Rekrutteringsfirma

Revisor med partnerpotentiale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Beierholm er en 100% danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed med en landsdækkende organisation, som omfatter geografiske kontorer i hele landet. Selskabet er ultimativt ejet af selskabets partnere, hvor Beierholms lokale kontorer bliver ledet af statsautoriserede revisorer, som er partnere i Beierholm.

Beierholm tror på, at nærhed er det bedste udgangspunkt for rådgivning og relevante løsninger, der skaber værdi. Derfor bestræber de sig dagligt på at være tæt på både kunder, medarbejdere, interessenter og beslutningstagere.

Den direkte kundekontakt sker derfor i Beierholms geografiske sektioner rundt i landet, der består af 35 kontorer med omkring 1600 medarbejdere i alt.

Kontoret Beierholm Slagelse består af omkring 50 medarbejdere, hvoraf 27 af dem er revisorer.

Beierholm er desuden for tiende år i træk kåret som en af de bedste arbejdspladser i Danmark med fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste.

Afdelingen

Afdelingen består af fem autoriserede revisorer, samt omkring 20 øvrige revisorer med forskelligt niveau af erfaring, der sikrer god mulighed for faglig sparring og et godt socialt miljø. Som revisor i afdelingen arbejder man med en kundeportefølje, der favner bredt fra de helt små til mellemstore virksomheder, men hvor der også er mulighed for specialisering inden for brancher, fagområder, mv. for den enkelte.

Du vil indgå i en virksomhed, der er bygget op om en flad struktur, og det er derfor naturligt, at man løbende vil have kontakt med partnere og kommunikere med ledelsen. På sigt er det partnerkredsens ønske, at du ligeledes vil blive en integreret del af den daglige ledelse på kontoret i Slagelse.

Derudover tilbyder Beierholm Slagelse balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor og som menneske, hvor de udfordrende og spændende faglige opgaver samt et veltilrettelagt internt undervisningsforløb vil klæde dig på til udviklingen mod at blive partner på kontoret. Dette er således med til at sætte de bedste rammer for dine ambitioner og personlige balance.

Kontoret er præget af en uformel stemning, høj faglighed og med et løbende fokus på sparring og samarbejde. Med Beierholms slogan ”Bedst til mennesker”, vil du opleve at der er fokus på velvære og rummelighed, samt god forståelse for tilrettelæggelsen af din arbejdstid.

Stillingen
I rollen som revisor på rejsen mod partner vil du hurtigt opleve en stejl læringskurve, og du vil – sideløbende med din rolle som revisor – kontinuerligt stifte bekendtskab med arbejdet som partner i en revisionsvirksomhed. Dette vil du gøre sideløbende med din SR-uddannelse, hvor du vil opleve fuld opbakning og mulighed for faglig sparring fra kontorets øvrige partnerkreds samt ledelse.

Du vil arbejde som ledende medarbejder med egen kundeportefølje og med tilknytning af en eller flere øvrige kolleger på hovedparten af disse, hvor du vil have ansvaret for revision og gennemgang af årsregnskaber. Ydermere vil der være rig mulighed for løbende at yde rådgivning inden for blandt andet regnskab, skat og digitalisering af kundens forretning til en bred portefølje af kunder.

Du vil have meget kundekontakt, og det vil være din opgave at kontakte og rådgive dem i forhold til deres nuværende og potentielt nye behov. Du vil derfor også have mulighed for hurtigt at tage ansvar på dine kunder, der bidrager til din videre faglige og personlige udvikling.

Dine primære ansvarsområder:

  • Revision og udarbejdelse af årsregnskaber
  • Skattemæssige opgørelser
  • Rådgivning

Det er partnerkredsens ønske og håb, at du på sigt, og inden for en kort årrække efter afsluttet SR-eksamen, vil indgå i partnerkredsen på kontoret, og dermed udvides dine ansvarsområder, således at du også spænder over blandt andet kontorledelse, anskaffelse af nye kunder samt strategisk arbejde med videreudvikling af forretningen.

Faglig erfaring

Vi forestiller os, at du har +5 års praktisk erfaring som revisor, og at du pt. er fungerende jobansvarlig/kundeansvarlig revisor på en række opgaver.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Besidder et naturligt drive, og er ambitiøst anlagt – på egne såvel som forretningens vegne
  • Kan se dig selv indgå i en velfungerende partnerkreds, hvor du kan bidrage med dine faglige såvel som personlige kompetencer
  • Har en god evne til at læse dine kunder og afdække deres behov for rådgivning
  • Har en naturlig lyst til at tage ansvar, og ønsker at agere daglig leder


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Slagelse

Lignende jobs

  • Revisor i Roskilde

    This position is based at our friendly office in Roskilde and you will join Pension team in the omni channel domain. As a business analyst in our Pension team, you will be in close dialogue wit..
    • Revisor
    • Roskilde
    Få mere info
  • Revisor i Roskilde

    Revisor søges til moderne revisionsfirma [xxxxx] er på udkig efter en engageret og selvstændig revisor til at styrke teamet hos et succesfuldt revisionsfirma i vækst. Vi søger en kandidat, d..
    • Revisor
    • Roskilde
    Få mere info
  • Revisor i Roskilde

    Unik karrieremulighed indenfor Public Audit hos BDO (revision til det offentlige)Til BDO’s kontor i Roskilde søger vi en ambitiøs SR, der drømmer om en unik karriere indenfor Public Audit. Du f..
    • Revisor
    • Roskilde
    Få mere info
  • Revisor i Holbæk

    Revisor søges til organisation/virksomhed i 4300 Holbæk
    • Revisor
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1