Resultatorienteret salgsleder til Kredsløb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Vil du være en del af en ambitiøs kundestrategi og bidrage til vi øger salget af vores løsninger til den grønne omstilling? Har du et skarpt øje for forretningsmuligheder og mestrer at skabe interne og eksterne relationer ud fra vores kommercielle interesser? Så er du måske vores nye salgsleder i Marketing & Marked

Bliv en del af fremtidens grønne forsyningsselskab
Aarhus skal være CO2-neutral i 2030. Derfor arbejder Kredsløb hele tiden på at udvikle nye løsninger, der gør en forskel for både klimaet og vores kunder. Vi gør det nemt at være grøn. Kredsløbs produkter og ydelser går mod mere konkurrence på alle markeder og derfor styrker vi vores tilgang til salgsarbejdet og de aktiviteter, der allerede foregår i Kredsløb.

Vi søger en engageret og resultatorienteret salgsleder som skal bidrage til at føre strategien ud i livet i samarbejde med Marketing- og markedschefen og resten af teamet. I forlængelse af den nye kundestrategiske vision har Kredsløb etableret en central salgsorganisation mhp. at styrke og koordinere den samlede salgsindsats. Formålet er at bidrage til at sætte retningen for den samlede salgsindsats i Kredsløb, skabe en helhed for kundeoplevelsen og ikke mindst sikre opnåelsen af Kredsløbs kundestrategiske mål – herunder kundeløfterne.

Salgslederen skal bidrage til resultater i et område med betydeligt vækstpotentiale. Med reference til chefen for Marketing & Marked vil den nye salgsleder få en afgørende rolle i at nå Kredsløbs salgsstrategi, hvor målet er at øge salget af løsninger til den grønne omstilling. Løsningerne omhandler produkterne fjernvarme, fjernkøling, affaldshåndtering, salg af affaldsforbrændingskapacitet og cirkulære råstoffer.

Du bliver en bliver en del af Markedsafdelingen og skal bidrage med at føre strategien ud i livet sammen med markedschefen og resten af teamet. Du indgår naturligt i det daglige samarbejde og lærer gerne fra dig, så teamet opnår det bedst mulige resultat.

Dine opgaver og succeskriterier
Din primære opgave er at sætte retningen for Kredsløbs samlede salg baseret på Kredsløbs kundestrategi. Sammen med chefen for Marketing & Marked skal du opbygge en central salgsafdeling som bidrager til øget vækst i salget af grønne løsninger. Du har en god forståelse for både kundernes behov og forretningens ønsker og er stærk i at få eksekveret.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • I samarbejde med organisationen, sætte og kommunikere målsætninger klart og tydeligt til alle relevante områder i Kredsløb
  • Prioritere indsatser på segmenter/produkter
  • Løbende koordinering og opfølgning på strategier, mål og indsatser
  • Ledelse af det kommercielle samarbejde på tværs af koncernen
  • Rapportering og præsentation af resultater og anbefalinger til ledelsen.
  • Fastsætte KPI'er for salg på tværs af produkter og afdelinger og realisere Kredsløbs strategi og mersalgspotentiale.

Den ideelle profil
Du finder det stærkt motiverende at arbejde med relationer og salg med det formål at gøre det nemmere for vores kunder at træffe det grønne valg. Vi søger en person med et kommercielt mindset, der drives af resultater i en ambitiøs afdeling, hvor både tempo og humør er højt.

For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:

  • Erfaring med at professionalisere salget på tværs af afdelinger
  • Stærk til at samarbejde samt motivere og skabe følgeskab blandt medarbejdere og kollegaer
  • Erfaring med at sætte mål (budget, KPI’er ect.)
  • God til at se kommercielle muligheder (kommercielt mindset)
  • Forstår den tekniske verden
  • Bachelor, kandidat eller ingeniør m. kommercielt mindset - evt. HD-Afsætning eller lign

Kredsløb som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag, hvor du får mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling af det samlede energi- og affaldssystem i Aarhus. Vi arbejder ambitiøst med vores mål om udvikling af bæredygtig energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi. Derfor har vi stort fokus på udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest d.10. juni 2024. Vi afholder samtaler løbende.

Du er velkommen til at kontakte Markedschef Mads Hammershøj på 2054 9706, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest 1. august 2024.

Stillingen er fuldtid og du bliver aflønnet efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 17.05.2024
  • Sælger
  • Brabrand
  • Mandag den 10. juni 2024

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Do you have a technical sales profile and commercial flair? If so, we invite you to discover the exciting opportunities that await you at Johnson Controls! What you will do At Johnson Co..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Århus

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kom..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    I stillingen vil du blive en del af et dedikeret og energisk salgsteam, hvor sjov og professionalisme går hånd i hånd. Teamet er præget af støttende kollegaer og en kultur, der prioriterer trivsel .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
1. juni 2024 6
31. maj 2024 6
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 9
26. maj 2024 9
25. maj 2024 9
24. maj 2024 9
23. maj 2024 9
22. maj 2024 10
21. maj 2024 8
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 7
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9