[xxxxx] søger en erfaren serviceleder indenfor rengøring, med bopæl i området omkring Storkøbenhavn.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi er en virksomhed i fremgang og vil, i løbet af det kommende år, få en masse nye spændende kunder til opstart, samt udvidelse af vores eksisterende kunder. Her vil du være en vigtig medspiller for at vi kan lykkes i hverdagen overfor kolleger og kunder. Du vil også være en vigtig partner for at vi kan styrke vores indsats overfor socialt udsatte, og hjælpe os henimod at blive branchens mest socialt ansvarlige virksomhed. Vi tror på at flere kan mere, sammen.

Du vil blive en del af et stærkt driftsteam, hvor du vil have det direkte ansvar for et antal rengøringsmedarbejdere og kunder, i et geografisk område omkring Storkøbenhavn. Dertil vil du have din gang på vores kontor i Karlslunde til adm. arbejde, faglig sparring og uddannelse, m.m. Vi er en uformel og støttende organisation, hvor vi sammen brænder for kvalitet, ærlighed, samarbejde og ordentlighed.

Arbejdsopgaver:

Du har det overordnede ansvar for at vores kunder modtager den aftalte service, på det aftalte tidspunkt, til aftalt kvalitet. Derfor vil du have stor kontakt og nærhed til kunderne på daglig basis, både mundtligt og skriftlig, og hjælper dem med at deres udfordringer.

Du vil også være direkte involveret i at rekruttere, instruerer og coache dine medarbejdere, i brugen af de rigtige metoder, midler, maskiner mv.. Herunder har du ansvaret for den nødvendige bemanding, afløsning under ferie, sygdom og andet fravær.

Som person med det overordnede kvalitetsansvar, skal du løbende udføre digitale kvalitetskontroller og opfølgning på det udførte rengøringsarbejde, dette i tæt samarbejde med dine tilsynsførende på arbejdspladserne. Derudover skal du løbende sikre at normeringer iht. materiale- og vare forbrug, samt evt. andre omkostninger, er i balance med dit budget. Al kommunikation, varebestillinger, rapporteringer, løn og vagtplanlægning foregår digitalt.

Hvem du er:

Du har erfaring som serviceleder fra rengøringsbranchen, hvor du har haft lignende ansvarsområder. Men du kan også være første assistent eller tilsynsførende i dag. Tillige har du gerne praktisk og teoretisk erfaring med INSTA 800. Har du ikke denne certificering, så er det muligt at komme på kursus i dette.

Den primære arbejdstid vil være omkring eftermiddag og aftenperioderne. Der vil komme opgaver på varierende tidspunkter/dage på ugen. Du vil selv have stor indflydelse på dine arbejdstider og planlægningen, i samarbejde med din driftschef.

Du har erfaring med personaleledelse, inkl. ledelse igennem andre, i en dagligdag der er præget af mange forskellige nationaliteter og sprog, som du befinder dig godt i. Du har gennemslagskraft, beholder overblikket i pressede situationer, og har et godt humør.

Du samarbejder og kommunikerer nemt med vores kunder, medarbejdere og kolleger, og forsøger konstruktivt at finde løsninger på udfordringerne i hverdagen.

Du taler, læser og skriver fornuftigt dansk, og kan kommunikere på engelsk. Du er IT bruger og vant til at anvende bærbar PC i dit daglige arbejde. Du kan fremvise et gyldigt kørekort, samt en straffeattest.

Du tilbydes:

En spændende og selvstændig stilling, på funktionærvilkår, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, en attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon samt firmabil, på gule plader.

Du vil få ansvaret for et nærmere aftalt kunder i geografisk område indenfor Storkøbenhavn, med ca. 20-40 medarbejdere.

Ansættelse hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende indtil den rigtige kollega er fundet.

Grundet sommerferie i perioden uge 28, 29 og 30, vil du først blive indkaldt til en evt. samtale i løbet af uge 31.

Om ProfilService:

ProfilService er stiftet i 1992 og er i dag ejet af Den Sociale Kapitalfond, direktør Steen Meedom, bestyrelsesformand Per Nielsen, samt en række medarbejdere. I løbet af de næste år, har vi et klart mål om at blive den mest socialt ansvarlige aktør indenfor vores markedssegment. Igennem et socialt samarbejde mellem vores eksisterende og kommende kunder, skaber vi plads og muligheder til mennesker med udfordringer. Vi tror på at flere kan mere, sammen.

ProfilService tilbyder rengøring og vinduespolering samt relaterede serviceydelser til offentlige og private erhvervsvirksomheder. Læs mere på www.ProfilService.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • København K
  • Torsdag den 01. september 2022

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Application Deadline: June 15, 2024 København On-site. Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new daytime housekeeper at Scandic Spectrum.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Application Deadline: May 23, 2024 København On-site. Job Description. If you are ambitious, goal-driven and not afraid to open new doors, we believe you could be our new Housekeeping Supervisor at Scandic Spectrum.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Application Deadline: May 28, 2024 København On-site. Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new housekeeper at Scandic Sydhavnen.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Application Deadline: June 3, 2024 København On-site. Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new part-time housekeeper at Scandic Nørreport.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0