Bestyrer søges til Danmarks første is- og vinbar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gilleleje

I "Gilleleje Is- & Vinbar" forener vi fantastisk hjemmelavet is med de bedste vine fra hele verden. På den måde giver vi vores publikum mulighed for at udvide deres horisont og gå på opdagelse i et smagsunivers, der ellers kun kan findes varianter af i Paris og Toronto. Det handler om at skabe oplevelser for livet - og til det formål mangler vi dig, der ved, at god service er (mindst) halvdelen af den samlede oplevelse på et serveringssted.

Du har nogle års erfaring enten som tjener på en god restaurant, en lækker vinbar eller lignende serveringssted. Måske har du endda erfaring med at lede ungarbejdere, uden at dette dog er et krav. Du elsker (naturligvis) is og vin og er ikke bleg for hurtigt at tilegne dig den viden, som vores gæster efterspørger. Du behøver altså ikke være sommelier, men det er klart en fordel, hvis du i forvejen har en naturlig interesse for vin, producenter, druer, lande osv. For med det samme bliver du også en del af det team, der matcher vin med de nyeste is-varianter.

Om sommeren er der knald på i Gilleleje. Så her er is-disken bemandet med mindst tre medarbejdere, der kugler is, laver softice og milkshakes til dem, der gerne vil bevæge sig videre på havnen med byens bedste is i hånden. Hertil er der formentlig 1-2 andre på gulvet, som servicerer gæsterne, rydder borde af, anretter tapas-tallerkener, vasker op osv. Og så er der dig, der har det naturlige overblik og sørger for, at alle gæster får den bedst mulige oplevelse - og naturligvis støder til, der hvor der er mest brug for dig.

Når sommeren går på held, skruer vi ned for aktiviteterne, men holder fortsat åbent i weekenden - formentlig torsdag til søndag. For Gilleleje lever hele året, så det gør vi naturligvis også. Præcis hvordan, ved vi ikke endnu, men vi regner da med, at du også gerne vil være en del af udviklingsarbejdet, så vi uden for højsæsonen også kan tilbyde oplevelser - vinsmagninger, gourmetarrangementer og andet - der kan give også vores lokale publikum lyst til at kigge forbi.

Om stillingen:

  • Som funktionæransat barchef på Gilleleje Is- & Vinbar bliver du daglig leder med personaleansvar for op til 10 medarbejdere heraf en del ungarbejdere.
  • Du har nøglen til butikken og ansvaret for kassen.
  • I samarbejde med direktøren tilrettelægger du vagtplaner i og uden for sæsonen.
  • Du bliver en del af ledelsesteamet, der ud over dig består en direktør og to andre medejere.
  • Da Gilleleje Is- & Vinbar er helt nystartet, får du maksimal indflydelse på, hvilken retning virksomheden skal bevæge sig i.

Om Gilleleje Is- & Vinbar

Moderselskabet til den nye is- & vinbar på Havnevej 13 er Gilleleje-Isen, der de sidste to år har arbejdet målrettet på at lave "den bedste is, du nogensinde har smagt". Fabrikken holder til på Fiskerbakken 7, hvor al isen bliver lavet fra bunden og leveret til vores udsalgssteder og et udvalg af supermarkeder. På matriklen ligger også Gilleleje Vin- og Ostekælder med salg af restpartier fra Erik Sørensen Vin og et sortiment af franske oste. Herudover har Gilleleje-Isen også et lille udsalg af is i Hornbæk.

Alle virksomheder er ejet af de samme tre personer; ismanden (der tidligere var journalist), vinmanden (der også er kok) og handymanden (der tidligere var murer). Alle tre indgår i det daglige arbejde og lægger stor vægt på en god, sjov og uformel tone, så længe vi har fælles blik på det vigtigste: At gæsterne altid får en gourmetoplevelse fra øverste hylde!

Løn og vilkår:

Vi ved, at vores ansatte har kæmpe indflydelse på vores gæsters oplevelse, og derfor får du også en god løn. Der kommer til at være en hel del aften og weekendarbejde, så præcis, hvor din løn skal ligge, afhænger naturligvis af dine kvalifikationer, din fleksibilitet og så meget andet. Så lad os tale om det og finde en løsning, hvor alle er tilfredse. For vi vil gerne have, at du har lyst til at være en del af vores team i mange år fremover.

Vi ansætter løbende, så tøv ikke med at tage kontakt. Tiltrædelse er senest d. 1. juni 2023.

For spørgsmål til stillingen kontaakt Anders Kanberg på 61 71 77 60 eller [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Restaurationschef", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Gilleleje.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Restaurationschef
  • Gilleleje
  • Mandag den 15. maj 2023

Lignende jobs

  • Restaurationschef i Charlottenlund

    Jobbeskrivelse:Trives du i et tempofyldt miljø, hvor du får ansvar for en hel virksomhed samt dit eget team af dygtige tjenere og kokke? Har du lyst til at være en del af et exceptionelt hold sam..
    • Restaurationschef
    • Charlottenlund
    Få mere info
  • Restaurationschef i Nordsjælland

    Restaurationschef søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Restaurationschef
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Restaurationschef i Frederikssund

    Har du tidligere erfaringer med at lede og engagere medarbejdere? Vil du gerne arbejde mod tydelige mål og fokuserer du på at opnå resultater? Vil du udnytte muligheden for at blive Restaurant .
    • Restaurationschef
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som restaurationschefer i Gilleleje

Herunder ser du udviklingen i udbudte restaurationschef i Gilleleje over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal restaurationschefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte restaurationschefer over tid

Dato Alle jobs som restaurationschefer
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0