Jeg søger stilling som it-chef, forretningsudvikler, projektleder, driftsleder, supply chain management eller konsulent i Nordsjælland

Projektleder i en større international organisation, hvor teamet/driften/forretningen sidder på f...
Projektleder i en større international organisation, hvor teamet/driften/forretningen sidder på forskellige geografiske lokationer.
Eller
Forretningsudvikler i en mindre/mellemstor organisation hvor internationaliseringsprocessen lige er startet, både ift nye markeder og ift organisationen.

Industrien må meget gerne være kommerciel og indebære et konkret produkt (dvs ikke bank, forsikring eller offentlig administration) som fx. fødevareindustrien.
Erfaringer:

Af uddannelse har jeg et internationalt perspektiv med en cand.merc.int fra CBS og har gode sproglige kompetencer og interkulturel forståelse. Jeg har derfor en stærk vision af at jeg vil bringe mine kompetencer i spil i en organisation der har et internationalt udsyn (eller er på vej til det), hvor min faglige baggrund og interessefelt kan anvendes i praksis.

Jeg arbejder i spændingsfeltet mellem forretning og IT, så en af mine primære kompetencer er at kunne forstå og omsætte forretningens behov og sikre tekniske løsninger hertil. Det har jeg udført enten i rollen som projektleder eller forretningskonsulent.

Jeg trives godt med at have mange kontaktflader og motiveres af at skabe fremdrift og resultater. Jeg brænder for at levere god kommunikation, og herigennem sikre en skarp og præcis opgavestyring såvel som interessenthåndtering.

Som person er jeg optimistisk og kreativt anlagt, jeg kan godt lide udfordringer og finde løsninger på komplekse problemstillinger. Jeg er ansvarsfuld og imødekommende, og jeg er ubetinget tilhænger af et professionelt og samtidigt rummeligt og tillidsbaseret arbejdsmiljø.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].