Jeg søger stilling som softwareudvikler, it-supporter eller data manager i Hele Danmark

Jeg søger job som softwareudvikler / it-supporter / data manager
Ingen yderligere bemærkninger
Erfaringer:

.NET/C# backend udvikler med SQL-erfaring og systemdesigner med kompetencer indenfor udvikling af softwaresystemer i .NET platformen.
Jeg har de seneste 6 år arbejdet med at udvikle på Altingets IT-systemer og har i den forbindelse fået erfaring med både ældre versioner af .NET programmering som for eksempel ASP.NET Webforms og har for eksempel også erfaring med Entity Framework baseret databaseudvikling i .Net.
Derudover har jeg spillet en afgørende rolle i at have starten og afsluttet flere forskellige IT-projekter af varierende størrelse. Jeg har derfor erfaring med at udvikle nye IT-systemer fra bunden af ud over bare at tilføje ekstra funktionalitet til et eksisterende projekt.
Blandt andet har jeg udviklet Altingets systemer til at administrere driften af Altingets Netværksgrupper, Kurser og konferencer fra bunden af. Disse systemer bliver i dag brugt til at administrere driften af Netværksgrupper, kurser og konferencer i tre lande. Derudover har jeg været ansvarlig for et projekt hvor vi fik flyttet data for de tre systemer over i en enkelt Entity Framework baseret databasestruktur med fælles tabeller for de tre systemer. Data ‘en lå førhen i hver sin tabelstruktur for de tre systemer.
Jeg har også været en del af processen med at starte op i et nyt land og været med til at få lanceret den norske version af Altingets hjemmeside. Herudover har jeg også været med til at genskabe en hjemmeside, der var skrevet i ASP.NET Webforms. Da ASP.NET Webforms er på vej til at blive forældet, fik vi genskabt hele hjemmesiden med en REST API i .NET og et vue.js baseret front-end projekt i samarbejde med nogle nyansatte front-end udviklere.
Jeg har arbejdet med GitHub og Microsoft Azure i mange år.
Jeg har i Altinget udviklet IT systemer i samarbejde med ikke IT kyndige fra flere forskellige afdelinger. Derfor har jeg flere års erfaring med at udvikle IT løsninger i samarbejde med folk der ikke er tekniske.
Side 2 af 6
Jeg er ekspert inden for backend udvikling, og har arbejdet mange år med .NET/C# og database design og er vant til at omsætte behov til løsninger.
Jeg har et vist kendskab til front end sprog og systemer som HTML, CSS, JavaScript og Bootstrap men er ikke ekspert.
Jeg har ca. et halvt års erfaring med at skrive unit tests i C#/.NET.
Jeg har flere års erfaring med at arbejde i projektstyringsprogrammerne Linear og Pivotal.
Jeg opdagede i løbet af min uddannelse, at jeg havde en større passion for IT og programmering end for naturvidenskab. Jeg fik bla. den indsigt i løbet af mit kandidatprojekt, hvor jeg programmerede i en stor del af et helt år i et program der hedder MATLAB. I den forbindelse programmerede jeg funktioner, der skulle hjælpe mig med at indsamle data, analysere data og visualisere eye tracking data i heatmaps.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].