk erfaring? Så har vi det helt rigtige job til dig.Er..
      • Regnskabsmedarbejder
      • Brørup
      Få mere info
    • Regnskabsmedarbejder i Vejle

      Har du erfaring med bogføring, løn og rapportering? Og har du et digitalt mindset? Så har vi måske lige jobbet til dig.BDO er et af landets største rådgivnings- og revisionsfirmaer. Vi oplever .
      • Regnskabsmedarbejder
      • Vejle
      Få mere info
    • Regnskabsmedarbejder i Kolding

      Du ankommer til Kolding Åpark og tager elevatoren op til syvende sal, klar til en ny dag med udsigt over vandet og byens tage. Du åbner computeren og danner dig overblikket over den kommende uge, d..
      • Regnskabsmedarbejder
      • Kolding
      Få mere info
    • Regnskabsmedarbejder i Brørup

      For at vores jobdatabase fungerer optimalt, så er det vigtigt, at du accepterer alle cookies på vores hjemmeside. Har du har slået cookies fra – eller kun accepteret de nødvendige, så skal du ind..
      • Regnskabsmedarbejder
      • Brørup
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
    4. maj 2024 14
    3. maj 2024 15
    2. maj 2024 15
    1. maj 2024 15
    30. april 2024 15
    29. april 2024 15
    28. april 2024 14
    27. april 2024 15
    26. april 2024 15
    25. april 2024 15
    24. april 2024 15
    23. april 2024 15
    22. april 2024 15
    21. april 2024 15
    20. april 2024 15
    19. april 2024 14
    18. april 2024 13
    17. april 2024 12
    16. april 2024 12
    15. april 2024 12
    14. april 2024 13
    13. april 2024 13
    12. april 2024 13
    11. april 2024 14
    10. april 2024 14
    9. april 2024 14
    8. april 2024 15
    7. april 2024 16
    6. april 2024 16
    5. april 2024 15
    4. april 2024 12