Analytiker søges til undersøgelser af store investeringsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at lave undersøgelser af de helt store statslige og regionale investeringsprojekter? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for faglig fordybelse, og hvor du er med til at udarbejde og udvikle Rigsrevisionens undersøgelser på et vigtigt samfundsøkonomisk område? Så læs nærmere her om vores ledige stilling.

Om jobbet

I Rigsrevisionen gennemfører vi større undersøgelser af, om de økonomiske resurser anvendes hensigtsmæssigt i den statslige og regionale forvaltning. Vi har et særligt fokus på, om store investeringsprojekter på bygge- og anlægsområdet og it-området samt indkøb gennemføres inden for det planlagte budget, den planlagte tidsplan og til den rette kvalitet.

Du skal være med til at gennemføre undersøgelser af investeringsprojekter og styrke vores fortsatte udvikling af metoder hertil. Du vil være med til at undersøge projekterne, bl.a. ved at vurdere projekternes økonomistyring, risikostyring og gevinstrealisering. Du løser opgaverne i et tæt samarbejde med dygtige kolleger i kontoret og i dialog med projektejerne. Undersøgelserne afgives som beretninger til Folketingets statsrevisorer.

Vi gennemfører vores undersøgelser af investeringsprojekter på tværs af hele staten og i regionerne, herunder ofte på Transportministeriets, Indenrigs- og Sundhedsministeriets, Skatteministeriets og Forsvarsministeriets områder. Du kan se i nedenstående beretninger for at få et indblik i vores arbejde:

  • Skatteministeriets nye ejendomsvurderingssystem
  • Femern Bælt-forbindelsen
  • Niels Bohr Bygningen
  • Regionernes sygehusbyggerier
  • Forsvarets køb af 27 F-35 kampfly.

Om dig

Du har en akademisk uddannelse (samfundsvidenskabelig eller anden relevant baggrund) og nogle års erfaring med at analysere projekter på enten bygge- og anlægsområdet eller på it-området, fx fra et ministerium, en region eller et konsulenthus. Vi forestiller os, at du både motiveres af at gå i dybden med komplekse undersøgelser og af at udvikle og afprøve nye analysetilgange. Du har stærke metodiske færdigheder, arbejder struktureret og løser opgaver på et højt fagligt niveau. Du brænder for at udføre analysearbejde og kan formidle resultaterne af dit arbejde i et klart sprog, både mundtligt og skriftligt.

Vi forventer, at du:

  • har et højt fagligt niveau og gode metodiske færdigheder, kvantitative såvel som kvalitative
  • har erfaring med at gennemføre analyser af projekter
  • kan formidle komplekse problemstillinger og resultater i et letforståeligt sprog
  • kan arbejde selvstændigt og resultatorienteret
  • er god til at samarbejde og kan arbejde i teams.

Om 15. kontor

Kontoret har 15 medarbejdere, heraf 2 studenter, med forskellige samfundsvidenskabelige baggrunde. Vi gennemfører vores undersøgelser i teams på 3-4 medarbejdere, som arbejder tæt sammen i forløb på 9-12 måneder.

Vi har et stort fokus på indbyrdes sparring og gensidig læring, ligesom vi søger kontinuerlig kompetenceudvikling inden for projektrevision. Vi prioriterer bevidst sociale aktiviteter i kontoret, fordi det styrker det gode samarbejde.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Mads Nyholm Jacobsen på tlf. 33 92 85 90 eller souschef Mikala Thøger på tlf. 33 92 85 32.

Ansættelsen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid. Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder.

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. For en kandidat med de rette kvalifikationer vil der være mulighed for en ansættelse som specialkonsulent.

Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest. Stillingen kræver endvidere, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.Rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest mandag den 15. maj 2023. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København K
  • Mandag den 15. maj 2023

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger en engageret og teamorienteret revisor til vores kunde, Rödl & Partner. Stillingen tilbyder en optimal balance mellem arbejdsliv og privatliv. Rödl & Partner prioriterer medarbejdernes..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger altid Revisorer og lign. til spændende stillinger hos vores danske og internationale kunder - Så trænger du til nye udfordringer, så registrer dig i vores database, ved at søge via denne s..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0