Jeg søger stilling som fritids medarbejder i Fyn

Mit navn er Søren, jeg er 20 år gammel og kommer fra Tommerup St. For et år siden blev jeg færdig...
Mit navn er Søren, jeg er 20 år gammel og kommer fra Tommerup St. For et år siden blev jeg færdig med STX (det almene gymnasie) i Glamsbjerg.

Jeg er en super udadvendt dreng, der elsker at få nogle nye udfordringer og lære nye mennesker at kende. Tidligere har jeg gået med aviser i to år, fra da jeg var 13-15. Fra jeg var 18-20 har jeg haft to andre jobs, der begge har været lagerarbejde. Det ene var for Raunsborg, hvor jeg pakkede produkter. Det andet var på OAB Tryk i Odense, hvor arbejdet var nogenlunde det samme.

I min fritid er jeg tit sammen med mine venner, primært foregår dette dog over internettet, da mange af mine kammerater fra folkeskolen og gymnasiet enten er flyttet til Sjælland eller Nordjylland for at studere.
Erfaringer:

Mit arbejde som avisuddeler som jeg havde i de to år bestod af en lang rute på omkring 116 husstande. Den var omkring tre kilometer lang og tog ca to en halv - tre timer at gennemføre. Denne rute gennemførte jeg på cykel over disse to år og var rigtig glad for jobbet. Til sidste blev jeg dog træt af det og endte med at sige op.

På OAB tryk arbejdede jeg hos min kammerats far, der var vores chef. Vi skulle lave lagerarbejde hos ham samt lave 62.000 eksemplarer af Femina blade med Carte Noir inde i. Dette arbejde stod på i omkring to mdr før vi blev færdig med de 62.000 eksemplarer.

På Raunsborg arbejdede vi omkring otte personer i Tommerup St. Vi havde omrking 28 timers arbejde om ugen og arbejdede fra 08.00-16.00 eller kl 14.00 til 18.00. Arbejdt var forholdsvist simpelt lagerarbejde og logistik, hvor vi skulle sorterer forskellige varer i forskellige kasser. Dette arbejde var sæsonarbejde som stod på fra slutningen af august til start december. Til at starte med kendte jeg ingen på arbejdspladsen, men hurtigt lærte vi hinanden og kende på både godt og ondt. Vi fandt ud af hinandens styrker og svagheder og vores arbejdsindsats og hastighed steg fra dag til dag. Det var især vigtigt at vi her kommunikerede med hinanden, og sørgede for at de rigtige ting kom hen til de rigtige personer, derfor var arbejdskommunikationen utrolig essentiel. Til at starte med, da vi slet ikke havde lært hinanden at kende kunne vi måske lave tre-fire paller , hvor vi slet ikke snakkede med hinanden. Efterhånden kunne vi nå op på fem-syv paller, hvor vi snakkede om hinandens travle hverdag samt hyggesnakkede. Det viste sig hurtigt , at når man havde det godt med de mennesker som man arbejdede sammen med, så steg arbejdsproduktiviteten også markant. Derfor er det vigtigt for mig at, når jeg skal arbejde et sted, at selvfølgelig arbejdet skal tages seriøst, men at der også er tid til at man kan have det godt med sine kollegaer og lære hinanden at kende.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].