Business controller – præg din egen rolle og bidrag til den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Lagring af vedvarende energi i stor skala er en af de gordiske knuder, som vi over de kommende år skal løse for at komme i mål med den grønne omstilling.Her kan dit arbejde inden for gasområdet være med til at sikre, at fremtidens energilagringsløsninger bliver bundet godt sammen med dagens forretning.”Rollen er ny – med nogle kendte driftsopgaver, men også med helt nyt indhold, som du selv kan påvirke. Og du får rig mulighed for at dykke ned i nogle af de spændende forandringer, vi gennemgår lige nu,” fortæller senior manager Heidi Schak Barsøe.Kom indenfor i Økonomipartner – ForretningsenhederI afdelingen er vi 16 kolleger fordelt på kontorerne i Ballerup, Stenlille og Erritsø. Med et rigtig godt sammenhold på tværs af lokationer agerer vi økonomisk sparringspartner for ledelsen i Energinets forskellige datterselskaber og understøtter dem med økonomistyring. Du bliver en del af et mindre team med finansielle business partnere og business controllere, hvor I sammen dækker området inden for gaslagre og gasenergiomkostning. En todelt rolle med fokus på gasområdetDa størstedelen af vores gasaktiviteter er centreret omkring Ballerup og Stenlille, får du base i Ballerup. Her får du en todelt rolle, hvor du bliver business controller for vores gaslagre, hvor du skal arbejde tæt sammen med den finansielle business partner for selskabet.Som noget nyt er en del af din rolle også at være business controller på vores gasenergiomkostninger og nogle af vores forretningsenheder i Systemansvar. Her er du i høj grad med til at forme den del af rollen og får en specialiseret viden inden for området.Din dag vil typisk gå med både klassiske controlling-opgaver kombineret med helt nye opgaver, hvor du:
  • laver transparente månedsrapporteringer
  • sikrer retvisende prognoser sammen med afdelingslederne og understøtter forretningen med analyse af eventuelle økonomiske situationer
  • bistår den finansielle business partner med beregning af gastarifferne
  • udfører ad hoc-analyser.
  • Sidste år gik Baltic Pipe i drift. Det giver en række nye spændende opgaver og en anden kompleksitet i forhold til nye IT-systemer, leverandører, interessenter, data osv. Så her er der god mulighed for at dykke ned i tallene og blive udfordret,” siger Heidi.Erfaring med controlling og god til forandringerSom person kan du lide at dykke ned i data. Du har en struktureret tilgang til din opgaveløsning, er nysgerrig og kan lide at evaluere på dine findings. Samtidig kan du agere i de forandringer, vi lige nu gennemgår, og du har en interesse i at forstå forretningen, se løsninger og muligheder.Endelig forestiller vi os, at du:
  • har en økonomisk baggrund, fx en cand.merc., cand.oecon., en HD eller en HA – vigtigst er det, at du har interesse for controlling
  • måske er økonom, men som minimum har lidt erfaring som controller
  • er god til Excel og måske også har erfaring med SAP
  • taler og skriver dansk flydende.
  • Ansøgning og kontakt
    Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest d. 22. oktober 2023. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat inden da.Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Heidi Schak Barsøe på telefon 51 67 78 55.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Revisor
    • Ballerup
    • Søndag den 22. oktober 2023

    Lignende jobs

    • Revisor i København Ø

      Fri kontakt
      Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
      • Revisor
      • København Ø
      Få mere info
    • Revisor i København Ø

      Fri kontakt
      Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
      • Revisor
      • København Ø
      Få mere info
    • Revisor i København

      Er du en dygtig lønadministrator og har flair for HR-opgaver, mennesker og teamkoordinering, og gerne vil have mulighed for at forme din rolle i et mangfoldigt miljø i København?Tag med på rejsen..
      • Revisor
      • København
      Få mere info
    • Revisor i Brøndby

      På vegne af Ubro SystemPac søger [xxxxx] en Business Controller, som har lyst til at være med på en spændende rejse. Arbejdsstedet kan både være i Hvidovre eller Ringsted. .
      • Revisor
      • Brøndby
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som revisorer i Ballerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte revisorer over tid

    Dato Alle jobs som revisorer
    17. maj 2024 1
    16. maj 2024 1
    15. maj 2024 1
    14. maj 2024 1
    13. maj 2024 1
    12. maj 2024 1
    11. maj 2024 1
    10. maj 2024 1
    9. maj 2024 1
    8. maj 2024 1
    7. maj 2024 2
    6. maj 2024 2
    5. maj 2024 2
    4. maj 2024 2
    3. maj 2024 2
    2. maj 2024 2
    1. maj 2024 2
    30. april 2024 2
    29. april 2024 2
    28. april 2024 2
    27. april 2024 2
    26. april 2024 2
    25. april 2024 2
    24. april 2024 2
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1