Rengøringsassistent til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Brabrand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Bliv en del af vores team hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og støvsug i højderne! Vores team ønsker en ny kollega som er motiveret og klar til at spille en vigtig rolle i vedligeholdelsen af vore rene og sikre faciliteter. Søg nu og bliv en del af vores spændende team!

Om os

Vi er en afdeling med 6 dedikerede medarbejdere, der har specialiseret sig i støvsugning i højderne. Vi er dygtige til at opretholde renlighed og sikkerhed i enhver type højbeliggende lokation. Vores afdeling har et fokus på frihed under ansvar, hvor medarbejderne har mulighed for at påvirke deres eget arbejde og træffe beslutninger. Vi tilbyder en spændende og interessant arbejdsplads, hvor du vil blive en del af et team, der værdsætter samarbejde og professionalisme. Hos os er vi dedikerede til at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og har mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. Vi ser frem til at byde dig velkommen som en del af vores team hos ERS/FES!

Om stillingen

Som en del af vores team, vil du have ansvaret for støvsugning i højderne, herunder rør, ventilationsrør, riste, kabelbakker og lofthængte lamper. Du bliver ansvarlig for at opgaverne bliver fuldført med den forventede kvalitet og inden for de tidsrammer, der er blevet fastlagt. Der vil også være mulighed for at deltage i kurser inden for højderengøring, flyvning af droner, speciel rengøring som skimmelsanering og mange flere udviklingsmuligheder. Vi tilbyder også fordele som fri kaffe og frugt samt en fordelagtig kantineordning. Kørsel i hele landet vil også være en del af stillingen.

Arbejdstiden er primært mandag til fredag 06:30 – 13:54.

Om dig

Vi søger en kandidat med erfaring som serviceassistent eller rengøringsteknikker med baggrund i skadeservice. Det er vigtigt, at du har minimum kørekort kategori B og er villig til at blive sikkerhedsgodkendt samt opretholde denne status i hele ansættelsesperioden. Når du kan tage ud og effektivt løse opgaverne med støvsugning i højderne, vil du udføre jobbet tilfredsstillende. Hvis du er motiveret, selvstændig og har en positiv indstilling, så er du den rette kandidat til denne spændende stilling.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker efter den til enhver tid gældende organisationsaftale for rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere m.fl. i staten mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriets og Offentlige Ansattes Organisationer- Det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet
en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. For alle ansatte kræves, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Er du blevet nysgerrig eller har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Susanne Lizzi Träger på 7281 3042
Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-sagsbehandler Mia Abildgaard Friis på telefon 7281 9099
Send din ansøgning, cv og andre relevante bilag snarest og senest den 12. marts 2024. Vi holder samtaler løbende.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk.
OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og Facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Brabrand
  • Tirsdag den 12. marts 2024

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent (elev) i Århus

    Til ARoS’ rengøringsafdeling søger vi en engageret og selvstændig elev. Hos os bliver du en del af en spændende arbejdsplads, hvor rengøring er mere end rengøring. Vores rengøringsafdeling best..
    • Rengøringsassistent
    • Århus
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Århus N

    Nu har du chancen for at blive en del af Forsyning & Service på Aarhus Universitetshospital. Vi søger nye kollegaer til Akut Sengeafdeling. Du vil som udgangspunkt blive tilknyttet et fast afsnit, .
    • Rengøringsassistent
    • Århus N
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Århus N

    Nu har du chancen for at blive en del af Forsyning & Service på Aarhus Universitetshospital. Vi søger nye kollegaer til vores sengeafsnit og klinikker i Service Nord, her kommer du til at arbejde p..
    • Rengøringsassistent
    • Århus N
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Århus C

    "I Forenede har vi fokus på, at vores medarbejdere går glade på arbejde" Vil du have et job, hvor du er glad for at gå på arbejde, og hvor vi tilbyder tryghed via grundig oplæring og mulighed f..
    • Rengøringsassistent
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1