Rengøringsmedarbejdere søges til faste weekendvagter på Brønderslev Psykiatriske Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Vi mangler dig, der har lyst til at arbejde med rengørings- og serviceopgaver på et psykiatrisk sygehus. Du har et stort servicegen, professionalisme er dit varemærke, og så er du en super god kollega, der tager ansvar for et godt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Dine opgaver
Vi søger faste weekendvagter til Service & Rengøring, Brønderslev Psykiatriske Sygehus. Som rengøringsmedarbejder udfører du rengørings- og serviceopgaver i de forskellige afsnit på matriklen. Matriklen består af mange mindre bygninger, der fordelt på et stort areal med grønne omgivelser og omkransende skov og huser åbne sengeafsnit og lukkede sengeafsnit, hvor patienter er indlagt i en kortere/længere periode og ambulatorier, hvor patienter behandles og undersøges. Dine arbejdsopgaver består af rengøring af alle husenes rum ex patientstuer- og badeværelser, fællesrum og personalerum samt diverse serviceopgaver som anretning og oprydning af mad/kaffe, egenkontrol, bestilling af mad/varer mm.

Sammen med dine kolleger har I fælles ansvar for at komme i mål med dagens opgaver og det er vigtigt, at du kan samarbejde og koordinere opgaver med dine kolleger. Du skal kunne begå dig i et job, hvor du arbejder blandt psykiatriske patienter med ex bipolar lidelse, skizofreni, personlighedsforstyrrelse, angst- og tvangslidelser, der behandles i ambulatorier eller er indlagt på åbne eller lukkede sengeafsnit. Vi har tæt samarbejde med husenes plejepersonale for at sikre at man som rengøringsmedarbejder har den nødvendige viden om patienterne til at kunne udføre sit arbejde på sikker vis og når du starter, vil du gå med en kollega indtil du er klar til at stå på egne ben.

Mødetider
  • Vi søger medarbejdere til faste weekendvagter enten hver anden eller hver fjerde weekend.
  • Vagterne er alle senvagter fra 10.00-17.30.


Om dig
  • Du er mødestabil, fleksibel og kvalitetsbevidst i dit arbejde
  • Du evner at samarbejde både med kollegaer i Service & Rengøring og med øvrige faggrupper
  • Du er serviceminded over for patienter og pårørende samt kan gebærde sig blandt psykiatriske patienter
  • Du her gerne erhvervserfaring med rengørings-, service- og køkkenopgaver
  • Gode danskkompetencer er påkrævet, da det er nødvendigt for samarbejdet med dit team, øvrige faggrupper, kontakt med patienter og pårørende. Alle arbejdsplaner, hygiejneinstrukser og uddannelsen som rengøringstekniker er også på dansk.


Om os
Service & Rengøring er en tværgående afdeling på Aalborg Universitetshospital. Vores kerneopgave er at levere diverse rengørings-, service- og logistikopgaver til hospitalets øvrige faggrupper. Opgaverne udføres på alle tilhørende matrikler til Aalborg Universitetshospital i Aalborg, Brønderslev, Farsø, Hobro og Thisted samt regionale institutioner, og senest er Psykiatriens Rengøringsafdeling, med matrikler i Brønderslev og Aalborg, kommet til. Vi er cirka 450 medarbejdere, bl.a. linnedkonsulenter, logistikassistenter, rengøringsteknikere, portører og serviceassistenter.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte organisationskonsulent Emilie Engemann på telefon 21194484 eller e-mail .

Det praktiske
  • I din ansøgning bedes du skrive, om du søger weekend hver anden eller hver fjerde weekend.
  • Vi indkalder løbende til samtale efterhånden som vi modtager ansøgninger.
  • Ansættelse hurtigst muligt


Ved eventuelle spørgsmål vedr. stillingen kontakt på mail organisationskonsulent Emilie Engemann Jensen

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Brønderslev
  • Fredag den 14. juli 2023

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent i Frederikshavn

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. maj 2024 Frederikshavn On-site. Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores hotel til at shine, så tror vi på, at du er vores nye Housekeeper på Scandic The Reef. Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige rengøring.
    • Rengøringsassistent
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Frederikshavn

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. maj 2024 Frederikshavn On-site. Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores hotel til at shine, så tror vi på, at du er vores nye Housekeeper på Scandic The Reef. Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige rengøring.
    • Rengøringsassistent
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Hals

    Feriehusudlejning hører til Danmark som flødeskum til kagen, men vi mangler dig til at hjælpe med at sikre, at vores gæster får en ekstraordinær ferieoplevelse fra start!Vores gæsters .
    • Rengøringsassistent
    • Hals
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Aalborg

    Gør en forskel i hver krog!Vi søger løbende rengøringsmedarbejdere i hele Jylland, så kom med på vores hold og oplev udfordrende opgaver og fleksible arbejdstider. Hos os i FLAIR - tidliger..
    • Rengøringsassistent
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
17. maj 2024 1