Rigsrevisionen søger medarbejder med viden om EU til arbejde med EU-erklæringer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at undersøge og derved sikre, at tilskud fra EU bliver anvendt efter reglerne? Er mange eksterne samarbejdsrelationer i hele staten, faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø vigtigt for dig? Så læs mere om vores ledige stilling her.

En af Rigsrevisionens opgaver består i at afgive erklæringer om bl.a. projektregnskaber, hvor statslige virksomheder modtager tilskud fra EU. Vi sikrer os, at EU’s tilskudsmidler bliver anvendt inden for reglerne, og at projektregnskaberne er korrekte. Som vores nye medarbejder vil du i samarbejde med andre dygtige kolleger blive involveret i dette arbejde. Du vil også få mulighed for at arbejde med andre opgaver inden for vores årsrevision, hvor vi reviderer ministeriernes finansielle regnskaber og undersøger, om der på udvalgte områder forekommer væsentlige regelbrud eller forvaltningsmangler.

Om os og opgaverne
I 5. kontor er vi 19 medarbejdere med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde. Ud over at revidere EU-støttede projekter for alle statslige virksomheder reviderer vi virksomheder på følgende ministerområder: Erhvervsministeriet, Miljøministeriet og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Vi afgiver ca. 30 EU-erklæringer årligt. De statslige virksomheder anvender erklæringerne som dokumentation over for EU om, at deres omkostninger til EU-støttede projekter er støtteberettigede. Erklæringerne kan fx være rettet mod EU-projekter og EU-programmer. Nogle erklæringer er ret omfattende og komplekse – andre enkle og let overskuelige.

Arbejdet med EU-erklæringer indebærer i nogle tilfælde, at arbejdet skal udføres inden for kort tid med eksterne deadlines, ligesom der kan være behov for rejseaktivitet til de danske statslige virksomheder, der modtager EU-tilskud.

Stillingen giver dig en unik mulighed for at få samarbejdsrelationer med medarbejdere i mange forskellige statslige virksomheder.

Du vil blive en del af et kontor, hvor der er fokus på faglighed og et godt arbejdsmiljø. Vi har et tæt samarbejde og daglig sparring, så vi er afhængige af, at alle byder ind med deres erfaringer og viden. Derfor prioriterer vi et fællesskab, hvor alle tager medansvar og sikrer et fælles resultat i en høj kvalitet.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte kontorchef Marie Lindeløv på tlf. 33 92 83 52 eller souschef Anders Engstrøm på tlf. 33 92 83 37.

Om dig

Du har en akademisk uddannelse – det kunne fx være i økonomi, statskundskab, offentlig administration eller revision. Du er velkommen til at søge, uanset om du har erfaring eller er nyuddannet. Har du erfaring, er det en fordel, hvis du har arbejdet med EU-erklæringer eller andre regnskabs- eller revisionsopgaver i centraladministrationen, et revisions- eller konsulenthus e.l.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har kendskab til EU-finansierede aktiviteter og de regelsæt, der er forbundet hermed, eller har interesse for at opnå specialistkompetencer inden for området
  • er detaljeorienteret og sætter en ære i, at dit arbejde er korrekt
  • besidder gode engelskkompetencer, da erklæringer og regelsæt kan være på engelsk
  • bidrager til et godt samarbejdsklima i relation til interne og eksterne samarbejdspartnere
  • er fleksibel og har gode evner til at prioritere og bevare overblikket
  • er selvstændig, engageret og har et godt humør og lyst til at bidrage positivt til det sociale liv.

Rigsrevisionen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Du kommer bl.a. til at indgå i vores kompetenceudviklingsforløb, som strækker sig over de første 3 år af din ansættelse. Det giver dig et solidt kendskab til Rigsrevisionen og den offentlige forvaltning. Også efter kompetenceudviklingsforløbet vil dine kompetencer løbende blive udbygget.

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest mandag den 6. september 2021. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København K
  • Mandag den 06. september 2021

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor (elev) i København Ø

    Fri kontakt
    Du skal holde af en varieret hverdag, hvor tæt samarbejde og dialog med kunder og ansvarlig revisor, er med til at løse den enkelte kundes behov. Dit primære kundesegment er inden for ejer- og andelsboligområdet, og du vil opleve, at du hurtigt får selvstændigt kundeansvar.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Er du en dygtig lønadministrator og har flair for HR-opgaver, mennesker og teamkoordinering, og gerne vil have mulighed for at forme din rolle i et mangfoldigt miljø i København?Tag med på rejsen..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0