Statsautoriseret revisor til BDO i Kalundborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Har du Vilje, Indlevelse og Ambitioner både i forhold til dig selv, kunder og kollegaer, og drømmer du om at blive en del af en by med stor erhvervsvækst, Danmarks smukkeste natur og lækre boliger til priser der er til at betale? - så kan BDO i Kalundborg være dit naturlige valg.

Hos BDO er vi den nære samarbejdspartner for en bred kundekreds af små, mellemstore og store virksomheder. Vi arbejder for at gøre en forskel for vores kunder, og vi ved, at gennem indlevelse skaber vi udvikling. Vi søger en erfaren revisor, som har et ønske om at være med til at udvikle vores afdeling i Kalundborg, og som enten er statsautoriseret eller i gang med at læse SR. Er det dig?

Hvem er BDO i Kalundborg?

Du kommer til at have din daglige gang på Banegårdspladsen 1,2, der tæller 20smilende og hjælpsomme kolleger. Samtidig kan du se frem til et stort fagligt netværk af specialkompetencer, fordelt rundt omkring på BDO’s 33 andre kontorer i landet, der tæller blandt andet SKAT, Moms, Business Support, Advisory, Offentlig revision, Corporate Finance, Risk Assurance m.v.

BDO er en organisation i stor vækst, både når det kommer til medarbejdere og spændende tilgang af kunder. Det er derfor vigtigt, at du ønsker at bidrage til organisationen ved at sikre og forsat udvikle det faglige og sociale miljø, samt drifte den daglige gang i Kalundborg, som er en de byer i Danmark, hvor erhvervsudviklingen går hurtigst.

”Jeg har oplevet en tæt opbakning til min uddannelse og udvikling, hvilket har resulteret i, at jeg de seneste år har været en del af ledelsen på kontoret, hvor jeg får mulighed for at bidrage til den positive hverdag. Vi er hinandens samarbejdspartnere, ikke konkurrenter, og det viser sig tydeligt i dagligdagen, hvor alle ønsker at støtte hinanden på vejen mod det, vi hver især arbejder henimod” – Kia Witthøfft Jensen, statsautoriseret revisor.

Hvem er du, og hvad kan du se frem til i jobbet?

Som vores nye kollega kan du se frem til en stilling, hvor du har mulighed for at udvikle dig selv, dine kunder og vores afdeling i Kalundborg. Du vil fra dag ét tilbydes en eksisterende og spændende kundeportefølje, som i stor grad sammensættes i forhold til dine ønsker, kompetencer og specialer. Ønsker du i højere grad selv at opbygge din portefølje, så er det også en mulighed. Det vigtigste er, at du er en driftssikker revisor, der ønsker at bidrage internt i organisationen.

Du vil naturligvis få ansvaret for egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer vil servicere med fremadrettet og værdiskabende rådgivning inden for skat, revision og regnskab, baseret på en række BDO-ydelser og med assistance fra BDO’s øvrige forretningsområder

Du har sandsynligvis en udadvendt profil, således dine kommunikationsevner afspejler, at vi i BDO møder vores kunder og samarbejdspartnere, der hvor de befinder sig. Vi hjælper kunderne med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed, og det stiller krav om engagement og stor ansvarlighed i jobbet.

Kalundborg – en erhvervsby med fjorden som nabo

Allerede fra din kontorstol viser Kalundborgs kendetegn sig - vand så langt øjet rækker. Du kan se frem til at blive en del af en erhvervsby med cirka 50.000 indbyggere, betagende natur, gader fuld af sjæl og hygge og aktiviteter for enhver størrelse og smag. Du finder alt fra små specialbutikker til hyggelige cafeer, alt imens byens historiske facader viser sig fra deres bedste side.

Besøg BDO’s kontor og byen med de mange muligheder.

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 34 kontorsteder fordelt over hele Danmark, og ét i Grønland, samt mere end 1.500 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 166 lande og over 115.000 ansatte på verdensplan.

Ønsker du at lære mere om BDO? Læs mere her.

Er du vores nye kollega?

Nu vil vi meget gerne høre mere om dig, så fortæl os hvem du er, og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af BDO.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kia Witthøfft Jensen, statsautoriseret revisor 24 52 19 69.

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Revisor i Roskilde

    This position is based at our friendly office in Roskilde and you will join Pension team in the omni channel domain. As a business analyst in our Pension team, you will be in close dialogue wit..
    • Revisor
    • Roskilde
    Få mere info
  • Revisor i Roskilde

    Revisor søges til moderne revisionsfirma [xxxxx] er på udkig efter en engageret og selvstændig revisor til at styrke teamet hos et succesfuldt revisionsfirma i vækst. Vi søger en kandidat, d..
    • Revisor
    • Roskilde
    Få mere info
  • Revisor i Roskilde

    Unik karrieremulighed indenfor Public Audit hos BDO (revision til det offentlige)Til BDO’s kontor i Roskilde søger vi en ambitiøs SR, der drømmer om en unik karriere indenfor Public Audit. Du f..
    • Revisor
    • Roskilde
    Få mere info
  • Revisor i Holbæk

    Revisor søges til organisation/virksomhed i 4300 Holbæk
    • Revisor
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0