Jeg søger stilling som teknisk designer i Østjylland, Århus eller Midtjylland

Jeg søger job som teknisk designer
Ingen yderligere bemærkninger
Erfaringer:

Fuldtidsstilling som Teknisk designer

Jeg har et godt kendskab til AutoCAD 2023 og Inventor 3D, jeg har primært arbejdet med salgs- og pro-jekt/installations layout, både gammelt og nyt, herunder samarbejde om planlægning af projekterne.
Ved siden af tegneopgaverne har jeg også arbejdet med købsordre, kalkulation og forbrugslister på de mange maskiner der hører til et projekt. Jeg har også tidligere arbejdet med diverse kontor og administrationsopgaver, indsamlinger af oplysninger, arkivering, print, scan, plot osv. I det jeg har arbejdet med andre opgaver, har jeg brugt Excel og Word, som jeg har et fornuftigt kendskab til.
Gennem mit arbejde som teknisk designer, har jeg arbejdet tæt sammen med forskellige faggrupper, så som manager, ingeniører, arkitekter, sælgere, kontorpersonale og håndværkere.

Jeg har været ansat hos Process Integration ApS i Skanderborg som Teknisk designer fra sep. 2022 til den 31. marts 2024, men er desværre blevet fritstillet, så jeg søger nye udfordringer, hvor jeg kan gøre brug af mine evner og kvalifikationer og håber det kan være hos jer.

Jeg er en udadvendt og venlig gift mand på 45 år med interesse for mine medmennesker og omgivelser. Jeg er en dynamisk, energisk og ansvarsfuld person som ikke er bange for at lære nye ting, jævnfør den hurtige udvikling inden for IT-branchen. Jeg er velkvalificeret, kreativ og i besiddelse af gode tegne-kundskaber. Så har jeg et godt overblik over mit arbejde og kan arbejde under pres. Jeg er pligtopfyldende, ansvarsbevidst og kan lide nye idéer. Jeg synes det er godt at se det færdige resultat bagefter.

Jeg er optimistisk af natur. Derfor håber jeg, at du vil kontakte mig til en jobsamtale, hvor jeg får lejlighed til at præsentere mig selv og give dig flere oplysninger om tidligere erfaringer, færdigheder og fremtidige forventninger.

Med venlig hilsen
Benjamin Severin Andersen


Personlige oplysninger
Navn: Benjamin Severin Andersen
Adresse: Søndergade 1B - 8670 Låsby
Mobil nr.: +45 40 22 25 50
E-mail: [email protected]


Nationalitet: Dansk
Fødselsdato: 5. marts 1979
Kørekort B.


Resumé
Jeg flyttede fra Kolding til Aarhus i 2004 for at uddanne mig til Teknisk designer og blev færdiguddannet den 21. december 2007. Under uddannelsen, var jeg i Praktik hos Tækker Group fra den 03. juli 2006 til min uddannelse ophørte den 21. december 2007. Under min praktik hos Tækker Group blev jeg oplært i at tegne, opmåle og beregne diverse byggerier samt kontor og administrations opgaver.
Den 14. januar 2008 til den 30. september 2009 var jeg ansat hos Viggo Madsen, hvor jeg tegnede diverse bygninger både nyt og gammelt. Den 10. oktober 2016 til den 31. august 2022 var jeg ansat hos BAADER Food System hvor jeg tegnede maskiner med forbrug (El/vand/luft/vakuum m.m.) og produktionsindretning af diverse slagterier ude i verden.
Fra den 01. september til nu har jeg været ansat hos Process Integration hvor jeg tegnede 3D arbejdstegninger som var stålkonstruktioner, maskin- og rørsystemer til industrien indenfor fiskefoder, kæledyrsfoder, dyreprotein, fødevare og industri af diverse fabrikker i Holland, Norge og Danmark.


Erhvervserfaringer
2022 - 2024 Process Integration ApS Skanderborg
(Teknisk designer)

2016 - 2022 BAADER Food System A/S Trige
(Teknisk designer/Layout designer)

2008 - 2009 Viggo Madsen A/S Højbjerg
(Teknisk designer/Konstruktionstegner)


Uddannelse
2004 - 2007 Teknisk designer Aarhus

2006 - 2007 Tækker Group A/S (praktikant) Aarhus

2000 - 2002 Grundforløbet Mediegrafiker Kolding

1999 - 2000 VUC (Voksen Uddannelse Center) Kolding

1998 - 1999 Teknisk Introduktion grafiker Kolding


Arbejdserfaring
2013 - 2016 Eventyrsport (Web/Ekspedient) Tranbjerg

2010 - 2013 Salling Group A/S Højbjerg


IT-kompetencer
• AutoCAD 2D 2023 Professionelt bruger.
• AutoCAD Plant 3D 2023 Professionelt bruger.
• Inventor 3D 2023 Rutineret bruger af de almindeligste funktioner.
• DriftSight 2021 Professionelt bruger.
• Navisworks 2023 Rutineret bruger af de almindeligste funktioner.
• ReCap Pro 3D Skanning Rutineret bruger af de almindeligste funktioner.
• Vault 2023 Professionelt bruger.
• Dynamics 365 Rutineret bruger af de almindeligste funktioner.
• Microsoft Office 365 Professionelt bruger.
• Adobe Reader Rutineret bruger af de almindeligste funktioner.
• Adobe Acrobat Rutineret bruger af de almindeligste funktioner.
• Adobe Photoshop Rutineret bruger af de almindeligste funktioner.
• Micro Focus Filr Rutineret bruger af de almindeligste funktioner.
• SAP Bruger inde for bestemte funktioner. Upload dokumenter, søgning af materialer, opret layouts nr. og diverse oplysninger samt time registrering.


