Rekrutteringsfirma

Internal Sales, Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Forestil dig et Start-Up, men med masser af muskler, topmoderne lokaler, en sund kultur og høj faglighed! Hvis du smiler, så læs videre. Würth Elektronik i Danmark søger nemlig nye kolleger til deres team Internal Sales, og de har masser at byde på.

Würth Elektronik er en juridisk selvstændig enhed i den tyske Würth Group. 8.000 ansatte på verdensplan og en bred international kundeportefølje gør virksomheden til en af de største europæiske producenter indenfor branchen. Det danske kontor er netop blevet åbnet med beliggenhed i Aarhus N/ Skejby.

Din rolle

Internal Sales er ansvarlig for al internt salg og opgaver forbundet med drift af det danske kontor. Afdelingen sikrer et højt kvalitetsniveau i kommunikationen mellem virksomhed og kunder og giver god forståelse for og indblik i hele forretningen.

Opgaverne forbundet med dette vil udgøre den største del af din arbejdsdag, og det primære fokus er samarbejdet med de seks danske sælgere. De fleste af opgaverne håndteres i virksomhedens eget ERP-system, så du skal trives med at arbejde med IT systemer samt opgaver og processer som gentager sig. I det daglige refererer du til Head of Office and Internal Sales, ligesom du indgår i tæt dialog med dine kollegaer i Danmark og på tværs af landegrænser.

Du vil dermed sidde med opgaver såsom:

  • Administrativ support for vores sælgere og Key Accounts
  • B2B koordinering telefonisk og på mail
  • Oprettelse af tilbud og aktiv opfølgning
  • Bidrage til kunders designproces ved at sikre et hurtigt vareflow af samples
  • Ordreplacering og håndtering i systemet
  • Monitorering af salgsordrer og håndtering ved ændringer
  • Fakturering af salgsordrer
  • Daglig kontakt og koordinering med eksternt salg, samt kolleger fra hele verden

Udover dette er der mulighed for at udvide dit ansvarsområde med opgaver indenfor EDI, Supply Chain Management, GDPR, eventmanagement eller marketing. Da der søges flere nye kollegaer, vil arbejdsopgaverne blive matchet med kompetencerne.

En holdspiller med lyst til at skabe

Vores ønskekandidat arbejder kundeorienteret og proaktivt. Du spotter, når der er muligheder for optimering og mersalg, og det er naturligt for dig at tage telefonisk kontakt til både interne og eksterne for at sikre det gode samarbejde, muligheder for at forbedre leverancer eller tilbyde alternative produktmuligheder. Din arbejdsstil er struktureret, og du kan godt lide at gøre dig umage. Hvad angår tid og planlægning er du dygtig til at prioritere, og du sætter en ære i at følge dine opgaver til dørs.

Würth Elektronik DK er et dansk kontor, men en væsentlig del af arbejdet foregår på engelsk, hvorfor det er afgørende, at du mestrer både dansk og engelsk på professionelt niveau.

Du kan have erfaring fra en lignende stilling, gerne fra en salgsorganisation, eller være nyuddannet med erfaring fra et relevant studiejob. Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men det vigtigste er, at du passer ind som menneske i en arbejdshverdag, hvor positiv energi, holdånd, ærlighed og ansvarlighed er altafgørende.

At spille på holdet Würth Elektronik Danmark

Du tilbydes en plads i et nyetableret team med et stærkt organisatorisk set-up i ryggen, hvilket betyder, at arbejdet er baseret på velfungerende procedurer og arbejdsgange. Det betyder også, at det er væsentligt, at du trives i et mindre og nyt team, og at du har lyst til aktivt og med positiv attitude at bidrage til en stærk og velfungerende kultur. Visionerne er store og der er brug for mennesker, som har drive og ambitioner til at levere en ekstra indsats helt i ånd med virksomhedens motto ”More than you expect”.

Würth Elektroniks nyetablerede kontor er beliggende i Agro Food Park, tæt på E45 og offentlig transport. Lokationen såvel som lokaler er af nyeste standard, og hele set-up’et sikrer, at der kan fokuseres på kerneopgaverne. Der tilbydes kantineordning, og der bliver sørget for det sociale samvær samt afholdelse af forskellige festlige arrangementer i løbet af året.

En konkurrencedygtig løn inklusive pension og sundhedsforsikring samt attraktive personalegoder følger med i pakken.

Er du den nye kollega til Würth Elektronik i Aarhus?

Du søger jobbet hos FLAIR – tidligere Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Würth Elektroniks nye medarbejdere til Internal Sales. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Morten Thomsen fra FLAIR – tidligere Adecco på tlf.: 31 36 56 25. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat(er) er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om Würth Elektronik

Würth Elektronik udvikler, producerer og distribuerer højkvalitetsprodukter indenfor elektroniske komponenter og er en af Europas største producenter indenfor passive komponenter. Würth Elektronik er etableret som en juridisk selvstændig enhed i Würth koncernen med hovedkvarter i Sydtyskland og 8000 ansatte på verdensplan. Würth Elektronik forsker og produktudvikler indenfor nye teknologier og innovation sættes højt på dagsordenen. Med 23 produktionslokationer på verdensplan er Würth Elektronik en af de mest succesfulde enheder i Würth Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus N

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Do you have a technical sales profile and commercial flair? If so, we invite you to discover the exciting opportunities that await you at Johnson Controls! What you will do At Johnson Co..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Can you ensure that the marine and offshore organization has a world-class Parts Sales & Customer Support team that operates globally? Do you excel at serving customers with low response time, co..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
9. maj 2024 18
8. maj 2024 18
7. maj 2024 18
6. maj 2024 16
5. maj 2024 16
4. maj 2024 14
3. maj 2024 13
2. maj 2024 13
1. maj 2024 13
30. april 2024 12
29. april 2024 13
28. april 2024 13
27. april 2024 15
26. april 2024 15
25. april 2024 14
24. april 2024 19
23. april 2024 19
22. april 2024 19
21. april 2024 19
20. april 2024 19
19. april 2024 19
18. april 2024 19
17. april 2024 20
16. april 2024 20
15. april 2024 20
14. april 2024 20
13. april 2024 21
12. april 2024 21
11. april 2024 22
10. april 2024 21
9. april 2024 19