[xxxxx] søger en Strategic Account Manager Retail i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

JOB DESCRIPTION

Vi er i gang med et nyt kapitel, hvor vi med respekt for vores historie, og efter 22 år i branchen, nu fortsætter med at sætte nye standarder. Vil du med på rejsen, hvor vi sammen sætter nye milepæle for fremtidens Just Eat? Så læs videre her!



Just Eat er en vækstvirksomhed, hvor der er fart på. Vi tror på at tage udfordringerne op med et smil og gøre det, der kræves for at opnå succes. Som en førende aktør inden for FMCG Tech-branchen, er vi dedikerede til at tage vores virksomhed til nye højder. Vi søger derfor en Account Manager, der er klar til at kaste sig ud i denne spændende rejse og indgå i vores nyoprettede team, hvor du - sammen med dit team - vil have ‘vækst’ først på menukortet. Så hvis du har en uovertruffen passion for salg og ønsker at være med til at skabe banebrydende partnerskaber, så er det dig vi leder efter.

Teamet kommer til at bestå af, udover dig, cirka fire dygtige kolleger. Du vil referere til vores Head of Retail og du skal eksekvere ambitiøse strategier, herunder at indgå aftaler med nye strategiske partnere, som bliver lagt af både Head of Retail og Country Director. Derudover vil du arbejde tæt sammen med det allerede rutinerede, veletablerede salgsteam.

“Vi var de første, og vi vil blive ved med at være de bedste”


Vores historie begyndte i 2001, da Just Eat blev grundlagt i Danmark med en mission om at bringe madglæde til alle. Vi blev for alvor en global familie, da vi i 2014 blev børsnoteret og erobrede madverdenen! Men vi stoppede ikke der – i 2020 fusionerede vi med hollandske Takeaway.com og vores kulinariske familie har i dag hovedkontor i Amsterdam. I dag spreder vi både duften af lækre måltider, lækre dagligvarer samt dækker convenience-behov i hele 20 lande – lige fra Canada, Tyskland og Australien til Israel, Schweiz og Belgien.

Er du klar til en udfordring?


Din primære opgave vil være at sikre et fortsat stærkt partnerskab med eksisterende partnere og identificere nye muligheder. Derudover vil du være ansvarlig for:

  • At opbygge og opretholde langvarige relationer med vores nuværende partnere.
  • At støtte og overvåge udførelsen af fælles forretningsplaner og implementere KPI'er til at følge præstationen med nøglepartnere for at sikre vækst.
  • At etablere værdikæde-baserede win-win-samarbejder og dyrke stærke relationer med partnere, hvor du positionerer dig selv som deres betroede rådgiver og strategiske partner.
  • At identificere, udvikle og udføre samarbejdsaftaler med partnere, der endnu ikke er en del af Just Eat, for at bidrage til et bredere udvalg og skabe fantastiske convenience oplevelser for forbrugerne.
  • At etablere og tage ejerskab af KPI'er, der understøtter den definerede strategi.
  • At koordinere interne ressourcer og samarbejde på tværs af afdelinger for at skabe de bedste betingelser for succes.


Hvordan vil din hverdag se ud?


Som Strategic Account Manager er din primære opgave at vækste vores eksisterende partneres omsætning, samtidig med at du sikrer at din portefølje af partnere vokser. Derudover vil du identificere og forfølge samarbejdsmuligheder med nøglepartnere, der endnu ikke er en del af Just Eat. For at lykkes i denne rolle kræves det, at du har en grundig forståelse for hver partners unikke behov, en opgave opnået gennem effektiv og opmærksom kommunikation. Du er dygtig til at strukturere og præsentere de løsninger, vi tilbyder, på en professionel og korrekt måde. Du kan også balancere behovene og ønskerne fra både interne og eksterne interessenter på en respektfuld måde for at opnå dine mål.

Du vil bruge en betydelig del af din arbejdstid på at besøge både nye og eksisterende partnere, så vær forberedt på en rimelig mængde rejse i løbet af din arbejdsuge. Vi vil selvfølgelig give dig de nødvendige redskaber, såsom en computer, mobiltelefon og firmabil. Denne stilling er baseret på vores kontor i København.

