Revisor til RSM Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Har du erfaring med revision og regnskab og er du frisk på nye udfordringer? Og søger du en stilling med gode muligheder for udvikling i takt med opgaverne og din egen præstation, så har vi brug for dig på holdet hos RSM Danmark i Thisted. Hos RSM Danmark, er vi et statsautoriseret revisionspartnerselskab med kontorer i hele landet. Vi arbejder sammen på tværs af afdelinger, og sætter en ære i at hjælpe hinanden. Vi ønsker at skabe gode rammer i arbejdslivet for vores medarbejdere. Så hvis du er lige så passioneret omkring revision som vi er, og ønsker at bidrage til vores fortsatte vækst, så vil vi gerne have dig med ombord.

Hverdagen, du selv har indflydelse på Hos os har du stor frihed til at planlægge din tid og opgaver. Vi vil gerne tage højde for dine ønsker og kompetencer, og vores kundeportefølje spænder bredt – så dine muligheder er mange. Helt konkret får du et ansvar for egne kunder og opgaver, som du løser i tæt samspil med dine kolleger på kontoret i Thisted. Og der er god plads til både karriere og familieliv hos os.

Opsummeret vil dine opgaver blandt andet være:

  • Kunderådgivning og sparring
  • Revision og udarbejdelse af regnskaber
  • Ad hoc-opgaver

Din gejst og ildsjæl kan mærkes Du bliver motiveret af at arbejde med revision og regnskaber, og det er tydeligt at mærke, hvordan din entusiasme og faglighed inden for revision kommer til udtryk i dit arbejde. Du går op i at give kunderne en god service, og du går gerne den ekstra mil for at levere en høj kvalitet. Du har nemlig en god kundeforståelse og kommerciel tilgang til dit arbejde.

Vi forestiller os, at du har flere års relevant erhvervserfaring med revision og regnskab.

En virksomhed, hvor balance og trivsel er i højsædet Hos RSM gør vi meget ud af at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle i virksomheden oplever succes og arbejdsglæde med plads til både familieliv og karriereambitioner. Vi har et professionelt miljø med højt til loftet, og der vil være gode muligheder for diverse kurser og ekstra uddannelse.

Du bliver en del af vores afdeling i Thisted, hvor vi har en åben og positiv kultur. Der er altid hjælp at hente, og samtidigt gode muligheder for kollegial sparring.

RSM Danmark Hos RSM Danmark bliver du en del af en attraktiv arbejdsplads med en flad struktur og et særligt fokus på gensidig fleksibilitet. Vi lægger stor vægt på at støtte vores medarbejdere gennem uddannelsesforløb, videreuddannelse og kompetenceudvikling. Dette betyder, at vores medarbejdere altid er opdaterede på den nyeste viden.

Vi er Danmarks 10. største revisionsvirksomhed. Det giver os den gode balance mellem lokale afdelinger med nærhed til vores kunder samtidig med et professionelt samarbejde og vidensdeling på tværs af landet mellem vores 13 kontorer og 200 medarbejdere. Vi hjælper vores kunder med at træffe sikre beslutninger om deres fremtid.

THE POWER OF BEING UNDERSTOOD er en del af vores dna, og det betyder, at vi tager os tid til at forstå og hjælpe hinanden. Samtidig kan du udvikle dig fagligt i den takt, du ønsker det – dit talent er i centrum og vi giver dig al den sparring og uddannelse du har brug for.

RSM Danmark er en del af RevisorGruppen Danmark og Revitax.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig, Karin Bark Tlf.: 96 19 41 42
Mail: [email protected]

Vi behandler ansøgninger løbende og glæder os til at høre fra dig.

Ansøgninger modtages via nedenstående "Søg stillingen"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Thisted
  • Onsdag den 14. februar 2024

Lignende jobs

  • Revisor i Sæby

    Er du en erfaren revisor, og er du kendt for din kvalitetsbevidsthed? Brænder du samtidig for at arbejde med udviklingen og optimeringen af processer? Så er du måske den, vi søger i Business & Outs..
    • Revisor
    • Sæby
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    I hjertet af Aalborg ligger vores kontor, hvor vi som dedikerede specialister brænder for at gøre en forskel. Vi er et hold af erfarne revisorer, der værdsætter samarbejde og fejrer succes sammen. .
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor i Nordjylland

    Vil du have højt til loftet, bredt ansvar, frihed og se dine ideer blive hørt?Har du lyst til en rolle, hvor du både er dine kunders betroede rådgiver og det faglige fyrtårn, som mange kolleger læn..
    • Revisor
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Revisor i Nordjylland

    Ligger din faglige interesse og erfaring inden for regnskabsbaseret rådgivning, og kunne du tænke dig et job, hvor du kan få opfyldt dine ambitioner og gå glad på arbejde, så er det nu, du skal slå..
    • Revisor
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 3
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 2