Vi søger en ambitiøs løntrainee til spændende udviklingsrejse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Herlev

Har du stor interesse og flair for tal og økonomi – og vil du gerne tage dit første skridt i retning af at specialisere dig indenfor lønbehandling? Så er stillingen som løntrainee lige dig.

Til vores fantastiske team i Herlev bliver du en del af vores lønafdeling med 10 dygtige lønkonsulenter, som vil hjælpe dig med at udvikle dine egenskaber fra A til Z indenfor lønbehandling.

I ECIT bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der varetager hele eller dele af økonomifunktionen for mange spændende virksomheder, heriblandt Power, NoHo (Cocks’n Cows etc.), Wolt, SAM Productions (producerer film og TV for bl.a. Netflix og DR) og mange andre – læs mere på www.ecit.dk.

En varieret hverdag med udfordrende opgaver
Du får en grundig oplæring med masser af praktisk erfaring, og i løbet af det 1-årige traineeforløb vil du bl.a. komme til at få oplæring og arbejde med vores cloud-baseret lønsystem Intect.

Herudover kommer du til at arbejde med de praktiske opgaver i en lønafdeling som bl.a. inkluderer afvikling af månedlige lønkørsler, oprettelse af medarbejdere og håndtering af ændringer i medarbejderforhold, indberetning og afstemning af lønposter, søgning af refusioner og mange andre spændende opgaver indenfor lønområdet.

Du får samtidigt tilknyttet en mentor, som vil følge dig igennem hele dit traineeforløb, og så deltager du også i vores Young Talent aktiviteter på nordisk plan.

Selvstændigt drive og engagement
For at komme i betragtning til vores løntrainee stilling, så skal du have afsluttet HHX, STX eller finansøkonom med gode karakterer. Måske har du allerede haft dit første job i en økonomiafdeling, hvor du har fundet ud af, at det specielt er lønbehandlingen som har din interesse.

Du arbejder systematisk og detaljeorienteret samtidigt med at du er hjælpsom og serviceminded overfor vores kunder.

Du har talent for tal, og brænder for at lære nyt. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Excel.

Til gengæld kan vi tilbyde en interessant arbejdsplads, med stor fleksibilitet og en høj grad af selvstændigt ansvar. Du kommer ikke til at kede dig!

ECIT
ECIT er en del af ECIT-koncernen med mere end 2300 medarbejdere og en omsætning på 2,5 mia. NOK i 10 forskellige lande. I vores lokale afdeling får du 75 erfarne og kompetente kollegaer som spænder fra regnskabs- og lønkonsulenter, over rådgivning til udvikling af IT-systemer. Vi prioriterer et godt fællesskab og deling af viden samt lægger vægt på at hjælpe og sparre med hinanden, så vi sammen sikrer udviklingen af de mest kompetente og effektive løsninger for fremtidens økonomifunktioner.

Muligheder og vilkår
Der vil være opstart hurtigst muligt, og du vi blive tilknyttet en 1-års trainee aftale. Der vil være mulighed for fleksible mødetider og arbejdet udføres fra vores kontor i Herlev med attraktive faciliteter (personalelounge, frokostordning m.v.). Efter dit traineeforløb håber vi på at fortsætte samarbejdet, så du kan vokse med virksomheden og opgaverne.

Ansøgning og kontakt
Send venligst din ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket, men hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun på [email protected]. Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Herlev
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Efter flere år med vækst søger Monies en ansvarsfuld og innovativ Chief Accountant, der kan være med til at professionalisere økonomiafdelingen samt udleve ambitionerne om forsat vækst og udvikling..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i Storkøbenhavn

    Business Controller til Landbrug & Fødevarer i København Vil du arbejde med økonomistyring i en kompleks organisation med flere forskellige forretningsområder, interesseorganisationer, fonde og s..
    • Revisor
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1