Key Account Manager inden for vindenergi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vindenergi er en hjørnesten i FORCE Technologys nye strategi. For at vækste vores forretning på dette område yderligere, søger vi en Key Account Manager, som kan forestå salg af vores mange produkter og services til nye såvel som eksisterende kunder.

Vi har serviceret vindindustrien i Danmark og globalt, siden dens start og har gennem tæt samarbejde med ledende aktører globalt, udviklet verdensledende produkter og services til branchen. Vi deler branchens overordnede mål, om at gøre vindenergi så konkurrencedygtig som muligt, for at accelerere den grønne omstilling. Og vi har i tillæg, som mål at skabe mest mulig værdi for vores kunder, således at samarbejdet med os er den bedste investering blandt de mange muligheder, der findes i markedet.

Om rollen og arbejdsopgaver


Vi er globalt førende inden for mange forskellige ydelser, herunder strukturel test at prototypekomponenter, korrosionsbeskyttelse af strukturer, produktionskontrol af vinger, monitorering af offshore fundamenter, 3D-simulering af offshore operationer og undervandsinspektion af strukturer. Og har i tillæg, en lang række andre services på højt niveau, som hjælper kunderne.

Men mulighederne med vores store faglighed og erfaring er endnu større. Derfor søger vi nu en erfaren og målrettet Key Account Manager, der kan hjælpe os med at indfri vores potentiale. Stillingen er nyoprettet og organiseret som et selvstændig strategisk område, med reference til den ansvarlige direktør.

Der vil være rig mulighed for at være med til at præge rollen og vi forventer, at du har lyst til at påvirke indholdet af dit job gennem kundeinput, erfaring og idéer.

Dit arbejdssted er som udgangspunkt på hovedkontoret i Brøndby, men kan i princippet være overalt i Danmark, da aktiviteterne er globale.

Din profil


Du har relevant erfaring inden for branchen, gennem flere års aktivt virke hos en leverandør, producent, udvikler eller ejer - med dokumenterede resultater.

For at få succes i rollen, er det vigtigt, at du kan balancere et fagligt og kommercielt fokus for hverken at gå på kompromis med opgavens kvalitet eller kundens behov. Vi forventer, at du sætter en ære i den gode kundeoplevelse både før, under og efter opgaveløsningen. Du er udadvendt og tillidsvækkende og det falder dig naturligt at opbygge og vedligeholde relationer, samtidig med at vedholdende, lyttende og løsningsorienteret.

Derudover forestiller os, at du matcher denne profil:

  • at du har en god forretningsforståelse og forstår at sætte dig ind i kundernes reelle behov og deres mulige værdiskabelse
  • at du har et godt kendskab til vindindustrien
  • at du har en teknisk viden – at sætte dig hurtigt ind i avanceret teknologi til et niveau, hvor du forstår, hvordan den kan gøre en forskel for den enkelte kunde
  • professionelle kommunikations- og præsentationsevner, at kunne materialisere visioner til håndgribelig værdi med forskellige interessenter.

Noget for dig?


Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og opgaver. Vi arbejder for at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark. Du vil blive mødt af 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, høj faglighed, nysgerrighed og humør i en uformel omgangstone.

Hvis du mener, at jobbet er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs.

Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger jobbet via Jobindex, følg linket i den blå job faktaboks.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Sælger i Kastrup

    Har du teknisk interesse og kendskab til spildevand? Har du en kommerciel tilgang til tingene og et ønske om at opbygge relationer? Og ønsker du en alsidig hverdag, hvor du selv styrer din arbejdsd..
    • Sælger
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Are you passionate in creating memorable events and unique experience for d´Angleterre guests? Do you thrive in an international & luxurious environment with a fast pace and room for innovation? Then you are one we are looking for to lead our Banquet Sales team in the leading luxury hotel in the Nordic region. WHAT WE OFFER.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    [xxxxx] is one of the leading fashion and lifestyle companies in the premium segment with over 17,000 employees worldwide. As versatile as we are, we are united by a common goal: We love fashio..
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Søborg

    Alfa Laval is looking for a Bid Manager.Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of t..
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 6
1. juni 2024 6
31. maj 2024 7
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 10
26. maj 2024 10
25. maj 2024 10
24. maj 2024 10
23. maj 2024 7
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8