Accountant/regnskabsansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Accountant/regnskabsansvarlig

Motiveres du af at sidde med en bred vifte af opgaver og kunne du tænke dig at sidde som regnskabsansvarlig for en række danske og udenlanske selskaber i en international kontekst? Så læs videre!

European Energy er en grøn virksomhed i stor vækst. Vi udvikler, bygger og driver projekter inden for sol- og vindenergi globalt samt Power-to-X. Vores kerneværdier danner grundlaget for alt vi gør; In it together, Trust and courage, Ambition, Excitement, Inclusion og Agility.

Dit nye team


Accounting-teamet består af ca. 30 kollegaer med reference til Team Leads og Head of Group Accounting, og som er fordelt på vores kontorer i Danmark, Tyskland, Polen, Litauen, Italien, og Brasilien. Du bliver del af et engageret og motiveret finansafdeling med i alt 75 kollegaer, hvor du især vil arbejde tæt sammen med Financial Controlling.

Din nye rolle


Vi søger en dygtig og erfaren Accountant til at supportere vores voksende virksomhed. Stillingen indeholder en bred vifte af regnskabsopgaver, og du vil derfor få en afvekslende hverdag med opgaver, der vægter dine faglige færdigheder som regnskabsansvarlig for en række selskaber i koncernen, som du vil koordinere med vores interne Controller-team.

Et job i vores Accounting-team giver dig en spændende hverdag med mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Du bliver en del af et motiveret team i et engageret miljø, der går efter at levere de bedste resultater. Du vil desuden få mulighed for at være med til at optimere og automatisere fremtidige processer.

En typisk hverdag


  • Du er regnskabsansvarlig for en række selskaber i ind- og udland
  • Du er ansvarlig for daglig bogføring relateret til disse selskaber
  • Du har ansvar for finansielle afstemninger løbende og ved kvartals- og årsafslutning
  • Du deltager i udarbejdelse og vedligeholdelse af forretningsgange
  • Du er ansvarlig for momsafstemning, indberetning og kontrol

Forudsætninger for at lykkes i jobbet


  • Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende rolle
  • Du har en teoretisk uddannelse indenfor regnskab på bachelorniveau
  • Du er udvidet bruger af Excel og har kendskab til Navision
  • Du er god til at formulere dig på skrift og i tale på såvel dansk som engelsk

Det er vigtigt at du har gode sociale, metodiske og kommunikative evner og vil være interesseret i at optimere de eksisterende bogføringsprocedurer. Du arbejder grundigt og struktureret og sætter en ære i, at opgaverne løses rettidigt og med høj kvalitet.

Hos os får du


  • Du får mulighed for at arbejde med mange afvekslende arbejdsopgaver og komplekse problemstillinger
  • Du får faglig sparring med mange erfarne kollegaer på tværs af økonomiafdelingen
  • Du får rig mulighed for at engagere dig socialt med dine kollegaer på tværs af afdelinger, igennem f.eks. fredagsbarer, i fitnesscenteret, i løbeklubben, til funktionel træning, til mountainbike events eller i køkkenet, hvor du kan nye en god barista kaffe
  • Det er vigtigt for os at vores medarbejdere kan få arbejdet til at gå op med privatlivet, og derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider samt mulighed for at arbejde hjemmefra en-to dage om ugen
  • Vi har gratis parkering, aflåst indendørs cykelparkering samt omklædningsrum med bad

Om virksomheden


European Energy er en dansk privatejet virksomhed grundlagt i 2004. Vi er med hele vejen fra udvikling, byggeri, drift og vedligehold samt til salg af vind- og solcelleparker på land såvel som på vand i Danmark og rundt om i verden. Herudover arbejder vi også med udvikling af fremtidens energiløsninger, blandt andet indenfor Power-to-X. Vi har et stærkt samarbejde med lokale aktører og vi ønsker at involvere alle parter i processen. Vi har igennem tiden installeret vedvarende energi for mere end 18 milliarder kroner.

Vi er nu mere end 500 dygtige kolleger med 37 forskellige nationaliteter repræsenteret i 18 lande. Vi arbejder alle for vores mål om at være den mest innovative aktør indenfor den grønne omstilling og skabe The Power of Tomorrow, Today.

Læs mere om vores arbejde her eller følg os på LinkedIn.

Ansøg nu


Nærmeste leder: Head of Group Accounting, Jannie Sundgaard

Arbejdssted:Søborg, Danmark

Ansøgning: Send dit CV via ”Søg her”-knappen til højre. Vi inviterer løbende kandidater til samtale

Spørgsmål: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Recruitment Specialist Caroline Greve Grønhøj [email protected]

Vores arbejdsmiljø er baseret på gensidig respekt for hinandens styrker og talenter. Vi har et fladt hierarki og en entreprenørisk tankegang. Vores medarbejdere værdsætter den fleksible arbejdskultur, som tillader en sund balance mellem arbejde og privatliv. Når vi er afsted på vores virksomhedsture og deltager i workshops, så er vi en del af et hold fremfor en del af et arbejde. Hos European Energy får du fantastiske kollegaer, men også nye venner fra alle hjørner af jordkloden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Søborg

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i Storkøbenhavn

    Er du en erfaren Business Controller og kunne du tænke dig at arbejde med økonomistyring i en spændende finansiel koncern i tæt samarbejde med forretningen? Så har vi et spændende job til dig i Arb..
    • Revisor
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Revisor i Storkøbenhavn

    Business Controller til Landbrug & Fødevarer i København Vil du arbejde med økonomistyring i en kompleks organisation med flere forskellige forretningsområder, interesseorganisationer, fonde og s..
    • Revisor
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4