Servicemedarbejder til Flintholm Station (6 mdr. vikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Rengørings- og kundeserviceekspert med flair for en dynamisk hverdag på stationerne Er du vores kommende medarbejder i Stationsservice, hvor du bidrager til helheden og spiller en nøglerolle i, at skabe positive kundeoplevelser på vores stationer. Lyder det som noget for dig? Så læs videre…

Hverdagen som Servicemedarbejder i Stationsservice Vi søger lige nu en servicemedarbejder til Flintholm station. Som servicemedarbejder er nogle af dine primære opgaver blandt andet at holde både de udvendige og indvendige arealer på stationerne rene, herunder rengøring af toiletter, forhaller, venterum, perroner osv.

Desuden skal du servicere og hjælpe vores kunder med oplysninger om togtider og sporbenyttelse, samt yde handicaphjælp m.m. Alt dette i en hverdag hvor du hurtigt skal kunne korrigere for en planlægning ved akut opståede ændringer.

Vi sætter stor pris på et dynamisk og samarbejdende arbejdsmiljø, hvor både trivsel og kvalitet er nøgleord.

Vi leder efter en person, der er handlekraftig, fleksibel, selvmotiverende, og som er i stand til at arbejde tæt sammen med vores holdleder, interne afdelinger i DSB, og vores eksterne leverandører.

Erfaring inden for rengøring og servicebranchen er et plus, men det vigtigste for os er, at du er engageret, kan bevare overblikket under pressede situationer, og har øje for detaljen.

Fysisk skal du være i stand til at håndtere en hverdag, der indebærer meget bevægelse og skiftende arbejdsstillinger, samt have normal hørelse og syn evt. med hjælpemidler (f.eks. briller og kontaktlinser) - da du skal kunne bestå det obligatoriske sikkerhedskursus.

Er du vores nye kollega? Så kan du nikke genkendende til følgende

  • Du læser, taler, skriver og forstår dansk
  • Du behersker en pc og en smartphone på et let øvet niveau – ikke ekspert
  • Du fremstår præsentabel i tjenesten
  • Du arbejder selvstændigt og udviser fleksibilitet og ansvarlighed i dagligdagen
  • Du er en teamplayer
  • Du sætter kundeservice højt og medvirker til, at hjælpe kunderne godt videre
  • Du skal være fyldt 18 år og have kørekort kategori B


Vi leder lige nu efter en servicemedarbejder til vores morgenhold, hvor den gennemsnitlige arbejdstid ligger på 37 timer om ugen. Arbejds- og fridage er fastlagt i en 12-ugers rotationsplan, hvor alle vagter på nuværende tidspunkt er på 7 timer og 24 minutter, og de strækker sig over alle ugens syv dage.

Vi tilbyder et spændende og varieret arbejde, hvor ingen dage er ens, og hvor vi sætter pris på mangfoldighed. Vi lægger stor vægt på medarbejdernes trivsel og udvikling, og tilbyder løbende videre- og efteruddannelse.

Lønnen følger industriens overenskomst.

Ansøgningsfrist Der holdes løbende samtaler så send din ansøgning allerede i dag!

Ansøgningsfrist er d. 29. januar.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte holdleder: Hakim på telefon 24681459 i tidsrummet 9:00 til 13:00 mandag til fredag.

Efter en nærmere vurdering vil vi som en del af den senere ansættelsesproces eventuelt indhente referencer og bede dig fremsende din straffeattest. Hvis det bliver relevant, vil du modtage besked om dette på forhånd.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Frederiksberg
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Application Deadline: May 15, 2024 København On-site. Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new daytime housekeeper at Scandic Spectrum.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Application Deadline: May 15, 2024 København On-site. Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new on-call housekeeper at Scandic Falkoner.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Application Deadline: May 23, 2024 København On-site. Job Description. If you are ambitious, goal-driven and not afraid to open new doors, we believe you could be our new Housekeeping Supervisor at Scandic Spectrum.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i København

    Om jobbet:Vi tilbyder dig lige nu mulighed for at komme til, at arbejde for en af Nordens førende virksomheder indenfor skadesservice, industri- og ejendomsservice. Her er hverdagen varierende, o..
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
1. maj 2024 1
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1