Key Account Manager Life Science til [xxxxx] i Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Brænder du for at arbejde med tilbudsgivning og Key Account Management indenfor tekniske udviklingsprojekter? Vil du være en del af et kompetent team, hvor vi sætter en ære i at behandle både vores kunder og medarbejdere med gensidig respekt, så er det måske dig, vi leder efter.

Da vi har mange gode og interessante kunder indenfor Life Science, der vælger Eltronic A/S som partner, udvider vi kontinuerligt vores forretning og har brug for flere kompetente kollegaer til at servicere vores kunder.

Som Key Account Manager vil dit primære fokus være at skabe og fastholde langvarige relationer til de udvalgte kunder på baggrund af succesfulde leverancer, som skaber grobund for stærke partnerskaber. I rollen vil du få et tæt samarbejde med alle interessenter på alle niveauer fra direktion, projektleder, afdelingsledere til vores engineering teams, hvor nøgleordet er teamwork. Du vil ligeledes være en central del af og bidragsyder til vores salgsteam i både Ballerup og Hedensted.

I Eltronic er teamwork, ordentlighed og innovation centrale værdier, og vi lægger vægt på at have et godt arbejdsmiljø med en god og uformel tone med engagerede kolleger, der kan lide at være en del af et team.

Dine primære ansvarsområder:

  • Key Account management af udvalgte kunder
  • Indgående forståelse af kundens forretning, udvikling og trends
  • Ansvarlig for tilbudsudarbejdelse og opfølgning af ordreafvikling samt mersalg til de udvalgte kunder
  • Udvikle en stærk og solid pipeline både kortsigtet og langsigtet
  • Supportere aktivt i udviklingen af nye services til at understøtte udviklingen hos kunden
  • Være kundens advokat og ambassadør internt i Eltronic
  • Koordinere salgsaktiviteter med kollegaer nationalt
  • Sikre et godt og konstruktivt samarbejde på tværs af organisationen

Stillingen refererer til Sales Director Pharma Engineering, og du får fast base på vores kontor i Ballerup.

Faglige kvalifikationer:
Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling i branchen eller muligvis fra en baggrund som projektleder af automationsprojekter – gerne indenfor Life Science industrien.

Derudover forventer vi, at du har en teknisk baggrund som fx ingeniør, maskinmester, El-installatør, automationsteknolog eller procesteknolog.

I stillingen vil det være en fordel at have erfaring med tilbudsgivning samt kendskab til og erfaring med GAMP5 og Life Science kunder.

Dertil behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Personlige kvalifikationer:
I din tilgang til arbejdet er du struktureret, analytisk og trives med mange bolde i luften. Du er procesorienteret med et stærkt kvalitets mindset og drive for resultater. Som person har du gode kommunikations- og samarbejdsevner, arbejder godt i et multikulturelt miljø samt besidder en høj grad af personlig integritet. Ydermere evner du på én gang at have både kundefokus og et kommercielt blik i opgaveløsningen.

Vi tilbyder:
En yderst spændende stilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et inspirerende, dynamisk og fagligt højt miljø. Vi vægter ansvar, kvalitet og innovation højt. Vi har en god stemning i virksomheden, og alle er altid klar til at hjælpe, når der er behov for det.

Vi driver Eltronic med en typisk nordisk ledelsesfilosofi i en moderne og flad organisation. Vi værdsætter gensidig respekt, stoler på individuelle kompetencer og har høj tillid til den enkeltes dømmekraft. Det kræver selvstændighed og handlekraft, men til gengæld giver det dig mulighed for en unik position på markedet, hvor du har en høj grad af tillid og frihed.

Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en alsidig hverdag i samarbejde med nogle af de dygtigste teknikere og ingeniører i branchen.

Danmarks førende automationshus:
Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 22 års erfaring med produktionssystemer og automation. Vores mål er at være kundernes foretrukne partner samt at øge deres globale konkurrenceevne og bæredygtighed.

Eltronic A/S er en del Eltronic Group som beskæftiger +1.600 ingeniører, hvoraf Eltronic A/S beskæftiger mere end +250 ingeniører og teknikere inden for en bred vifte af discipliner og kompetencer. Eltronic Pharma Engineering er fokuseret på Automations- og Informations løsninger og services til Pharma Industrien. Afdelingen udgør +60 erfarne medarbejdere med base i +1200m2 moderne faciliteter i Ballerup.

Spørgsmål og ansøgning:
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sales Director Life Science Henrik Dybdahl Andersen på mobil +45 27730130.

Vi afholder samtaler løbende, da vi ønsker ansættelse hurtigst muligt, men vi venter dog gerne på den rigtige person til vores team.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8ceed021)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Ballerup
  • Mandag den 05. februar 2024

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Are you passionate in creating memorable events and unique experience for d´Angleterre guests? Do you thrive in an international & luxurious environment with a fast pace and room for innovation? Then you are one we are looking for to lead our Banquet Sales team in the leading luxury hotel in the Nordic region. WHAT WE OFFER.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København K

    Are you a great communicator who thrives in a dynamic work environment, and are you passionate about renewable energy and solar inverters? Do you want a central role in an international company, th..
    • Sælger
    • København K
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Are you native Danish-speaking with outbound sales experience and a can-do attitude? Then you might be the SDR we’re looking for to join Viio’s Copenhagen office. .
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Are you native Norwegian-speaking with outbound sales experience and a can-do attitude? Then you might be the SDR we’re looking for to join Viio’s Copenhagen office. .
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
8. juni 2024 21
7. juni 2024 21
6. juni 2024 20
5. juni 2024 21
4. juni 2024 21
3. juni 2024 21
2. juni 2024 24
1. juni 2024 24
31. maj 2024 25
30. maj 2024 25
29. maj 2024 25
28. maj 2024 28
27. maj 2024 29
26. maj 2024 30
25. maj 2024 30
24. maj 2024 29
23. maj 2024 29
22. maj 2024 31
21. maj 2024 29
20. maj 2024 29
19. maj 2024 29
18. maj 2024 29
17. maj 2024 30
16. maj 2024 30
15. maj 2024 31
14. maj 2024 27
13. maj 2024 27
12. maj 2024 28
11. maj 2024 28
10. maj 2024 28
9. maj 2024 27