Business Development Representative med potentiale til Account Executive

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Lyder det som noget for dig, at blive en del af et dedikeret salgsteam i en hurtigtvoksende virksomhed? Hos Adversus søger vi en Business Development Representative som tilføjelse til vores salgsteam i Aarhus.

Opfatter du dig selv som en person, der kan sælge sand i Sahara? Eller måske noget mindre dramatisk… Er du en erfaren sælger, der trives i en dynamisk og vittig arbejdsatmosfære? Så kunne Adversus passe perfekt!

Hvem er vi?

Adversus er en alt-i-en call center platform, der bidrager til at optimere, automatisere og effektivt styre alle vores kunders udgående og indgående aktiviteter. Platformen er en cloud-baseret Software as a Service (SaaS), hvor vi løbende udvikler og optimerer ud fra vores brugeres behov og feedback.

Siden 2016 har vi stræbt efter at være markedsleder inden for et konkurrencepræget felt, der kræver høj tilgængelighed og høj oppetid. Vi har oplevet eksponentiel vækst de seneste år, både i efterspørgslen på selve produktet, men også virksomheden. I dag har vi 29 medarbejdere, hvoraf 17 er placeret på vores hovedkontor i Aarhus.

Vi leverer vores softwareløsning til kunder i Danmark såvel som til virksomheder over hele verden. I dag er vores ambition at ekspandere yderligere i Europa, og vores nye Account Executives rolle drejer sig primært om dette marked.

Din rolle i Adversus

Som Account Executive i Adversus vil du bidrage til vores fortsatte vækst. I de første tolv måneder vil dine ansvarsområder være Business Development Representative-lignende, herunder kold outreach, kvalificering af leads, booking af salgsaftaler og start af den indledende kontakt med kunder. Du får markant indflydelse på, hvilke kundesegmenter og leads du opsøger. Derudover vil du også deltage i salgsmøder afholdt af andre Account Executives.

Du vil være ansvarlig for den tidlige fase af salgsprocessen med den indledende kontakt, produktinformation, pleje af leads og booking af salgsaftaler. Dette er en vital del af salgsprocessen, da du sikrer, at dit team har relevante kundeemner at arbejde med, hvilket øger muligheden for at lukke salget.

Adversus er en virksomhed, hvor tingene går stærkt, og nye ideer og tiltag er en del af det daglige arbejde. Derfor er det vigtigt, at du har en nysgerrig tilgang til dit arbejde og ikke er bange for at tage ansvar.

Dine primære opgaver er

  • Kold outreach
  • Indledende kontakt til leads der ønsker en demo
  • Håndtering af leads i gratis prøveperiode
  • Håndtering af forespørgsler på salgschatten
  • LinkedIn outreach

Efter de første tolv måneder forventer vi, at du har tilegnet dig de nødvendige færdigheder og produktkendskab til at gå fra en Business Development Representative-rolle til en Account Executive-rolle. Som Account Executive vil du være ansvarlig for din egen kundeportefølje og ringe ned på den kolde outreach.

Du er en fantastisk kandidat for os hvis du

  • Har erfaring med salg og mødebooking
  • Har erfaring med kold outreach
  • Har fremragende kommunikationsevner
  • Snakker og skriver dansk og engelsk på højt niveau
  • Ønsker at være en del af en hurtigtvoksende virksomhed med en agil tilgang til arbejdet
  • Har ambitioner om udvikling både professionelt og personligt

Hvad kan Adversus tilbyde dig?

Du vil blive en del af et ungt og energisk team, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på vores fortsatte vækstrejse som er drevet af en innovativ tankegang og en agil tilgang til arbejdsprocesserne.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med en løn der matcher dine kvalifikationer og erfaring. Derudover vil du modtage sundhedsforsikring og pension. Vores hovedkontor, som ligger i Aarhus, vil være din primære arbejdsplads.

Vi har frokostordning og fredagsøl, og derudover er vi ikke blege for at sætte sociale arrangementer i søen. Du har også rig mulighed for at træne dine skills i bordfodbold, hvis du trænger til at få rørt armene.

OBS: Vi modtager kun ansøgninger via dette link:
https://Adversus.bamboohr.com/careers/56?source=aWQ9OA%3D%3D

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus C
  • Onsdag den 01. november 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Can you ensure that the marine and offshore organization has a world-class Parts Sales & Customer Support team that operates globally? Do you excel at serving customers with low response time, co..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. maj 2024 41
14. maj 2024 38
13. maj 2024 38
12. maj 2024 40
11. maj 2024 40
10. maj 2024 40
9. maj 2024 41
8. maj 2024 41
7. maj 2024 41
6. maj 2024 37
5. maj 2024 37
4. maj 2024 37
3. maj 2024 32
2. maj 2024 31
1. maj 2024 43
30. april 2024 33
29. april 2024 31
28. april 2024 31
27. april 2024 31
26. april 2024 31
25. april 2024 29
24. april 2024 35
23. april 2024 35
22. april 2024 36
21. april 2024 36
20. april 2024 36
19. april 2024 36
18. april 2024 36
17. april 2024 37
16. april 2024 35
15. april 2024 34