Rekrutteringsfirma

Sales Manager til international producent og distributør af...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Er du stærk i relationsopbygning, salgsudvikling og ledelse? Og vil du have en spændende rolle, hvor du udover at være spillende træner på salgsholdet samtidig skal lægge grundstenene for den fremtidige salgsorganisation i en international og agil virksomhed med en solid position på markedet?

Autoreservedele i høj kvalitet leveret til tiden


I mere end fire årtier har Triscan – gennem produktion, konceptskabelse, markedsføring og distribution af autoreservedele til det professionelle eftermarked – skabt sig en solid position i det meste af Europa. De seneste år er produkt-porteføljen udvidet med cloud-baserede IT-løsninger til reservedelsgrossister og værksteder samt systemer til autoglasreparation og udskiftning. Leveringssikkerhed, et bredt produktprogram, høj kvalitet og god service er blandt årsagerne til den store pulje af tilfredse kunder.

Til at varetage det overordnede ansvar for salget i Triscan er vi på udkig efter en Sales Manager, som trives i en operationel rolle. Hvis det er dig, vil du samtidig få ansvar for salgsteamet, kunderelationer og udviklingen af salget og kan mere konkret se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Motiverende ledelse af fire medarbejdere i Aarhus samt af 5 eksterne agenter
  • Optimere virksomhedens kommercielle strategi på baggrund af indgående indsigt i markedet
  • Opbygge og udvikle kunderelationer – såvel nuværende som nye
  • Agere sparringspartner ift. produktudvikling samt fastsætte priser i samarbejde med prisansvarlige
  • Udarbejde og følge op på markeds- og kundeplaner samt budgetter i samarbejde med virksomhedens markedsansvarlige
  • P&L-ansvar for alle markeder og kunder
  • Forecasting og løbende input til S&OP

Du får base på virksomhedsdomicilet i Brabrand nær Aarhus, hvor du bliver en del af chefgruppen med direkte reference til CEO, Michael Juul Hansen.

Relationsopbyggende sælger og naturlig leder


Vi er på udkig efter en Sales Manager, som trives i en udadvendt rolle og som kan navigere i et internationalt miljø præget af langstrakte salgsforløb. I kombination med dine stærke kommunikations- og forhandlingsevner formår du at opsøge, opbygge og fastholde relationer – både nationalt og internationalt.

Som person er du troværdig og tillidsvækkende, og det afspejler sig i den måde, du driver, leder og udvikler salget på, hvor du arbejder ud fra høje etiske standarder og høj kvalitet. Med din energiske facon, din strategiske tankegang og din strukturerede tilgang sikrer du, at salget rykker sig – og med din evne til at gå forrest som spillende træner får du hele holdet med ombord. Netop din evne til at sætte retning og sikre følgeskab er vigtigere end din direkte erfaring med ledelse.

Du kommer med en kommerciel uddannelsesbaggrund kombineret med salgserfaringen inden for tekniske produkter til grossister/distributører – gerne internationalt. Specifik erfaring fra autobranchen er ikke et krav, men det er til gengæld en klar fordel, hvis du har erfaring med projektsalg og salgsforløb, som strækker sig over en længere periode.

IT-mæssigt er du en erfaren bruger af Office-pakken samt PowerBI, Targit eller lignende, og sprogligt behersker du dansk, engelsk og gerne tysk.

Sublim support, socialt ansvar og stærkt sammenhold


Hos Triscan gør man en dyd ud af at yde sublim support, og man udvikler og tilpasser løbende sine ydelser til markedets udvikling. Netop derfor anser mange af virksomhedens kunder Triscan som et vigtigt led i deres egen succes.

Virksomheden arbejder dedikeret på at leve op til sit sociale ansvar. F.eks. har man igennem 20 år haft et tæt og succesfuldt samarbejde med Aarhus Kommune og Jobcenter Aarhus omkring sit virksomhedscenter, hvor ledige borgere bliver afklaret i et virksomhedsforløb, og hvor der undervejs i forløbet arbejdes med øvrige udfordringer.

Som den nye Sales Manager vil du få en ansvarsfuld rolle i en progressiv, international og agil virksomhed, hvor der er fokus på faglig og personlig udvikling. Kulturen er familiær, energisk og performancedrevet, og dine kommende kollegaer bakker hinanden op for at nå de strategiske målsætninger i fællesskab. Fællesskabet dyrkes også via virksomhedens meget aktive personaleforening, mens du også får mulighed for at blive en del af en fælles kantineordning.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brabrand

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en stærk forståelse for at opbygge og vedligeholde relationer? Trives du med koncept salg og længerevarende partnerskaber? Så er det dig, vi søger som vores næste Key Account Manager! Om..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en stærk forståelse for at opbygge og vedligeholde relationer? Trives du med koncept salg og længerevarende partnerskaber? Så er det dig, vi søger som vores næste Key Account Manager! Om..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 7
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 10
30. april 2024 10
29. april 2024 11
28. april 2024 11
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9