Rengøringsassistent til Skive Kaserne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Er du en erfaren og dedikeret rengøringsassistent? Har du øje for detaljer og evnen til at levere god rengøring? Så er du måske vores nye kollega!

Om os

Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde og et positivt arbejdsmiljø. Vi tror på, at et godt team er nøglen til fremskridt, og vi arbejder aktivt på at skabe en atmosfære, hvor alle kan trives og yde deres bedste. Vi tilbyder en grundig oplæring og muligheden for at udvikle dine færdigheder gennem relevante AMU-kurser.

Hos os vil du blive en del af et team, der værdsætter din indsats og anerkender dine bidrag. Vi tilbyder en positiv og respektfuld arbejdskultur, hvor du vil have mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi tror på at skabe en arbejdsplads, hvor du kan trives og være motiveret til at levere dit bedste hver dag.

Om stillingen

Stillingen er på 37 timer om ugen.
Dine ansvarsområder vil omfatte:
- effektiv og professionel udførelse af rengøringsopgaver,
- planlægning og koordinering af daglig rengøring,
- udførelse af synlig rengøring,
- sikring af høj kvalitet i kundekontakten,
- erhvervsrengøring i forskellige lokaler,
- ugentlig og periodisk rengøring på andre områder tilhørende Skive Kaserne,
- egenkontrol af udført arbejde,
- sidemandsoplæring af nye kolleger
- serviceminded og imødekommende adfærd over for kunder.

Om dig

Vi søger en medarbejder, der kan bevare et godt humør og trives i et travlt miljø. Som rengøringsassistent er det vigtigt, at du har øje for detaljer og evnen til at levere god rengøring. Du er en imødekommende og ansvarsbevidst person, der kan arbejde på egen hånd og effektivt med et godt overblik.

Som rengøringsassistent på Skive Kaserne vil du have kontakt med vores brugere personale og besøgende, så det er vigtigt, at du er serviceminded og imødekommende. Du skal kunne kommunikere klart og høfligt og være i stand til at håndtere eventuelle spørgsmål eller anmodninger fra vores kunder.

Du skal være organiseret og kunne tilpasse dig ændrede omstændigheder eller ekstraopgaver, der kan opstå i en travl hverdag.

Vi søger en god kollega, der kan bidrage til et positivt arbejdsmiljø og samarbejde med kollegerne i rengøringsteamet. Du er en person, der er villig til at assistere andre og dele din viden og erfaring inden for rengøring.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker efter den til enhver tid gældende organisationsaftale for rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere m.fl. i staten mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriets og Offentlige Ansattes Organisationer- Det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. For alle ansatte kræves, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Er du blevet nysgerrig eller har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Marianne Langtved på 5115 2659 eller Bente Zabel på 2541 5344.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen, på telefon 7281 9317.
Send din ansøgning, cv og andre relevante bilag snarest og senest den 1. februar 2024. Vi holder samtaler løbende.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og Facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Skive
  • Torsdag den 01. februar 2024

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent i Herning

    Afløsere til Holstebro og HerningI Kongsvang søger vi lige nu afløsere til lokationer i Holstebro og Herning med mulighed for fastansættelse. Den primære arbejdsopgave vil være at afløse ved sygdom..
    • Rengøringsassistent
    • Herning
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Viborg

    Det her job bliver på mange måder helt dit eget. Vi søger en rengøringsassistent med ansvar for, at lokalerne på Reberbanen 13 står klar til undervisning fra morgenstunden. Med dit eget ansvarsområ..
    • Rengøringsassistent
    • Viborg
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Viborg

    Er du god til at gøre rent, servicemindet, smilende og løsningsorienteret, så er det måske dig, vi søger som vores nye rengøringsassistent på rådhuset i Viborg.Du bliver en del af et team på i .
    • Rengøringsassistent
    • Viborg
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Skive

    Rengøringsassistent søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Rengøringsassistent
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 2
11. maj 2024 3