Jeg søger stilling som projektleder eller teknisk designer i Sydjylland

Jeg arbejder i øjeblikket som freelance teknisk designer, hvilket indebærer en bred vifte af opga...
Jeg arbejder i øjeblikket som freelance teknisk designer, hvilket indebærer en bred vifte af opgaver inden for dette felt.

Selvom jeg ikke har formel uddannelse som projektleder, har jeg erfaring med projektledelse og er altid villig til at lære nyt og tackle nye udfordringer.

Jeg er åben for enhver opgave, hvor I kan se potentiale for at anvende mine erfaringer og kompetencer, og jeg er altid parat til at lære nyt.

Jeg har vedhæftet min CV, så I kan se, hvilken erfaring og kompetencer jeg bringer med mig.

Ud over det, der står på CVet, har jeg også erfaring med at arbejde i sociale medier.

Jeg har oprettet og administreret flere grupper på Facebook med medlemstal fra 10.000 til 56.000, og jeg er aktiv på andre platforme som MeWe, LinkedIn, Twitter og Instagram. Sociale medier er ikke fremmed for mig, og jeg er altid klar til at lære nye platforme og udfordringer.

Jeg tror på, at der ikke findes problemer, kun løsninger, og jeg har ingen problemer med at forstå og arbejde med algoritmer.

Jeg har erfaring med at være en del af projekter fra start til slut og har også fungeret som ansigt udadtil som area sales manager inden for opbygning af messestande.

Opsøgende salg har ligeledes min interesse, samt jeg har erfaring med at udvikle medarbejderhåndbøger og lave APV.

Jeg er bosat lidt udenfor Varde hvor jeg også har mit kontor, men jeg er ikke bleg for at køre ud i hele landet eller have dage hjemmefra hvis feks jobbet er i andre regioner end Syddanmark, er det mere end 1,5 times kørsel væk ser jeg helst at det er muligt at flexe og aftale evt hjemme arbejdsdage hvis dette er muligt.

Jeg er meget politisk aktiv så mit eneste krav jeg holder fast i er at jeg skal kunne melde min ferie , i valgperioderne.
Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].