Dagtilbudsleder til Børnehuset Uglebo - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Børnehuset Uglebo søger dagtilbudsleder

Vi søger en leder, som er god til at opbygge tillidsfulde relationer, kan arbejde samskabende samt systematisk i den tværgående indsats, og som har lyst til at være en del af et stærkt fagligt fællesskab.

Om stillingen

Som dagtilbudsleder i Børnehuset Uglebo bliver du en del af et velfungerende børnehus med gode fysiske rammer og 19 dygtige samt energiske medarbejdere.

Som dagtilbudsleder varetager du ledelse af eget dagtilbud og refererer direkte til forvaltningens dagtilbudschef, idet Brøndby Kommune ikke har område-/klyngeledelse.

I din hverdag vil du skulle sætte retning for og understøtter den pædagogiske praksis, således at der bliver skabt de bedste betingelser for leg, udvikling og læring til gavn for alle institutionens børn.

Du bliver samtidig en del af Brøndby Kommunes fælles dagtilbudsområde - herunder en engageret ledergruppe, og et ledernetværk med fem lederkolleger, hvor der drøftes udvikling og implementering af forskellige tiltag som projekter og uddannelse samt gives faglig sparring til hinanden.

Vi er ambitiøse, når det gælder børneområdet, og er kendt for at understøtte rammer for dagtilbud af høj kvalitet – eksempelvis med 80% pædagoger og 20% medhjælpere/pædagogiske assistenter. Vi arbejder ud fra den styrkede pædagogiske læreplan, som udarbejdes med inddragelse af både medarbejdere og forældrebestyrelse. Derudover arbejder vi med tidlig opsporing, og anvender det digitale redskab Hjernen og Hjertet (Sprogtrappen og dialogprofil), som ligeledes bruges i den faglige og strategiske ledelse.

Vores forventninger til dig

Vi ønsker, en leder som kan fortsætte den gode udvikling i børnehuset i samarbejde med medarbejdere, børn og forældre og kan se sig selv i nedenstående:

  • Du er uddannet pædagog gerne med ledelseserfaring og/eller en diplom i ledelse eller stor lyst til at læse diplom i ledelse
  • Du har stor gennemslagskraft både mundligt og skriftligt.
  • Du har et analytisk og strategisk overblik
  • Du kan arbejde systematisk med data som grundlag for dine ledelsesmæssige handlinger og udvikling af den pædagogiske faglighed.
  • Du forstår og trives med at arbejde i en politisk styret organisation, og er dygtig til at implementere og oversætte politiske beslutninger
  • Du er optaget af at lede samt skabe følgeskab og ved, hvornår du skal sætte personalets forskellige kompetencer i spil.
  • Du kan sætte en ambitiøs dagsorden men opleves samtidig som medinddragende, udfordrende og motiverende, - og er en leder, der følger igangsatte indsatser til dørs
  • Mestrer at inddrage forældrene på rette tid og sted, og ser dem som en ressource og vigtige samarbejdspartnere.
  • Mestrer at inddrage relevante tværfaglige samarbejdspartnere i opgaveløsningen.

Vi tilbyder

  • En lederstilling med stort råderum og mulighed for at sætte eget præg på udviklingen
  • En spændende stilling i en kommune, hvor børneområdet prioriteres højt
  • Et stærkt fagligt fællesskab i både ledergruppen og ledernetværket
  • Gode muligheder for efter- og videreuddannelse

Om Børnehuset Uglebo

Børnehuset Uglebo er en nyere daginstitution i Brøndby Strand og har plads til 60 børn fordelt på to vuggestuegrupper, to børnehavegrupper og en specialgruppe (6 børn).

Vi er særligt optaget af den viden og læring, som børnene får gennem hverdagens mange rutiner samt det læringsmiljø, som børnene dagligt møder. Dette har betydning for den måde Uglebo er indrettet på samt på de rammer og regler, der sættes for legen og samspillet imellem børn og voksne.

Vi har gode fysiske rammer, både inde og udendørs, og en skøn legeplads med bålsted og grønne områder. Vi er desuden en del af regeringens 1000 dages program, som har til formål at mindske betydningen af negativ social arv gennem en styrkelse af kvaliteten i den pædagogiske indsats. Som led heri, har vi fem uddannede pædagoger tilknyttet vuggestuegrupperne samt et team af faglige fyrtårne (sprogvejledere, inklusionspædagog, aktionslæringspædagoger mv.) til at understøtte den daglige pædagogiske praksis.

Om Brøndby Kommune

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

Læs mere om Brøndby Kommune på vores hjemmeside

Løn - og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer. Vi ser gerne, at du kan tiltræde stillingen d. 1. januar 2022 eller hurtigst muligt. Dagtilbuddene er organisatorisk placeret i Børn-, Kultur- og Idrætsforvaltningen. Løn - og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen som dagtilbudsleder i Brøndby Kommune, er du velkommen til at kontakte dagtilbudschef Charlotte Faldt Andersen på telefon 4328 2613 eller stedfortræder i Børnehuset Uglebo Anne Mette Minor på telefon 4328 6220.

Du er velkommen til at besøge Børnehuset Uglebo før du søger stillingen.

I Brøndby Kommune er der indført røgfri arbejdstid.

Sidste ansøgningsfrist er d. 15. november 2021, og samtalerne finder sted d. 24. november 2021 på Brøndby Rådhus.

15-11-2021

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Mandag den 15. november 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Are you passionate in creating memorable events and unique experience for d´Angleterre guests? Do you thrive in an international & luxurious environment with a fast pace and room for innovation? Then you are one we are looking for to lead our Banquet Sales team in the leading luxury hotel in the Nordic region. WHAT WE OFFER.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Location: The role is based in one of our offices. Find out where our offices are located here.Location:hereThe Role: As a Sales Tools Specialist, you will play a pivotal role in managing our..
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
1. juni 2024 6
31. maj 2024 7
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 10
26. maj 2024 10
25. maj 2024 10
24. maj 2024 10
23. maj 2024 7
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8
16. maj 2024 8
15. maj 2024 8
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 8
7. maj 2024 9
6. maj 2024 10
5. maj 2024 11
4. maj 2024 10
3. maj 2024 12
2. maj 2024 10