Rengøringsassistent til Osbøl kaserne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Oksbøl

Vil du være en del af et dedikeret rengøringsteam i Oksbøl? Så er det dig, vi søger! Hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Etablissementspartnerelement Oksbøl har vi brug for en erfaren og engageret rengøringsassistent til at sikre rene og indbydende omgivelser.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Det gælder alt fra vedligehold af bygninger og arealer, sovepladser til soldaterne, skriveborde til kontorer, mad i kantinerne og rengøring.

Om Oksbøl Kaserne rengøringsteam.
Oksbøl Kaserne er en god arbejdsplads, der værdsætter kvalitet og ordnede forhold. Vi har fokus på trivsel og fællesskab, så det er en positiv oplevelse at gå på arbejde. Rengøringsteamet består af en rengøringsinspektrice og 11 rengøringsassistenter som arbejder tæt sammen, så der sikres en god lokal service til vores brugere. Vores opgaver spænder bredt men er primært rengøring af klasselokaler, kontorer, idrætsområder, fællesområder, toiletter, badeværelser, enkeltværelser og hotelindkvartering.

Om stillingen

Som rengøringsassistent vil du være ansvarlig for at udføre forskellige rengøringsopgaver og sikre, at vores faciliteter er rene og indbydende. Du vil have brug for faglige kompetencer inden for rengøring og erfaring med lignende opgaver. Vi lægger stor vægt på kvalitet og tilfredse brugere og kunder.

Dine kerneopgaver er:
• At varetage opgaverne og kundens ønsker effektivt og professionelt.
• Deltage i planlægge og koordinerer den daglige rengøring i samarbejde med teamet.
• At være synlig i dit team og over for kunderne.
• At sikre den høje kvalitet over for kunden som du er i daglig kontakt med.
• At udføre erhvervsrengøring i forskellige lokaler.
• Medvirkende til bestilling rengøringsmidler mv.
• At udføre egenkontrol.

Vi tilbyder:
• Gode løn-, pensions- og arbejdsforhold - og fantastiske kollegaer
• En grundig oplæring.
• En arbejdstid som generelt ligger i tidsrummet 06:00 til 14:00. Af og til søn. og helligdage.
• En arbejdsuge på 37 timer, inkl. frokostpause.

Om dig

Vi søger en person, der har erfaring med rengøring og er glad for sit arbejde. Du skal være en holdspiller og trives i et positivt arbejdsmiljø. Vi tilbyder et fantastisk sammenhold med glade kollegaer og brugere.
Du taler, læser og forstår dansk.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker efter den til enhver tid gældende organisationsaftale for rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere m.fl. i staten mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriets og Offentlige Ansattes Organisationer- Det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Er du blevet nysgerrig eller har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Inspektrice Sanne Kafton på telefon 23636186.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen på telefon 7281 9317.

Ansøgningsfristen er 6. december 2023. Vi holder samtaler løbende.

Hvis du er interesseret i stillingen som rengøringsassistent hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Etablissementspartnerelement Oksbøl, bedes du sende din ansøgning elektronisk via linket i annoncen. Husk at vedhæfte dit CV og eventuelle referencer.

I Forsvarsministeriets organisation er mangfoldighed vigtig for os, og vi opfordrer alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Du kan læse mere på www.ejendomsstyrelsen.dk.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og Facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Oksbøl.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Oksbøl
  • Onsdag den 06. december 2023

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent i Aabenraa

    Servicemedarbejder søges til afløsning hos kunder i Aabenraa.Er du engageret, positiv og vil du være med til at gøre en forskel, så er det måske dig vi leder efter. Vi søger en erfaren .
    • Rengøringsassistent
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Billund

    Rengøringsassistent søges til organisation/virksomhed i 7190 Billund
    • Rengøringsassistent
    • Billund
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Sydjylland

    I forbindelse med sommeren og dermed højsæson hos virksomhederne, er der brug for ekstra bemanding. Virksomhederne i Billund forventer 3 gange så meget aktivitet over sommeren, så du kan forvente a..
    • Rengøringsassistent
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Haderslev

    Har du kendskab til effektiv rengøring? I [xxxxx] har vi besluttet os for at hjemtage rengøringsopgaverne på vores mange lokationer. Det er en omfattende opgave, og i den forbindelse er vi lige nu..
    • Rengøringsassistent
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Oksbøl

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Oksbøl over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1