Lønsagsbehandlere til SDU HR på Syddansk Universitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor du som medarbejder får indflydelse, og kan bruge dine relationskompetencer?

Du har nu chancen for at blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab, hvor vi er drevet af sikker drift og løn til tiden. Samtidig har vi fokus på at digitalisere og effektivisere lønprocessen og skabe bedre sammenhæng i hele medarbejderrejsen fra rekruttering og onboarding over udvikling til offboarding.

Lyder det som noget for dig, så skal du søge en af vores to ledige stillinger ved SDU HR, Løn.

Dine arbejdsopgaver

Begge stillinger er i vores fastlønsteam, der består af fem medarbejdere. I fastlønsteamet vil du komme til at arbejde med:

  • anvisning og kontrol af løn via Økonomistyrelsens lønsystem
  • udbetaling af feriepenge
  • omposteringer og afstemninger ved hjælp af SDU´s økonomisystem.

Afhængig af din profil og interesser vil det være muligt at sidde med både specialistopgaver og udviklingsopgaver. Opgaverne kan være at forbedre og digitalisere vores nuværende processer og arbejdsgange, implementere nye systemer, være ansvarlig for lønrevision mv.

Vi har fordelt arbejdsopgaverne, så hver medarbejder har sit eget ansvarsområde. Men vi lægger samtidig stor vægt på, at alle kan hjælpe på tværs af områderne, når det er nødvendigt.

Der er ca. 4000 ansatte på SDU og en lang række overenskomster og aftaler finder anvendelse på universitetet.

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig. For os er det vigtigt, at du har interesse for offentlig løn- og personaleadministration – og har lyst til at dygtiggøre dig inden for dette område. Du har god systemforståelse og lyst til – og gerne erfaring med - at arbejde med forbedring, standardisering og optimering af administrative processer.

Derudover ser vi gerne at du:

  • kan arbejde både selvstændigt og i teams
  • er imødekommende og har blik for brugernes behov
  • er god til at kommunikere med mange forskellige faggrupper, både på dansk og engelsk
  • bidrager til den gode trivsel på arbejdspladsen.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en afdeling i HR, der er ambitiøs og vægter faglighed og vores arbejdsfællesskab højt. Vi er nysgerrige på hinanden og på vores samarbejdspartnere på institutter og fakulteter, og vi sætter en ære i at skabe de bedste forudsætninger for at vores kollegaer på SDU kan lykkedes med deres kerneopgaver.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for hjemmearbejde.

Din arbejdsplads er på Syddansk Universitet i Odense.

Om SDU HR

Omverdenen og ønsker til HR ændrer sig hele tiden. Vi får stadigt større og mere differentierede krav til, hvordan vi skal arbejde med HR-emner via f.eks. øget digitalisering og internationalisering, øget fokus på ligestilling, og ændret tilgang til og rammer for rekruttering, kompetenceudvikling, karriereveje samt god ledelse på SDU.

Arbejdet med HR på SDU på centralt niveau har til formål at understøtte SDU’s retning gennem en leverance af stærke HR-ydelser, der skal udvikles i samspil med resten af organisationen. HR-ydelserne skal være organiseret tydeligt i en struktur, som orienterer sig ud mod SDU, så det er nemt for organisationen at få os i tale og blive hjulpet.

SDU HR består af Ansatte, Løn, HR Digital, Arbejdsmiljø & Udviklingen samt Staben. Cheferne for de 5 afdelinger refererer til HR-chefen. Vi er ca. 65 medarbejdere og chefer i SDU HR.

SDU har 5 fakulteter, 1 fællesområde og 6 campusser med forsknings- og uddannelsesaktiviteter: Odense, Esbjerg, Kolding, København, Slagelse og Sønderborg. Denne struktur understøtter SDU’s bestræbelser på at medvirke til at sikre en positiv udvikling regionalt og nationalt. Klik her for at læse mere om SDU.

Ansøgning og videre proces

Begge stillinger er som udgangspunkt på fuldtid, men hvis du ønsker ansættelse på deltid, er dette også en mulighed.

Begge stillinger ønskes besat pr. 1. april 2024 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås hos chef for HR Løn, Maria Flindt, på telefon 93 53 31 91.

Ansøgningsfristen er onsdag den 14. februar 2024 kl. 23.59.59.

Første runde ansættelsessamtaler forventes afholdt den mandag den 19. februar og anden runde den 21. februar 2024.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og gældende overenskomst.

Ansøgning skal indeholde følgebrev, CV og eksamensbevis. Alle dokumenter i forbindelse med ansøgning bør ikke indeholde CPR-nummer – i så fald skal CPR-nummer overstreges.

Alle vedhæftede filer skal være i Adobe PDF format.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Odense M
  • Onsdag den 14. februar 2024

Lignende jobs

  • Revisor i Odense

    Forestil dig situationenNogle måneder, måske endda nogle uger, efter at du startede som revisor hos BDO, mødes du med nogle venner. De spørger ind til dit nye job, og hvordan det er hos BDO? Du s..
    • Revisor
    • Odense
    Få mere info
  • Revisor i Odense S

    At [xxxxx] we develop, produce and sell autonomous mobile robots (AMRs) for service applications across a range of market verticals. We aim at creating robots that make a difference i..
    • Revisor
    • Odense S
    Få mere info
  • Revisor i Odense

    AnsøgRegistreret revisor til rådgivningsvirksomhedPatriotisk Selskab, OdenseRelationsstærk revisor til rådgivning af professionelle jordbrug.Vil du være med til at udvikle professio..
    • Revisor
    • Odense
    Få mere info
  • Revisor i Odense

    De sidste par måneder har du haft fornøjelsen af at have din daglige gang hos BDO i Odense på den centrale beliggenhed på hjørnet af Vesterbro og Fælledvej. Lige fra dag et har du følt dig godt tag..
    • Revisor
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2