Manager til eCommerce Sales & Product Marketing I [xxxxx] ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Manager til eCommerce Sales & Product Marketing I Atea


By Ballerup

Ansøgningsfrist 2022-03-28

Søg job

Som led i den digitale transformation af vores kunderejser, skal vi nytænke alt fra SEO, Google Adwords og e-mail-marketing til product management og partnersamarbejder med store globale brands såsom Microsoft, Apple og HP. Kunne du tænkte dig at være den, der sammen med dit team får det til at ske?

Lige nu søger vi som en del af Ateas digitale transformation, efter dig der ønsker at lede vores eCommerce Sales & Product Marketing team, med fokus på at vækste vores SEO, SEM, Email kanaler og samtidig sikre at vi skaber den bedst mulige synlighed i markedet for vores mere end 250.000 produkter.

Bliv en af alle os i Atea

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, der er kendetegnet ved kollegaer, der alle brænder for at bygge Danmark med IT, kollegaer der tager personligt ansvar og som alle vægter samarbejde højt.

Som leder af eCommerce Sales & Product Marketing indgår du i vores eCommerce lederteam og refererer direkte til vores eCommerce Director. Teamet består i dag af 3 specialister inden for Google Adwords, Email og Partner kampagner og skal udvides med en fjerde, der er specialist inden for SEO, henover de kommende måneder.

For at få succes i rollen som leder af eCommerce Sales & Product Marketing teamet har du erfaring med at lede et stærkt team af eCommerce specialister, og du er fortrolig med SEO’ens facetter, har kendskab til mulighederne i Google Adwords og kan eksekvere på produktkampagner, der skaber omsætning, sammen med vores stærke partnere – alt sammen funderet i et solidt datagrundlag.

Du er herudover med til at sikre en tæt dialog med forretningen, Marketing og vores partnere, så vi sikrer, at vores digitale kampagner performer i et konkurrencepræget marked, og at vi sammen med vores partnere forbliver relevante og personlige i kommunikationen ud mod vores kunder.

Rollen indebærer også rig mulighed for at ”tænke ud af boksen”, afprøve nye teknologier eller hypoteser via vores forskellige platforme – vigtigst af alt er, at du er nysgerrig og sammen med teamet tør udforske nye ideer, så længe det kan underbygges af med data.

Til at hjælpe dig på vej har du et af IT branchens stærkeste brands i ryggen, samt et team af kollegaer, der brænder for digitalt salg og står klar til støtte op og tage ansvar.

Dine primære opgaver i rollen som leder af eCommerce Sales & Product Marketing teamet er:

  • Daglig ledelse og sparring for eCommerce Sales & Product Marketing teamet
  • Agere point-of-contact for dialog med partnere ift. kampagne aktiviteter for hardware
  • Lede interne specialister og eksterne bureauer inden for SEO, SEM, Email mv.
  • Udfordre nuværende ”offerings” til vores partnere og sikre, at vi i mødekommer nye muligheder og funktioner baseret på data, mod øget vækst.
  • Via proaktiv dialog, sikre at forretningen og partnernes ønsker og krav supporteres
  • Deltage aktivt i vores nordiske samarbejde mod øget sparring og ensartethed på tværs af landene

For at få succes i rollen som leder af vores eCommerce Sales & Product Marketing team har du følgende egenskaber:

  • 2 til 3 års erfaring med at lede et team af specialister indenfor eCommerce og digital markedsføring, nærmere SEO, SEM, Email og on-site kampagner
  • Trives med stakeholder management i en større organisation og med eksterne partnere
  • Erfaring med udvikling af digitale kanaler mod øget vækst af synlighed og omsætning
  • Datadrevet mindset og erfaring med brug af Google Data Studio og Google Analytics
  • Imødekommende og proaktiv personlighed, som ønsker at indgå i et fællesskab
  • God sproglig og teknisk kommunikation på dansk og engelsk

Vi tilbyder en stilling som leder af eCommerce Sales & Product Marketing, hvor du får stor indflydelse på den fremtidige udvikling af Ateas digitale aktiviteter, og du indgår som en vigtig del af vores eCommerce team og har indflydelse på Ateas, vores partneres og vores kunders digitale transformation. Du får en rolle, hvor du hele tiden er i udvikling, og som dagligt byder på løsninger af nye udfordringer sammen med kollegaer og kunder.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning med CV senest den 28. marts. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansættelsestidspunkt:

1. maj 2022 eller snarest muligt.

Lokation:

Ballerup

Kontakt og ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen som Manager, eCommerce Sales & Product Marketing, er du velkommen til at kontakte Allan Bo Christiansen, Director of eCommerce.

Telefon: 3078 1449

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Ballerup
  • Mandag den 28. marts 2022

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Brøndby

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan .
    • Sælger
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sælger i Ballerup

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
3. maj 2024 22
2. maj 2024 23
1. maj 2024 22
30. april 2024 24
29. april 2024 26
28. april 2024 24
27. april 2024 24
26. april 2024 24
25. april 2024 25
24. april 2024 23
23. april 2024 23
22. april 2024 24
21. april 2024 24
20. april 2024 24
19. april 2024 25
18. april 2024 24
17. april 2024 24
16. april 2024 23
15. april 2024 22
14. april 2024 22
13. april 2024 22
12. april 2024 22
11. april 2024 23
10. april 2024 22
9. april 2024 19
8. april 2024 20
7. april 2024 21
6. april 2024 21
5. april 2024 20
4. april 2024 20
3. april 2024 20