Junior Technical Sales Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brande

Har du lige eller næsten lige afsluttet din fødevarevidenskabelig eller -tekniske uddannelse? Kan du tænke dig at arbejde med teknisk salg og implementering af ingrediensløsninger til fødevareproducenter verden over? Er du motiveret af et arbejdsliv, hvor du kommer rundt i verden og møder forskellige mennesker og kulturer? Og har du lyst til at blive en del af teamet med erfarne, kompetente og dedikerede Technical Sales Managers, der kan agere katalysator for din personlige og faglige udvikling? Så er vores stilling som Junior Technical Sales Manager måske lige noget for dig.

Med reference til den tekniske salgsdirektør bliver du en del af et globalt team, der yder teknisk service og implementerer ingrediensløsninger til fødevareproducenter verden over. Du få et helt hold af kompetente, dedikerede og samarbejdsorienterede kolleger omkring dig; kolleger der hver især bidrager til den samlede salgsproces. Det tekniske salgsteam består pt. af 12 Technical Sales Managers, hvoraf seks har deres udgangspunkt fra Danmark.

DINE ARBEJDSOPGAVER

Når du bliver ansat som Junior Technical Sales Manager, skræddersyr vi et intensivt udviklingsforløb, som bliver tilpasset netop dig og dit udgangspunkt. Det gør vi med henblik på, at du - forventeligt i løbet af 1 års tid - vil være klædt på til opgaven som flyveklar Technical Sales Manager.

Vi giver dig plads og rum til at udvikle dig i rollen, ligesom vi stiller kompetente interne kræfter til rådighed for at sikre dig den bedst mulige oplæring.

  • Du kommer til at følge nogle af vores garvede Technical Sales Manager sideløbende med, at du stille og roligt vil få tildelt egne projekter.

Vi vil med denne juniorstilling geare dig til at varetage den fulde rolle som Technical Sales Manager, hvor du på tværs af segmenter og geografiske markeder - i samarbejde med dine kolleger fra de øvrige dele af vores kommercielle organisation - bliver ansvarlig for at drive kundeprojekter.

Du vil komme til at bidrage til og vedligeholde vores ambitiøse forretningsplaner for de områder, du bliver ansvarlig for. Og sammen med kolleger vil du sikre teknisk opfølgning og fremdrift på projekter og aktiviteter, der er aftalt med kunderne.

Ambitionen er, at du efter din juniortid, i rollen som Technical Sales Manager selvstændigt blandt andet kommer til at:

  • understøtte og udvikle en sund kundeprojektportefølje
  • identificere og præsentere optimale tekniske løsninger til udvalgte projekter og kunder
  • præsentere resultater på baggrund af test og forsøg over for kunderne
  • skabe og vedligeholde kontakt til kundernes tekniske nøglepersoner
  • træne og uddanne såvel kunder som distributører i brugen af KMC’s produkter

DIN BAGGRUND OG KVALIFIKATIONER

Du har afsluttet din fødevarevidenskabelig eller -tekniske uddannelse inden for de sidste par år. Du er motiveret for et job, hvor du kommer i kontakt med mange forskellige mennesker og kulturer og du finder det spændende med et job med rejseaktivitet op til 60 dage om året.

Du er et løsningsorienteret menneske, der finder de udfordringer, man som Technical Sales Manager kan stå i ude ved kunden, motiverende. Af natur er du et dialogskabende menneske, der samtidig sætter en ære i at nørde dig ned i detaljerne og opnå dyb teknisk indsigt i vores mulige løsninger.

Det gode salg er en holdindsats. Det er derfor afgørende, at du finder det naturligt at dele viden med dine kolleger i virksomheden, ligesom du formår at dokumentere på systematisk vis og finder det naturligt at skabe overblik over komplekse data.

VI TILBYDER DIG

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at kickstarte din karriere i et ambitiøst og rart miljø, hvor du får mulighed for at lære af de bedste. Du bliver samtidig en del af en spændende og solid virksomhed med høje vækstambitioner - Du skal derfor se denne stilling som en investering i en bæredygtig fremtid i KMC for dig.

Netop nu er vi ved at udvide domicilet i Brande med et 10.000 kvm nyt innovationscenter. Det er i denne inspirerende ramme, du får din dagligdag, når du ikke er ude at besøge vores kunder rundt om i verden.

Hos KMC bliver du en del af en sund virksomhedskultur med en god omgangstone - et sted, hvor ambition og godt humør går hånd i hånd.

Publiceret15. december 2023

Ansøgningsfrist16. februar 2024

KontaktTechnical Sales Director Stig Groven+45 4064 8887

Arbejdsstedets adresseHerningvej 60, 7330 Brande, DanmarkÅbn i Google Maps


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brande.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brande
  • Fredag den 16. februar 2024

Lignende jobs

  • Sælger i Skjern

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 6900 Skjern
    • Sælger
    • Skjern
    Få mere info
  • Sælger i Holstebro

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Sælger
    • Holstebro
    Få mere info
  • Sælger i Engesvang

    Er fremragende kundeservice en del af dit DNA? Og har du lyst til at udvikle dig og dine kompetencer i en international virksomhed med dygtige og hjælpsomme kolleger? Så er du den, vi står og mangl..
    • Sælger
    • Engesvang
    Få mere info
  • Sælger i Ringkøbing

    Vi søger lige nu en engageret, serviceminded og erfaren salgskonsulent til Renault, Dacia og Hessel Selected personbiler i Ringkøbing. Måske du i dag sidder i en lignende stilling i Ringkøbing-områ..
    • Sælger
    • Ringkøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brande

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1