Kurser
BAADER Food System A/S
DMRI Teknologiske Institut Kompetencebevis, den 19. august 2019.
ACAD Dynamiske blokke, den 14. december 2017.
Fjerkræ processer niveau 1 ifølge LINCO-kompetence matrix, den 30. november 2017.


Sprog
• Dansk Perfekt i at tale, skrive og læse sproget. (modersmål)
• Skandinavisk Kommunikerer ubesværet med både svenskere og nordmænd.
• Engelsk Perfekt i at tale, skrive og læse sproget.
• Tysk Ok i at tale, skrive og læse sproget.


Fritidsinteresser
• At være sammen med min kone, mine børn, familie og venner.
• Jeg holder af vandre i naturen.
• Jeg træner i fitnesscenter samt cykler og løbetræner for at holde mig i form et par gange om ugen.
• Jeg kan godt lide at læse i en god bog, når der er tid til det.


Personlige egenskaber
Jeg har et godt kendskab til 2D og 3D tegninger. Jeg kender også til Dynamiske blokke. Jeg har designet dem selv. Blokkene består af maskiner med Top & Side-Front & 3D skitser. Jeg har også et godt kendskab til de mange forskellige industrimaskiner der er i et fjerkræslagteri, både maskines funktion og forbrug.


Tekniske Kompetenceområde

Viggo Madsen A/S
Illustration og teknisk design, planlægning og projektstyring af bygge- og anlægsprojekter, informationsteknologi, 3D-tegninger, visualisering og animation.

BAADER Food System A/S
Forbrugslister, kalkulationslister, beregninger, 2D layouts, blok håndtering og opdatering, ACAD dynamiske blokke, konstruktions og installations tegninger.

Process Integration ApS
Indkøbsordre, salgssupport, dokumentation, 3D skanning og opmåling på fabrikker, ACAD dynamiske blokke, optegning af fabriks- og systemlayouts i 3D.


Erfaring Kompetence

Viggo Madsen A/S
Jeg har primært været beskæftiget med konstruktionstegninger af diverse byggeprojekter af nybyggerier samt ombygninger, herunder samarbejde med planlægning af projekterne. Projekterne omfatter bl.a.: Kontorbyggerier, lagerbyggeri samt boligbyggerier.
I den tid jeg har været ansat som Teknisk Designer, har jeg arbejdet tværgående med lidt af det hele. Tegninger, beregninger, upload af materialer, tekster, driftsopgaver, service, indsamling af oplysninger, opmålings- arbejde, salgsmaterialer, økonomi, diverse kontor og administrations- opgaver. Jeg var med til at løse opgaver sammen med den ansvarlig.

BAADER Food System A/S
Jeg har primært været beskæftiget med installations layouts af diverse projekter, herunder samarbejde med planlægning af projekterne.
Projekterne omfatter bl.a.: Diverse fjerkræslagterier ude i verden både nyt og gammelt. Primært Asien. Jeg har tidligere været udsendt til Sydkorea samt England i forbindelse med mit arbejde hos BAADER.
Ved siden af layoutene har jeg også lavet kalkulations og forbrugs lister. Derudover håndterede jeg også alle BAADER blokkene i verden. Fik dem designet og sendt ud til brugerne. Blokkene består af maskiner med Top & Side/Front, 3D skitser/detaljer hvor jeg tilføjet forbrug med symboler, lag, farver, tekst m.m. Derefter lavede jeg forskellige funktions redskaber til blokkene og sendt ud.

Process Integration ApS
Jeg har primært været beskæftiget med 3D arbejdstegninger som bestod i konstruktioner og detaljer på stålbjælker, stål-platform, ståltrapper, forskellige maskiner og rørsystemer af diverse projekter, herunder samarbejde med planlægning af projekterne.
Projekterne omfatter bl.a.: Diverse fabrikker indenfor fiskefoder, kæledyrsfoder og dyreprotein i Holland, Norge og Danmark.
Ved siden af 3D tegningerne har jeg også lavet 2D flowdiagrammer på nogle enkelte projekter.
Jeg har tidligere været udsendt til Holland samt Norge i forbindelse med mit arbejde hos Process Integration hvor jeg lavede 3D skanninger ude på site som jeg senere tegnede op.
Ved siden af layoutene har jeg også lavet indkøbsordre på diverse ventiler, flanger, reduktioner, rør, sensor osv. Jeg lavede også dokumentation på nogle projekter, indsamlede oplysninger på diverse maskiner. Derudover lavede jeg også intern Dynamiske blokke til fremtidig brug på Flowdiagram layouts.


Markante projektreferencer

Viggo Madsen A/S
I samtlige sager jeg har arbejdet med, har jeg lavet tegningerne i AutoCAD, som består af planer, snit og detaljer. I nogle tilfælde forekommer der facade, ledningsplan og VVS-plan.

BAADER Food System A/S
I samtlige sager jeg har arbejdet med, har jeg lavet tegningerne i AutoCAD, som er i projektfasen der består af 6 forskellige plantegninger: Hoved layout, Drain/kanal layout, Bjælke layout, Ophængs layout, Rør symbol layout og El. layout.

Process Integration ApS
Langt de fleste sager jeg har arbejdet med, har jeg lavet tegningerne i AutoCAD Plant 3D og Inventor, som både var i salg og i projektfasen der består af konstruktion, design og detalje layouts i 3D på stålkonstruktioner, maskin- og rørsystemer. I enkelte tilfælde har jeg tegnet Flowdiagrammer i AutoCAD 2D.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].