Rekrutteringsfirma

Project Sales Executive

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Iterator IT er Danmarks førende udviklingshus inden for IoT-projekter. De hjælper industrielle virksomheder og andre typer af organisationer med at digitalisere deres forretning gennem IoT. Virksomheden er sat i verden for at udnytte de muligheder for forretning, vækst, bæredygtighed og effektivisering, som intelligent digitalisering via IoT giver. Iterator IT er 100 % danskejet og beskæftiger på nuværende tidspunkt 20 medarbejdere på deres lokation i Aarhus C. Som førende IoT-udviklingshus er Iterator IT helt opdateret på alt det nye, der sker inden for hardware, cloud og visualisering. Men frem for alt er de helt med forrest, når det gælder om at identificere forretningsmuligheder baseret på IoT.Iterator IT sætter derfor en ære i at være tæt på sine kunder og deres virkelighed, uanset branche, med fælles ejerskab for projekterne, entusiasme og en urokkelig tro på fremtiden.Til at styrke virksomhedens salgsindsats søges nu en driftig Project Sales Executive Ambitiøs projektsælger med styr på dine salgsmetodikker og en solid track record? Evner du at formidle innovative og komplekse projekter og løsninger til kunder, og vil du sætte dit præg på en veletableret og førende virksomhed inden for IoT? Som Project Sales Executive indtræder du i en attraktiv stilling i en moden organisation, der har cementeret sig som én af branchens stærke spillere, når det handler om at digitalisere kundernes forretninger gennem IoT. Virksomheden er drevet af tre ejere, der har stor indsigt og passion for hver deres område, og som finder fælles fodslag i målet, relationen og fællesskabet. Din rolle bliver at tilføre salgskompetence, værktøjer og metodik til en kultur, som er kendetegnet ved et ekstraordinært og højt fagligt niveau, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten.Den rette bliver nøgleperson for den fortsatte udvikling af virksomhedens salgsorganisation, og gennem opbygningen af en stabil track record vil du opleve en ledelseskultur præget af et centralt ønske om at lade graden af indflydelse følge dine resultater. Med reference til virksomhedens CEO bliver du en del af et team af særdeles kompetente specialister og samtidig ansvarlig for at drive projektsalget til en lang række spændende kunder. Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver vil være at:
Planlægge og udføre opsøgende løsningssalg til slutkunder
Tilpasse og sikre, at virksomheds-, løsnings- og produktværditilbud stemmer overens med markedets forventninger
Sikre kontinuerlig optimering og udvikling af salgs- og arbejdsprocesser
Udvikle salgsstrategi for såvel opsøgende som vedligeholdende salgsarbejde og sikre en tilhørende plan for implementering, herunder en plan for kontinuerligt at opdrive og forfølge nye leads
Bidrage til tilbudsskrivning og sikre opfølgning på disse
Monitorering af salgsindsatser samt sikre opnåelse af aftalte budgetter gennem kontinuerlig pipelinestyring og rapportering
I takt med opnåelse af dine resultater, følger muligheden for at medvirke til udvikling af forretningen og organisationen
For at komme i betragtning til rollen har du gennem en årrække opbygget solid erfaring med opsøgende projektsalg til komplekse slutkunder. Du kommer derfor fra en lignende stilling, hvor du har tilegnet dig gode forhandlings- og beslutningsevner samt stærke kompetencer inden for salg af løsninger, produkter og services. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale, og det anses som en fordel, hvis du besidder viden om virksomhedens fag- og produktområde, men det er ikke et krav. Du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til virksomhedens kontor i Aarhus C.Personligt er du kendetegnet ved et højt drive og et naturligt ”hunter”-gen. Med din gode energi får du altid tingene til at ske, og du skaber resultater med udgangspunkt i din ambitiøse tilgang til dit arbejde samt din evne til at tænke strategisk langsigtet. I dialogen med dine kunder opleves du som et menneske med en stor passion og målrettethed og som den, der sikrer, at alle forretningsmuligheder afdækkes. Samtidig har du en indgående forståelse for det relationsbaserede samarbejde, og du evner at balancere mellem det overordnede overblik og de nødvendige detaljer. Du trives i en mindre virksomhed i vækst, ligesom du besidder et stort gå-på-mod og en vedholdende natur, som gør dig til en dygtig forhandler. Er du den nye Project Sales Executive til Iterator IT i Aarhus C? Så skynd dig at sende en ansøgning. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til partner fra Sensu A/S, Jakob Møller Hansen på +45 28 99 84 30. Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandlinger ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus C

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en stærk forståelse for at opbygge og vedligeholde relationer? Trives du med koncept salg og længerevarende partnerskaber? Så er det dig, vi søger som vores næste Key Account Manager! Om..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en stærk forståelse for at opbygge og vedligeholde relationer? Trives du med koncept salg og længerevarende partnerskaber? Så er det dig, vi søger som vores næste Key Account Manager! Om..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
16. maj 2024 44
15. maj 2024 41
14. maj 2024 38
13. maj 2024 38
12. maj 2024 40
11. maj 2024 40
10. maj 2024 40
9. maj 2024 41
8. maj 2024 41
7. maj 2024 41
6. maj 2024 37
5. maj 2024 37
4. maj 2024 37
3. maj 2024 32
2. maj 2024 31
1. maj 2024 43
30. april 2024 33
29. april 2024 31
28. april 2024 31
27. april 2024 31
26. april 2024 31
25. april 2024 29
24. april 2024 35
23. april 2024 35
22. april 2024 36
21. april 2024 36
20. april 2024 36
19. april 2024 36
18. april 2024 36
17. april 2024 37
16. april 2024 35