Læremiddelkonsulent til digitalt skoleforlag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Har du baggrund som matematiklærer, og kan du se dig selv i en udadvendt rolle med fokus på salg af et produkt, der gør en stor positiv forskel for landets lærere og elever? Så er det måske dig vi søger i stillingen som læremiddelkonsulent på fuldtid. Vi arbejder dagligt med at udvikle og udbrede fremtidens bedste digitale læremiddel til matematik i grundskolen.


Arbejdsopgaver
Din primære opgave vil være at tage del i udbredelsen af vores populære matematikportal Skoledu.dk til landets skoler og kommuner. Dette vil foregå i en vekselvirkning mellem direkte salg og aktiviteter som sikrer, at skoler og kommuner bliver introduceret til Skoledu.dk med fokus på de relevante behov hos den enkelte. Sidstnævnte vil eksempelvis foregå ved afholdelse af kurser, webinarer, messer og møder. Du vil få tildelt selvstændige ansvarsområder og samtidig indgå i et team med fælles målsætninger og løbende sparring.

Dine kompetencer
Det forventes, at du har et indgående kendskab til skoleverdenen og matematik som fag i grundskolen. Du kan eksempelvis have en baggrund som lærer, pædagogisk konsulent eller erfaring fra en lignende stilling hos et andet forlag.

Herudover forventes det at du

  • vil brænde for at udbrede Skoledu.dk til landets skoler via salgs- og implementeringsindsatser
  • er stærk i at opbygge og vedligeholde professionelle relationer og netværk
  • kan planlægge og gennemføre fysiske og digitale præsentationer for skoler, hvor du udviser en høj faglighed og overbevisende fremtoning
  • har stærke kommunikations- og formidlingsevner mundtligt og skriftligt
  • er ambitiøs om at nå resultater selvstændigt såvel som i teamet

Det er desuden en fordel hvis du

  • har en finger på pulsen i forhold til digitale læremidler
  • har erfaring med salg til skoler eller salg i andre sammenhænge
  • har erfaring med at holde oplæg eller vejlede andre lærere


Vi tilbyder

Som læremiddelkonsulent bliver du repræsentant for matematikportalen Skoledu.dk, som er et anerkendt og populært digitalt læremiddel, der motiverer børn og unge og hjælper dem til at få en bedre forståelse og oplevelse af matematik. Vi er veletablerede i markedet, samtidig med at der er et stærkt grundlag for at udbygge vores position.

Du kommer til at indgå i et energisk og ambitiøst team af tidligere lærere, der brænder for at arbejde med matematik, pædagogik og didaktik og for at gøre en forskel for landets børn og unge via udbredelsen af Skoledu.dk. Herudover vægter vi løbende udviklingen af en stærk arbejdskultur.

Arbejdspladsen er en del af et kontorfællesskab i Åbyhøj i Århus, som huser mange forskellige vækstvirksomheder. Stedet rummer en entreprenant stemning med vægt på gode relationer, højt humør og små fælles arrangementer.

Løn og arbejdssted
Vi tilbyder en god fast løn samt gode arbejdsforhold. Den overvejende del af arbejdet vil foregå på vores kontor i Århus med mulighed for fleksible mødetider og mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage. Ved dage med besøg på skoler og kommuner forventes det, at du stiller egen bil til rådighed mod kørselsgodtgørelse.

Ansøgning og kontaktoplysninger
Ansøgning, CV, eksamensbevis(er) og eventuelle referencer sendes til Lasse Vang på [email protected]. Du er også meget velkommen til at inkludere en kort videoansøgning på 2-3 minutter, som kan give os et ekstra indtryk af, hvem du er og hvorfor du er den rette til stillingen.

Ansøgningsfristen er d. 20. oktober. Vi anbefaler dog, at du søger hurtigst muligt, hvis stillingen har fanget din interesse, da vi indkalder løbende til samtaler, indtil den rette kandidat er fundet.

For nærmere oplysninger kontaktes Lasse Vang i tidsrummet 9-15.00 på tlf. 61716624 eller via mail på [email protected].

Når du sender din ansøgning, accepterer du, at vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe rekrutteringsprocessen står på.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Åbyhøj
  • Fredag den 20. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en stærk forståelse for at opbygge og vedligeholde relationer? Trives du med koncept salg og længerevarende partnerskaber? Så er det dig, vi søger som vores næste Key Account Manager! Om..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en stærk forståelse for at opbygge og vedligeholde relationer? Trives du med koncept salg og længerevarende partnerskaber? Så er det dig, vi søger som vores næste Key Account Manager! Om..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
20. maj 2024 5
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 5
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 9
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 8
29. april 2024 7
28. april 2024 6
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7