Jeg søger stilling som administrativ medarbejder eller receptionist i Midt-og Vestsjælland

Sekretær, receptionist, administrativ medarbejder
Sekretær, receptionist, administrativ medarbejder
Erfaringer:

Januar 2020-oktober 2022 (2 år)
Administrativ medarbejder hos Altiden
Telefonpasning, praktiske opgaver i køkken og servicering af medarbejdere, sikker mail, vagtplan, oprettelse af nye medarbejdere, lønkørsel, indkøb af kontorartikler, kreditorbogholderi, lettere fakturering og økonomi, kontrakter.

2007- oktober 2019 (12 år)
Sekretær på Slagelse Gymnasium

Arbejdsopgaver: Servicering af elever/lærere, telefonpasning, events (skolebal, åbent hus) optagelse og udmeldelse af elever, klasseskift og studieretningsskift, håndtering af persondata (samtykkeerklæringer osv), post og sikker mail, journa-lisering/dokumenthåndtering, elevbreve, rapportering, elevfoto.

1998-2007 (9 år)
Sekretær i SAS Institute A/S

Arbejdsopgaver: Administration, tæt kundekontakt, salgs-backup, udarbej-delse af tilbud, rejseplanlægning, mødereferater, telefonpasning, kalender-styring, korrekturlæsning/korrespondance, oversættelser, vedligeholdelse af intranet, journalisering, opdatering af databaser.

1996-1998 (2 år)
Sekretær i salgs- og marketingafdelingen på Kongskilde Maskinfabrik A/S i Sorø.

Arbejdsopgaver: Oversættelser, diverse korrespondance, kalenderstyring, rejseplanlægning, telefonpasning, planlægning af messer og udstillinger, marketingmateriale.

Af personlige egenskaber kan jeg fortælle, at jeg er en udadvendt, stabil og serviceminded pige med gode samarbejdsevner, som arbejder effektivt og selvstændigt. Jeg fungerer godt i et uhøjtideligt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor humor og en positiv tilgang er en vigtig del af hverdagen.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].