Vil du med på en spændende rejse som serviceleder for Toma Facility?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Hvem er vi?

Toma Facility Danmark er landsdækkende med hovedkontor i Aarhus og afdelinger i alle større byer i Danmark. Du vil få 750 dedikerede kolleger i Danmark, som hver og én bidrager til at gøre vores vision til virkelighed – nemlig at give vores kunder gode serviceoplevelser hver dag. Toma Facility Danmark har fokus på at skabe vækst på det danske marked, og hvis du brænder for at være en del af det hold, der bidrager til denne spændende rejse – ja, så skal du straks søge stillingen, hvor du kan se frem til en udfordrende hverdag i en virksomhed med en stærk kultur og en spændende vækst strategi.

Toma blev grundlagt af Tore Monsen i Bergen i 1978 og er stadig en af de største leverandører af Facility Management i Norge. I alt er vi ca. 4500 dygtige medarbejdere i serviceområderne kantine, rengøring og ejendomsdrift.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er en selvstændig, ansvars- og kvalitetsbevidst serviceleder, som naturligt varetager det daglige ansvar for kunderne i dit område. Du brænder for god ledelse og er en mester i at motivere dine medarbejdere, så I sammen kan levere det allerbedste til kunderne.

Du opfatter dig selv som en empatisk person, der kan lide at samarbejde med alle typer af mennesker og trives med at være i en funktion, hvor arbejdsdagen byder på mange forskellige slags opgaver. Det vil være godt, hvis du har kendskab til branchen, men det er ikke et krav. Du læser og kommunikerer på dansk, kan fremvise straffeattest og har kørekort. Service og kundetilfredshed ligger dig stærkt på sinde – du er forandringsvillig og kan motivere dine servicemedarbejdere.

Opgaver:

  • Kvalitetssikring og opfølgning
  • Medarbejderansvar herunder ansættelse og instruktion af nye serviceassistenter
  • Opfølgningsmøder med kunder
  • Varebestilling

Vi tilbyder:

En fuldtidsstilling, men med fleksible arbejdstider. Arbejdstiden vil efter aftale være placeret på hverdage i både dag- og aftentider. Vi tilbyder desuden firmabil samt de nødvendige elektroniske hjælpemidler. Udgangspunkt vil være vores kontor i Brøndby, til vores kunder i Nord- og Vestsjælland.

Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedspakke.

Oplæring og instruktion i jobbet, samt daglig sparring med vores driftsafdeling.

Du kan regne med en god og uhøjtidelig arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor du bliver en del af et godt team.

Interesseret…

Så send din ansøgning senest d. 31. maj 2023 på mail til [email protected]

Vi afholder løbende samtaler, så send fluks din motiverede ansøgning og cv, hvis du kan se dig selv hos Toma Facility Danmark.

Har du spørgsmål vedr. stillingen er du velkommen til at kontakte til Daniel Maciejewski på tlf. 21 41 20 81.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Brøndby
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Application Deadline: May 15, 2024 København On-site. Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new daytime housekeeper at Scandic Spectrum.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Application Deadline: May 15, 2024 København On-site. Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new on-call housekeeper at Scandic Falkoner.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i København

    Om jobbet:Vi tilbyder dig lige nu mulighed for at komme til, at arbejde for en af Nordens førende virksomheder indenfor skadesservice, industri- og ejendomsservice. Her er hverdagen varierende, o..
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i København

    Om jobbet:Vi tilbyder dig lige nu en mulighed for at komme til at arbejde for en af Nordens førende virksomheder indenfor skadeservice, industri- og ejendomsservice. Her er hverdagen varierende..
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 1