Business Controller i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFOR leverer grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne dagligt. Vi bygger nyt, renoverer og optimerer hele tiden vores forsyning, som en del af den grønne omstilling for at skabe bæredygtige byer. Det kræver en sikker økonomistyring at lykkes.

Vores kerneområder er: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, kraftvarme, fjernkøling samt bygas og vindenergi.

Kvilitetssirkring af data samt sparring med vores ledere

Vi søger en business controller, som primært får ansvaret for vores vandområde, hvor regulering, fortsat byudvikling og renoveringsbehov er nogle af de aktuelle udfordringer.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

  • Løbende sparring med driftsledere
  • Rapportering på områdets økonomi og KPI’er samt kvalitetssikring af datagrundlag
  • Understøttelse og optimering af processer og forretningsgange
  • Deltagelse i udarbejdelsen af business cases, budgetter og estimater
  • Deltagelse i styringsforum for området

Stillingen tilbyder desuden gode udviklingsmuligheder fagligt som personligt.

Analytisk skarp profil med en god forretningsforståelse

Du har en relevant økonomisk uddannelse og gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling. Du har en skarp analytisk sans og kan nemt omsætte tal til ord og omvendt. Du er god til at gennemskue sammenhænge og har stor interesse i at forstå den forretning, du supporterer.

Vi forventer, at du har en god procesforståelse og er en hjælpsom og imødekommende kollega med gode samarbejdsevner. Du arbejder systematisk og har en grundlæggende regnskabsforståelse. Det vil desuden være en fordel, hvis du er superbruger af Excel, og har kendskab til Microsoft D365fo og Business Intelligence.

Vores business controllere står klar til at byde dig velkommen

Du bliver en del af et team på i alt 6 business controllere, som understøtter den samlede organisation. Vi har et stort fagligt fællesskab og et tæt samarbejde med øvrige dataanalytikere i økonomi samt løbende dialog og sparring med driftsområderne. Du vil referere til lederen for Forretningsanalyse og Controlling.

Sektionen er forankret i HOFORs økonomifunktion med ca. 60 medarbejdere med stor faglighed kombineret med et godt fællesskab. Du vil opleve en venlig og respektfuld tone, hvor vi vægter det sociale højt, fejrer succeser samt afholder sociale arrangementer.

I HOFOR vægter vi vores medarbejderes trivsel højt, og tilbyder derfor fleksible rammer, hvor der er mulighed for hjemmearbejde, efter aftale med din nærmeste leder.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel

Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 21. marts 2024.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Søren W. Rasmussen, Chef for Forretningsanalyse & Controlling på tlf. 3645 8210 eller [email protected].

Vi indkalder løbende til samtaler.

Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig?

Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en kvalifikation.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København S
  • Torsdag den 21. marts 2024

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor (elev) i København Ø

    Fri kontakt
    Du skal holde af en varieret hverdag, hvor tæt samarbejde og dialog med kunder og ansvarlig revisor, er med til at løse den enkelte kundes behov. Dit primære kundesegment er inden for ejer- og andelsboligområdet, og du vil opleve, at du hurtigt får selvstændigt kundeansvar.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i Valby

    Accountants til vores afdeling for Investeringsejendomme og til Hotel Asset Management Er du detaljeorienteret, struktureret og har en passion for at optimere og udvikle økonomifunktioner? Så e..
    • Revisor
    • Valby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1