Business Analyst til Facility Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jobbet


Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte optimering af processerne for dataindsamling, analyse og rapportering. Dine tiltag kan fx være dokumentation af bankens klimaaftryk, forbedring af brugeroplevelser og serviceydelser samt minimering af ressourceforbrug.

Udover opbygning og brug af data vil du have fokus på at udbygge og optimere brugen af eksisterende systemer og processer, så vi eksempelvis kan levere on demand-analyser og -rapporteringer.

Du vil sammen med Data Engineering-teamet i banken eller bankens it-leverandører implementere og vedligeholde dataintegrationer mellem eksisterende it-systemer. Med andre ord vil du præsentere og analysere data fra de traditionelle Excel-ark til fx Power BI og Microsoft SQL.

Dine centrale opgaver vil blandt andet indebære at:

  • Bidrage til udviklingen af det digitale koncept
  • Automatisere forretningsprocesser
  • Udarbejde dashboards og ledelsesrapporteringer
  • Identificere, indsamle og behandle information og data
  • Sikre dataunderstøttelse af FM's samlede forretningsområde

Din profil


Du er en haj til data og har dertil en relevant videregående uddannelse eller en masteruddannelse.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stillinger med at samle dataløsninger og meget gerne inden for Facility Management.

Du er ivrig efter at bruge dine kompetencer til at opbygge et centralt værktøj, som kan gavne mange faggrupper. Du vil hurtigt blive superbruger i den håndfuld interne it-systemer, som Facility Management benytter, og kan tilmed bruge dine kompetencer til at forbedre integrationen.

Du har et højt drive og trives i en hverdag med stor frihed under ansvar. Du har naturligvis en analytisk og datadreven tilgang til dit arbejde og er i stand til selv at prioritere og eksekvere i dine projekter,

ligesom du naturligt opsøger viden og sparring. Du tager initiativ, tænker kreativt og nyder at udvikle smartere og mere effektive metoder til at levere data og visualiseringer til vores forretning.

Banken som arbejdsplads


Arbejdstiden tilbringer vi i et åbent kontorlandskab med udsigt til vandet på Langelinie Allé med mulighed for op til to ugentlige distance-arbejdsdage. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur, der skaber de bedste rammer for effektiv opgaveløsning, samtidig med at der sikres fleksibilitet og balance mellem privat- og arbejdsliv.

Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Vi har et solidt fagligt miljø og imødekommende kolleger, der giver sig tid til at dele deres viden.

Vi lægger stor vægt på læring og løbende udvikling af vores kompetencer. Vi tilbyder gode vilkår med sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning.

Det sociale liv i banken vægter vi højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga, spille floorball eller dele din interesse for kunst med kolleger.

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Chef for Facility Management Stine Mariendal på 3363 6302. Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR-partner Anita Ray på 3363 6068.

Ansøgning


Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn-profil. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. Ansøgningsfristen er den 13. april 2023.

Vi forventer at afholde to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København K

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i Frederiksberg

    Drømmer du om en karriere, hvor du gør en mærkbar forskel og skaber resultater sammen med andre? Er du nyuddannet eller måske med et par års erfaring? Vi har mange spændende opgaver, og derfor søge..
    • Revisor
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger en engageret og teamorienteret revisor til vores kunde, Rödl & Partner. Stillingen tilbyder en optimal balance mellem arbejdsliv og privatliv. Rödl & Partner prioriterer medarbejdernes..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0