Accountant med flair for nytænkning og teamwork

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Vores virksomhed vokser, og dermed også økonomiske aktiviteter, som vi skal holde styr på – det er her, du kommer ind i billedet. Har du erfaring med store virksomheder og shared services, og ønsker du at bidrage positivt til en øget digitalisering og ensretning af vores processer, så er det dig, vi leder efter...

OK – meget mere end bare benzin
Vi er et dansk, kundeejet selskab med det bredeste energisortiment af alle virksomheder i Danmark. Udover benzin og el tilbyder vi blandt andet fyringsolie, naturgas, varmepumpeløsninger og elbilopladning. Men OK koncernen består også af en række spændende datterselskaber som EnergiData og OKEnergiteknik, som arbejder med fremtidens grønne energiløsninger, ligesom OK koncernen ejer Kamstrup i Stilling, som ligeledes arbejder med vand- og energimålere til fremtidens energibehov.

Teamet
Vores hovedkontor, hvor du får fast base, ligger i Viby J i den sydlige del af Aarhus, hvor du vil blive ansat i vores Finance Shared service. I teamet får du 10 fagligt stærke og engagerede kolleger, og du vil også arbejde tæt sammen med de øvrige kolleger i søsterafdelingen Financial controlling med 5 Financial controllere. Sammen er vi Finance, hvor vi har ansvaret for alt accounting, løn, datterselskabers regnskaber, skat, revision, koncernkonsolidering og meget mere. Sammen sørger vi for, at alt det regnskabsmæssige kører helt gnidningsfrit, så forretningen kan trives og vokse:

OK er i rivende udvikling lige nu, og samtlige afdelinger i OK genererer økonomi – derfor er det vores job som finance at sikre, at økonomien kører effektivt og understøtter forretningen,” fortæller head of Finance Rune Weble

Vi har brug for dig til at…
Vi er ved at opbygge en shared finance tankegang, hvor vi ensretter vores accounting procedurer på tværs af selskaber. Det gør vi ved at udnytte vores nye ERP-platform D365. Du kommer til at arbejde med de forskellige moduler i D365, og undersøge de nye muligheder, som dette giver for at erstatte manuelle processer og øge kvaliteten i bogføringen.

Ved siden af shared finance sporet vil du også arbejde med vores controllere og løse forskellige accounting og rapporteringsmæssige opgaver omkring månedsluk. Især vores hovedselskab OK a.m.b.a. har mange opgaver qua vores mange spændende forretningsområder, hvorfor du vil få et tæt samarbejde med controlleren på dette selskab.

Andre mere klassiske accounting opgaver kan næves

  • lave lagerregulering på vores benzin- og diesellagre
  • afstemme mellemregninger til vores datterselskaber
  • kontrollere, at vores momskonteringer er korrekte
  • backup på kreditor og bank

Ved årsluk deltager du i udarbejdelse af materiale til både koncernregnskab og revision på udvalgte områder.

Driftssikker holdspiller
Hvorvidt du er frisk fra skolebænken eller har nogle års erfaring med accounting, er egentlig ikke så vigtigt – hvad vi vægter langt højere, er den rette indstilling og faglig styrke. Du kommer til at interagere med mange interne og eksterne stakeholders, så det er vigtigt, at du er serviceminded og løsningsorienteret.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • er nysgerrig på nye muligheder og åben for forandringer
  • udfordre status qua
  • er rutineret bruger af Excel, og meget gerne D365 (er du dog ikke bekendt med disse programmer, bliver du lært op i dem)
  • du er omhyggelig med dine opgaver
  • gerne deltager i det sociale på arbejdspladsen

Mere end bare et OK sted at arbejde
Vores værdier er ikke noget, vi har stående på væggene på kontoret, eller noget, der er skrevet spalte op og spalte ned om i vores personalehåndbog – det er noget, vi efterlever med hinanden. Vi har en høj anciennitet i virksomheden, og det er fordi vi behandler hinanden med respekt, vægter det gode samarbejde og værner om det sociale:

Vi plejer at sige, at der er noget for hvem som helst i OK – vi har OK Ung for de unge under 30 år, en ’seniorklub’ og alt derimellem, og vores personaleforening er gode til at arrangere tiltag for hele OK. Vi har derudover fællesspisninger, julefrokoster, og her til sommer har vi en sommerfest for hele OK,” fortsætter Rune

Vil du være en del af holdet?
Så søg jobbet via linket nedenfor allerede i dag – vi er klar til at tage imod dig, og vi indkalder løbende til samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Viby J

Lignende jobs

  • Revisor i Risskov

    Trives du i et arbejdsmiljø med ledelsen tæt på, gode interne udviklingsmuligheder og et bredt ansvarsområde? Da kan du blive den næste revisor i et hus, hvor de mener det, når de fremhæver work-li..
    • Revisor
    • Risskov
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme? Så inviterer vi dig til at læse videre..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Har du solid erfaring i at arbejde med Lønsystemer og/eller vagtplanlægning? Har du lyst til at bruge din viden til at bringe et af Danmarks stærkeste lønsystemer til nye højder? Så er du mås..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Ønsker du et meningsfuldt job, hvor du er med til at hjælpe det Offentlige Danmark med at kunne fokusere på de arbejdsopgaver, som de gør bedst ved at lave korrekt løn og at ny-udvikle og vedligeh..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0