Salgssupport med teknisk flair til den grønne omstilling - med store udviklingsmuligheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Internal Sales Account – Intern Sælger - Grøn omstilling - Lithium/Ion batterisystemer - Aarhus

Har du teknisk flair, nogle års erfaring med salgs- eller kundesupport, og kan du håndtere forespørgsler fra en bred portefølje af kunder?

Tiltrækkes du af en hverdag med mange spændende udfordringer, hvor du virkelig kan se resultaterne af din egen indsats og er med til at gøre en succes til en endnu større succes?

Så kan vi love dig en spændende, variereret salgsrolle, hvor du har chancen for at blive en del af et ungt, velkonsolideret team i en succesfuld og hastigt voksende virksomhed.

Virksomheden

WS Technicals A/S er en mindre virksomhed beliggende i Aarhus. Virksomheden arbejder i hjertet af den grønne omstilling med udvikling, fremstilling og leverance af lithium batterisystemer til kunder i industrien. Med en topmoderne produktion i udlandet samt salg, udvikling, lager og produktsupport i Danmark leveres til kunder indenfor bl.a. robot og automation samt transport og logistik. Målsætningen at være den mest kompetente udviklingspartner og den foretrukne leverandør af batterisystemer i Europa.

Samfundet bliver elektrificeret i disse år, og markedet for batterier og batteriteknologi vokser kraftigt. Elektrificering af energi-, industri- og transportsektoren medvirker til at reducere CO2-udslippet markant, og det er en vigtig brik i den grønne omstilling.

WS Technicals oplever stor vækst og udvider sit salgsteam. Du tilbydes en nyoprettet stilling med afveksling, udfordringer og gode udviklingsmuligheder.

Stillingen

Som salgssupporter/intern sælger bliver du en del af virksomhedens salgsteam, og du får reference til virksomhedens Salgs- og driftschef.

Dine opgaver vil hovedsageligt være:

  • Håndtering af kundeforespørgsler og salgsordrer i dialog med kunderne
  • Formulering af kundeoplæg med produktforslag og prisoplæg på baggrund heraf
  • Yde first level support på telefon og mail og sikre en proaktiv opfølgning på kundernes forespørgsler
  • Oprettelse af salgs- og indkøbsordrer, samt oprettelse af kunder og leverandører i Business Central
  • Sikre at der kontinuerligt er overblik over ordrer og leveringstider på de forskellige kundeprojekter
  • Kontakt til leverandører med henblik på levering, prisforespørgsler mv.
  • Være projektkoordinator på oprettelse af nye produkter – inkl. datablade, prisfastsættelse og vurdering af afsætning i forhold til eksisterende kunder

Du bliver tovholder på kundeprojekter og forespørgsler, som virksomhedens salgsteam har opdyrket og overleveret til dig. Du får herefter ansvaret for salgsprocessen internt i virksomheden, hvor du sikrer, at kunderne tilbydes de bedst mulige produkter og tekniske løsninger. Du vil løse opgaverne med solid opbakning fra dine kolleger og i dialog med leverandører. Du får en grundig oplæring i virksomhedens produkter, processer og arbejdsgange.

Du har flere års erfaring fra tilsvarende opgaver, teknisk flair og du er god til at supportere kunder

Du sidder forventeligt i dag i en stilling som salgssupporter, intern sælger, produktansvarlig eller tilsvarende. Hvis du arbejder med tekniske produkter til produktionsvirksomheder eller har en håndværksmæssig baggrund, er det et stort plus. Du har forventeligt en kommerciel eller teknisk uddannelse men vigtigst er, at du:

  • Har erfaring med hovedparten af de beskrevne opgaver og har teknisk flair
  • Har kendskab til Microsoft Business Central - eller lignende ERP
  • Kommunikerer forretningsmæssigt på dansk og engelsk på skrift og i tale
  • Trives i en udadvendt rolle der indebærer en del kontakt med kunder på daglig basis

I samarbejde med dine kolleger brænder du for at levere høj kvalitet samt rettidige leverancer. Du er effektiv og god til at løse dagligdagens udfordringer, på egen hånd eller som en del af teamet, alt imens du bevarer roen og holder et køligt overblik over din indbakke. Du har teknisk flair, er proaktiv og arbejder struktureret og følger op på henvendelser. Du motiveres af at være en aktiv medspiller og drives af muligheden for at vokse i rollen over tid i takt med virksomhedens udvikling.

En nøgleposition i en ung, international vækstvirksomhed

Du bliver en del af et ungt og uformelt team, som i den grad trives med at løse små og store tekniske udfordringer til gavn for kunderne. Der er en stor grad af kollegial sparring i hverdagen, humor, højt til loftet og frihed til at udtænke de bedste kundeløsninger. Du får stor grad af indflydelse på din hverdag i et innovativt miljø, hvor idéer og nytænkning hilses velkomment, og hvor der er store frihedsgrader og rig mulighed for både personlig og faglig og udvikling. Du tilbydes gode løn- og ansættelsesvilkår, pension, frokostordning, sundhedsforsikring mv.

Interesseret Finder du jobbet interessant, kan du søge det via ”Søg jobbet her” på denne side. Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruiter Christina Smedegaard på telefon +45 42801050.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Åbyhøj
  • Onsdag den 12. april 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    I [xxxxx] Professionals arbejder vi med rekruttering af ledere og specialister for vores kunder, og da forretningen vækster, søger vi endnu en rekrutteringskonsulent til vores team i Jylland. .
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
29. april 2024 7
28. april 2024 6
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 6
17. april 2024 7
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 6
2. april 2024 7
1. april 2024 9
31. marts 2024 9
30. marts 2024 9