Revisorer søges til PwC-huset i Herning – et revisionshus hvor fleksibilitet og god trivsel afspejles i kulturen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Ønsker du at være en del af et inspirerende arbejdsmiljø, hvor dine ambitioner og erfaring værdsættes med fokus på et arbejdsliv i balance? Hos PwC i Herning er der skabt en unik ramme, der giver dig mulighed for at udfolde dine faglige kompetencer og præge dine egne arbejdsopgaver. Vi søger både erfarne revisorer og talenter med nysgerrighed og engagement til at styrke PwC i Herning.

PwC fortsætter med at udvikle deres forretning, både på omsætning men særligt også på arbejdskultur og miljø, hvilket betyder, at der løbende er behov for erfarne eksperter såvel som nye talenter på kontoret i Herning. Derfor søger vi revisorer med kompetencer inden for revision, regnskab og rådgivning.

Hvorfor vælge PwC Herning?

  • Mangfoldighed og Fleksibilitet: Du indtræder på en arbejdsplads som har brudt op med konventionerne inden for revisionsbranchen og tilbyder en moderne arbejdsplads, hvor mangfoldighed, tillid og individuel arbejdstilrettelæggelse prioriteres. Din trivsel er i fokus, og hos PwC kan du definere din arbejdsdag og opgaver i samarbejde med din leder, hvor du vil opleve, at fleksibilitet i høj grad imødekommes og værdsættes.
  • Variation i Kundeportefølje: Du får muligheden for at arbejde med en bred vifte af kunder, der spænder fra små lokale virksomheder til store internationale koncerner. PwC servicerer forskellige brancher, herunder produktion, detailhandel, landbrug, uddannelsesinstitutioner og finansielle virksomheder, og du kan få stor indflydelse på din kundeportefølje.
  • Udviklende Karriere: Din karriereudvikling er i fokus. Du tilbydes et udfordrende job med en stejl læringskurve, hvor du sammen med dedikerede kolleger kan udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du vil blive en del af en anerkendt virksomhed med et globalt netværk og adgang til spændende muligheder for at videreuddanne dig.
  • Stærkt Fællesskab: Kontoret i Herning består af omkring 100 kolleger, og heriblandt finder du en stor spændvidde af faglig- og personligheder. Der opereres ikke efter en bestemt opskrift når teams sammensættes, hvilket åbner op for muligheden for at skabe din egen hverdag og arbejde sammen med kolleger, der deler dine ambitioner.

Stadig ikke overbevist? Du kan se endnu mere om PwC i videoen her.

Vi søger revisorer til forskellige segmenter:

  • Middle Market: Her arbejder du med større danske ejerledede virksomheder samt internationale koncerner.
  • Financial Services Assurance: Primært revision af finansielle virksomheder, banker og forsikringsselskaber.
  • SMV: Fokus på mindre og mellemstore virksomheder lokalt og regionalt.
  • Public: Revision af boligforeninger, skoler, kirkekasser og øvrige virksomheder relateret til den offentlige sektor m.v.


Din Profil:
Vi forventer, at du er en holdspiller, og at du har en nysgerrig tilgang til faglige udfordringer. Et højt serviceniveau er naturligt for dig, og du trives i et teambaseret miljø, hvor samarbejde og udvikling er i fokus.

Derudover er det væsentlig at du har erfaring fra revisionsbranchen. Omfanget af din erfaring er mindre afgørende – vi former stillingen til lige netop dit ambitionsniveau!

Gør en Forskel med PwC:
Alle i PwC deler en passion for at gøre en positiv forskel i samfundet. Sammen med vores brede kundegruppe, herunder ledende virksomheder og offentlige institutioner, arbejder vi på at styrke tilliden og løse vigtige udfordringer. Hvis du er drevet af at bidrage med din viden inden for revision, skat og rådgivning, er PwC det rette sted for dig.

Sådan søger du:
På vegne af PwC Herning varetager Career rekrutteringsprocessen. Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag her. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Vi indkalder og afholder løbende samtaler.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Hanna Knold Nielsen på +45 30 85 12 91.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Brabrand
  • Mandag den 01. januar 2024

Lignende jobs

  • Revisor i Risskov

    Trives du i et arbejdsmiljø med ledelsen tæt på, gode interne udviklingsmuligheder og et bredt ansvarsområde? Da kan du blive den næste revisor i et hus, hvor de mener det, når de fremhæver work-li..
    • Revisor
    • Risskov
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme? Så inviterer vi dig til at læse videre..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Har du solid erfaring i at arbejde med Lønsystemer og/eller vagtplanlægning? Har du lyst til at bruge din viden til at bringe et af Danmarks stærkeste lønsystemer til nye højder? Så er du mås..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Ønsker du et meningsfuldt job, hvor du er med til at hjælpe det Offentlige Danmark med at kunne fokusere på de arbejdsopgaver, som de gør bedst ved at lave korrekt løn og at ny-udvikle og vedligeh..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1