Hvad forventer vi af dig?


  • Du har mindst 3 års erfaring som Account Manager, helst inden for FMCG-markedet.
  • Du er resultatorienteret og giver ikke op, før du opnår succes.
  • Du er ivrig efter at arbejde i et fleksibelt miljø, hvor selvstændighed ikke kun tilbydes, men også forventes.
  • Du er en naturlig stærk kommunikator og dygtig til at opbygge, udvikle og vedligeholde professionelle relationer.
  • Flydende i både dansk og engelsk (skriftligt og mundtligt).
  • Du har gyldigt kørekort.


Hvad tilbyder vi?


Vi er kendt for at tilbyde vores medarbejdere ejerskab, frihed, engagerede kolleger og ledelse, der går foran med et godt eksempel. Vi kan træffe hurtige beslutninger, og der er plads til at lære af fejl. Derudover har vi en lang liste af medarbejdergoder og en fantastisk rewards-pakke, herunder:

  • Arbejdstelefon, computer og firmabil
  • Pensionsordning, frit valg-konto og sundhedsforsikring
  • Medarbejderrabat ved bestilling af mad og diverse samt mange andre medarbejdergoder.
  • Attraktiv månedsbonus uden loft.
  • En ansvarlig arbejdsgiver med fokus på stærk vækst som en first mover, hvor medarbejdere, partnere, kunder og miljø prioriteres
  • Et arbejdsmiljø, der fremmer kreativitet, hvor innovation værdsættes, og hvor vi arbejder sammen om at opnå succes


Vores værdier


For os er mennesket vigtigt, og det er noget som gennemsyrer hele vores DNA. Både ved at tilbyde konkurrencedygtige vilkår for vores bude og kontoransatte, men også ved at sikre at der er højt til loftet og plads til forskelligheder. Vi tror på en kultur, hvor vi udfordrer hinanden til at udvikles og vokse sammen. Vores værdier er Lead-Deliver-Care og står for:

🚀 LEAD “Challenger- og Performance-kultur" - Vi går forrest med ansvarlighed for vores medarbejdere, partnere, kunder og omverden. Vi er kendetegnet ved at være kompetente, have viljestyrke samt at tage fælles og individuelt ansvar.

🏆 DELIVER “Ansvarlighed er i vores DNA” - Vores partnere og kunder er altid i fokus hos os og vi holder hvad vi lover. Vi laver vidensdeling på tværs af afdelinger, har god intern kommunikation og sætter en dyd i at være en ansvarlig arbejdsgiver.

🧡 CARE “Vi brænder for vores job og vores kollegaer” - Vi har en tæt relation mellem kollegaer og imødekommer forandringer. Vi ønsker at lære og udvikle os.

Diversitet, inklusion, lighed og tilhørsforhold


Uagtet hvem du er, hvad du kan lide, hvem du elsker eller hvor du er fra, kan du finde din plads hos Just Eat Takeaway.com. Vi er dedikerede til at skabe en inkluderende virksomhedskultur med en omfavnende tilgang til diversitet, da vi tror på, at vores forskellighed i baggrunde og erfaringer er vores styrke.

Interesseret?


Lyder denne takeaway-rejse som noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Hos os er det kun din kreativitet som sætter grænserne, så send din ansøgning allerede i dag! 🚀

#LI-FP1

Apply Now


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger

Statistik over udbudte jobs som sælgere

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
11. maj 2024 2173
10. maj 2024 2167
9. maj 2024 2175
8. maj 2024 2158
7. maj 2024 2110
6. maj 2024 2072
5. maj 2024 2089
4. maj 2024 2052
3. maj 2024 2083
2. maj 2024 2106
1. maj 2024 2175
30. april 2024 2155
29. april 2024 2179
28. april 2024 2166
27. april 2024 2170
26. april 2024 2167
25. april 2024 2146
24. april 2024 2275
23. april 2024 2286
22. april 2024 2293
21. april 2024 2289
20. april 2024 2299
19. april 2024 2287
18. april 2024 2254
17. april 2024 2263
16. april 2024 2221
15. april 2024 2194
14. april 2024 2189
13. april 2024 2210
12. april 2024 2186
11. april 2024 2160