Rekrutteringsfirma

Lønbogholder til Bytømreren i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Brænder du for at være en del af en økonomisk velfunderet virksomhed med højt til loftet og en uformel tone? Og vil du være en del af et sammentømret team med god trivsel og et stærkt samarbejde? Da kan rollen som lønbogholder ved Bytømreren være dit næste karrierestep.

Bytømreren er en entreprenør- og servicevirksomhed virksomhed, der beskæftiger mere end 270 medarbejdere indenfor byggeri, service og entreprise. De er kendetegnet ved høj faglig kvalitet, en serviceorienteret tilgang til deres kunder og samarbejdspartnere og et fokus på at skabe flow i arbejdsgangene med effektivitet for øje.

Du træder ind i en velfungerende økonomiafdeling, hvor syv engagerede kollegaer vil tage godt imod dig. Du får reference til økonomichefen Elsebet, hvis ledelsesmæssige fokus er at sikre trivsel, være nærværende og sikre din og afdelingens rette udvikling.

En alsidig arbejdsdag med bred berøringsflade


I rollen som lønbogholder får du det overordnede ansvar for lønkørsel for omkring 170 timelønnede og 35 funktionæransatte med alt hvad dette indebærer i forhold til:

  • sikring af timesedler fra dine kollegaer
  • lønafregning til 14-dageslønnede og funktionærer månedsvist
  • månedsvise afstemninger af lønrelaterede poster til månedsrapporteringen
  • udbetaling og afstemning af feriepenge
  • lønrefusioner
  • overblik og sparring med ledere ift. gældende overenskomster

Du får også en vigtig opgave indenfor daglig fakturering for serviceafdelingerne i Aarhus og Odder, hvor du medsikrer at alt er med på sagerne forud for fakturering. Herudover deles ansvaret i afdelingen omkring virksomhedens info-mail for indkomne nye byggesager, der skal håndteres med den hastighed de kommer ind. På samme tid får du det administrative ansvar for virksomhedens lærlinge, hvor du bliver det centrale opsamlingspunkt for kontakten til både lærlinge og de skoler de er tilknyttet.

Som afdeling skiftes du og dine kollegaer til at besvare opkald fra både kunder og kollegaer ude i marken, der kan have spørgsmål til løn, fakturaer og meget andet.

Brænder du for at sidde med andre typer af opgaver og udvikle dig indenfor disse, står din nye leder klar til at understøtte dig i din udvikling.

Har du tjek på løn og er du servicemindet af natur?


Kan du sætte flueben ved ovenstående, og har du allerede bred erfaring indenfor lønkørsel af timelønnede, kan du være et godt match til Bytømreren. Det væsentlige er, at du har øje for deadlines, service og gerne en uddannelse indenfor økonomi. Du har måske allerede gjort dig erfaringer med Proløn og Excel og ser IT som et stærkt værktøj, der letter din arbejdsdag.

Du trives i en afdeling med et tæt samarbejde, hvor du og dine kollegaer altid står klar til at hjælpe hinanden og din leder investerer i dig, din trivsel og din udvikling ved at være synlig og engageret.

Som kollega er du kendt for at:

  • være skarp på deadlines
  • du arbejder systematisk og struktureret så ingen detaljer overses, mens du på samme tid kan arbejde i et effektivt tempo
  • du trives med at være i daglig dialog med kollegaer ude i marken, leverandører og samarbejdspartnere
  • sætte en dyd i at levere service med et smil

Hvor søger jeg jobbet?


Vi modtager gerne dit CV hos Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Bytømrerens nye lønbogholder i Aarhus N. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant Cindie Kogstad fra Adecco på mail: [email protected].  Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om virksomheden


Bytømreren Gruppen er fordelt over tre afdelinger – entreprise, service og forsikring- og på tværs af fire geografiske afdelinger i hhv. Aarhus, Odder, Horsens og Vejle. Fælles for dem alle er værdierne; faglig stolthed og god service.

De ønsker at skabe en god arbejdsplads med stort fokus på deres ansatte og det arbejdsmiljø, de færdes i. De har derfor en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere i fællesskab bidrager til virksomhedens fortsatte succes og udvikling.

Mens deres festlige personaleforening sørger for sociale arrangementer, får du samtidig mulighed for at skabe gode arbejdsrelationer i en dynamisk atmosfære blandt fagligt kompetente kollegaer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Århus N

Lignende jobs

  • Revisor i Risskov

    Trives du i et arbejdsmiljø med ledelsen tæt på, gode interne udviklingsmuligheder og et bredt ansvarsområde? Da kan du blive den næste revisor i et hus, hvor de mener det, når de fremhæver work-li..
    • Revisor
    • Risskov
    Få mere info
  • Revisor i Århus C

    Som revisormedhjælper hos os vil du spille en afgørende rolle i at bistå vores team af revisorer i en række forskellige opgaver. Dine primære ansvarsområder vil omfatte det administrative arbejde, .
    • Revisor
    • Århus C
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme? Så inviterer vi dig til at læse videre..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor (praktik) i Århus C

    Har du lyst til at bruge dit sabbatår på at udvikle dine kompetencer, din viden og lære at revidere og levere services internt til revisionsafdelingen i PwC?Start din karriere og bliv en del af P..
    • Revisor
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1