Rekrutteringsfirma

Partnerchef med store salgsambitioner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du mod på en ansvarsfuld rolle, hvor du i den nyoprettede stilling som partnerchef sikrer salg og relationsopbygning til relevante interessenter hos ABAX Danmarks største distributionskanaler? Så skal du helt sikkert læse mere om den spændende karrieremulighed som partnerchef.

International SaaS-udbyder med målrettet kundefokus


ABAX er en af de største telematikvirksomheder i Europa med løsninger inden for kørselsregistrering, tracking af værktøj, udstyr og maskiner – og virksomheden er specialist, når det kommer til at omsætte data til driftsoptimering. Gennem brugervenlige løsninger baseret på avanceret teknologi bidrager ABAX til vækst og effektivitet med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, arbejdsgange og strategi.

Og nu ønsker den internationale SaaS-udbyder at intensivere væksten med ansættelsen af en partnerchef. I denne rolle bliver din fornemmeste opgave at sælge samt kortlægge og opbygge relationer til relevante interessenter og beslutningstagere i Semler Gruppen centralt såvel som hos VW-erhvervsforhandlerne.

Er det dig, kan du se frem til følgende ansvarsområder:

  • Ansvarlig for salgsudviklingen af samtlige distributionskanaler af VW-erhvervskøretøjer
  • Levering og realisering af salgsbudgetter på omsætning
  • Kortlægning og prioritering af prospecting via indledende research af potentielle kundeemner
  • Opbygge og vedligeholde kendskabet til virksomhedens produkter og priser samt tilsvarende for relevante konkurrenter med henblik på succesfuld indvendingshåndtering og effektivt indsalg
  • Opsøgende salg på telefonen samt via teammøder
  • Effektiv forberedelse af salgsindsats forud for kundesamtaler/-møder samt struktureret opfølgning på disse

Du vil få base på ABAX Danmarks kontor i Aarhus, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med fem engagerede kolleger. Du refererer til Commercial Director, Benjamin Skipper Heiselberg.

Forretningsforståelse, relationsopbygning og personligt drive


Vi er på udkig efter en engageret og ambitiøs profil, som motiveres af det personlige salg til bilforhandlere og bilimportørens distributionsnetværk. Du kommer med en solid forretningsforståelse samt erfaring med salg af tekniske produkter til komplekse organisationer.

Du trives i en udadvendt rolle, hvor du dagligt har kontakt til en bred vifte af kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Her gør du brug af din særlige evne til at sælge og opbygge relationer – og vedligeholde dem løbende. Din arbejdsstil er derudover kendetegnet ved proaktivitet, struktur og en iver efter at suge læring til dig. Din tid er det vigtigste aktiv i rollen, og det er derfor et væsentligt succeselement, at du prioriterer tiden på de opgaver, som skaber omsætning.

Måske har du allerede erfaring fra en SaaS-virksomhed, og ellers har du interessen og viljen til at arbejde dig ind på området. Derfor etablerer du dig hurtigt som en værdifuld kollega hos ABAX Denmark.

Det er desuden vigtigt, at du er vant til at arbejde i CRM-systemer (ABAX bruger SuperOffice), og da koncernsproget er engelsk, er det et must, at du behersker både dansk og engelsk.

Innovation, entusiasme og et stærkt bagland


Som den nye partnerchef bliver du en del af et innovativt hold, som brænder for at finde de bedste løsninger med udgangspunkt i datadrevet indsigt og høj faglighed. Du bliver samtidig en del af en vækstende og kundecentreret virksomhed præget af stor entusiasme, hvor der er kontinuerligt fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling.

Som en del af den større koncern, ABAX, har ABAX Danmark en god ballast, hvor man drager nytte af hinandens kompetencer og erfaringer. ABAX har mere end 500.000 aktive tracking-enheder i hele verden – og der kommer flere til hver eneste dag. I 2020 startede koncernen en rejse mod at ekspandere yderligere inden for mobilitetsdata, og i dag er ABAX blandt de foretrukne indenfor datadrevet forsikring og leasing i B2B-industrien.

ABAX opererer i hele Europa med ca. 300 ansatte på tværs af Norge, Sverige, Danmark, Finland, Holland, Belgien, Polen og UK. Virksomheden har hele tre ISO-certificeringer, som er ISO 9001 Kvalitet, 14001 Miljø og 27001 IT-sikkerhed samt blev CO2-neutral i 2022. ABAX søger bæredygtig procesoptimering for både kunderne, medarbejderne og miljøet.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus C

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    I [xxxxx] Professionals arbejder vi med rekruttering af ledere og specialister for vores kunder, og da forretningen vækster, søger vi endnu en rekrutteringskonsulent til vores team i Jylland. .
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
29. april 2024 31
28. april 2024 31
27. april 2024 31
26. april 2024 31
25. april 2024 29
24. april 2024 35
23. april 2024 35
22. april 2024 36
21. april 2024 36
20. april 2024 36
19. april 2024 36
18. april 2024 36
17. april 2024 37
16. april 2024 35
15. april 2024 34
14. april 2024 35
13. april 2024 37
12. april 2024 38
11. april 2024 36
10. april 2024 33
9. april 2024 33
8. april 2024 32
7. april 2024 32
6. april 2024 31
5. april 2024 31
4. april 2024 29
3. april 2024 29
2. april 2024 26
1. april 2024 32
31. marts 2024 32
30. marts 2024 32