[xxxxx] søger på vegne af Dolle Nordic A/S en National Key Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Dolle Nordic søger en Key Account Manager med skarpe forhandlingsevner, der kan vise vejen og drive den samlede salgsproces til succes på det danske marked. Motiveres du af at skabe resultater og langvarige relationer til gavn for hele virksomheden? Så er det måske dig, vi leder efter.

betterpeople A/S søger på vegne af Dolle Nordic en National Key Account Manager.

Dolle Nordic
Dolle Nordic er, som navnet antyder, et knudepunkt for de nordiske markeder og med sine mange års erfaring på markedet, en markant aktør inden for innovative trappeløsninger. Virksomheden har vækstet markant de seneste år. Den nordiske salgsorganisation, Dolle Nordic, er ansvarlig for salg og markedsføring af hele koncernens produktportefølje. Derudover er Dolles vision at være den mest innovative leverandør i branchen og levere nordisk kvalitet til hjemmet, der fylder mindre.

Nøglerolle med overordnet salgsansvar for det danske marked
I rollen som National Key Account Manager kommer du til at spille en afgørende rolle i salgsafdelingen, hvor du, med dit eget budget, får det fulde ansvar for at opbygge og vedligeholde salget på det danske marked. Dette indebærer blandt andet at sikre virksomhedens salgsudvikling, hvor du aktivt kommer til at tage del i den daglige forretning og kommer helt tæt på beslutningerne. Derudover vil du deltage i det strategiske salgsarbejde, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje.

Derudover vil arbejdsopgaverne være identificering og analyse af eksisterende kunders krav samt etablering af relationer med potentielle nye kunder. Du vil stå for kontraktforhandling ved nye kunder og større ordrer. Desuden får du ansvaret for den daglige planlægning, opfølgning og prioritering af salgsaktiviteter. Som Key Account Manager referer du direkte til Dolle Nordic’s Managing Director, og du kommer til at arbejde ud fra kontoret i Brabrand, Aarhus.

Erfaren salgsprofil med solide forhandlingsevner
Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund inden for salg og forhandling fra lignende stillinger og gerne flere års erfaring med projektsalg samt kædesalg. Som person er du ambitiøs, proaktiv og en, der naturligt går forrest. Din styrke er din evne til at tænke kommercielt, se mulighederne og eksekvere på disse. Du er drevet af vejen til målet, hvor du arbejder strategisk, resultatorienteret og med øje for kundeudvikling. Det er vigtigt, at du besidder gode samarbejdsevner, da du arbejder tæt med resten af salgsafdelingen. Da en stor del af dit job er projektsalg, er det en forudsætning, at du har øje for detaljen og er vedholdende. Som Key Account Manager kommer du til at opbygge relationer til kæder i Danmark, og det er derfor vigtigt, at du som person er udadvendt og har erfaring med opsøgende salg.

Åben og engageret arbejdsplads med stærkt sammenhold og højt til loftet
Som Key Account Manager kommer du til at indgå i et uformelt miljø med engagerede kollegaer. Du bliver en del af et velfungerende team med vindermentalitet og en dagligdag præget af gejst, vilje og højt til loftet. Du tilbydes et spændende og udfordrende job med plads til nytænkning hos en virksomhed, der er præget af en god kultur med sociale arrangementer.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail [email protected]. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brabrand
  • Mandag den 01. april 2024

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Do you have a technical sales profile and commercial flair? If so, we invite you to discover the exciting opportunities that await you at Johnson Controls! What you will do At Johnson Co..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en stærk forståelse for at opbygge og vedligeholde relationer? Trives du med koncept salg og længerevarende partnerskaber? Så er det dig, vi søger som vores næste Key Account Manager! Om..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du en stærk forståelse for at opbygge og vedligeholde relationer? Trives du med koncept salg og længerevarende partnerskaber? Så er det dig, vi søger som vores næste Key Account Manager! Om..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
26. maj 2024 9
25. maj 2024 9
24. maj 2024 9
23. maj 2024 9
22. maj 2024 10
21. maj 2024 8
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 7
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 10
30. april 2024 10
29. april 2024 11
28. april 2024 11
27. april 2024 11
26. april 2024 11