Børnehuset Spættebo søger dagtilbudsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Søger du nye udfordringer? Går du med en leder i maven og har du ideer til udvikling af en mindre integreret og mangfoldig institution? Børnehuset Spættebo søger en ny dagtilbudsleder, som kan lede med tillid og tydelighed og sætte retningen for udviklingen af vores dejlige børnehus.

Vi er 12 engagerede medarbejdere, som er er villige til at gå nye veje og gerne i følgeskab med dig.

Om stillingen

Som dagtilbudsleder varetager du den daglige ledelse af Børnehuset Spættebo og refererer direkte til forvaltningens dagtilbudschef, idet Brøndby Kommune ikke har område-/klyngeledelse.

I din hverdag skal du skabe gode rammer og sætte retning for den pædagogiske praksis og samarbejde med både børn, medarbejdere, forældre og øvrige fagpersoner i kommunen.

Du bliver en del af Brøndby Kommunes fælles dagtilbudsområde – herunder en engageret ledergruppe, og et ledernetværk med fire lederkolleger, hvor I drøfter udvikling og implementering af forskellige tiltag som projekter og uddannelse samt giver faglig sparring til hinanden.

Om Børnehuset Spættebo

Leg, fordybelse og ture i lokalområdet er noget af det, der kendetegner arbejdet i huset. Vi leger og fordyber os både inde og ude. Inde har vi et stort alrum og ude på stuerne har hver stue tilknyttet to mindre grupperum. Børnene fordeles ofte i mindre grupper, således at nærvær i samspillet med børnene kan prioriteres. Desuden benytter Spættebo metoden ”Læseleg” som sprogunderstøttende redskab.

Vi bestræber os på at gøre vores legeplads hyggelig og inspirerende til leg og fordybelse. I vores nærmiljø er der hurtig adgang til skov og strand, og vi benytter i stor udstrækning lokalområdet med besøg i Kulturhuset Brønden, bondegården Søholt og Middelalderlandsbyen.

I Spættebo er vi normeret til 13 vuggestuebørn og 38 børnehavebørn fordelt på tre stuer. Derudover har Børnehuset en rengøringsassistent, som kommer om morgenen, og en ernæringsassistent på 29 timer. Der serveres hver dag et sundt og varieret frokostmåltid til alle børnene.

I Spættebo er alle børn noget særligt, og vi møder børnene med en anerkendende tilgang og på barnets aktuelle udviklingsniveau. Der er fokus på at give børn og forældre mulighed for at bidrage positivt ind i børnehusets fællesskaber.

Om dig

Vi ønsker en tillidsvækkende og tydelig leder med gode relationelle kompetencer, som kan fortsætte den gode udvikling i Spættebo i samarbejde med medarbejdere, børn og forældre.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har en pædagogisk uddannelse, ledelseserfaring eller lyst til ledelse. Hvis du ikke har en lederuddannelse forventer vi, at du er motiveret for at læse en diplomuddannelse i ledelse.
  • Trives med at være på gulvet, hvor du udviser flair for faglig sparring samt kan understøtte det gode forældresamarbejde.
  • Mestrer balancen mellem at agere udviklingsorienteret, stille nysgerrige og åbne spørgsmål, være lyttende og nærværende men også kunne skære igennem, træffe beslutninger.
  • Kan skabe resultater gennem arbejdsglæde og engagement
  • Skaber strukturer og overblik i huset i forhold til roller, opgaver og ansvarsfordeling i hverdagen.
  • Gennem tillidsbaseret ledelse kan tegne den ydre ramme med masser af plads til, at personalet kan sætte deres præg på hverdagen.
  • Forstår og trives med at arbejde i en politisk styret organisation, og er dygtig til at implementere og oversætte politiske beslutninger og herunder fortsætte arbejdet med at omsætte den styrkede pædagogiske læreplan fra papir til praksis
  • Samarbejder med og involverer forældrene på rette tid og sted, og ser dem som en ressource og vigtig samarbejdspartner.
  • Mestrer at inddrage relevante tværfaglige samarbejdspartnere i opgaveløsningen.

Derfor skal du vælge os

Vi er en hyggelig lille integreret institution med 12 dygtige og stabile medarbejdere. Vi har et godt arbejdsmiljø samt lyst og motivation for udvikling og forandring. Som leder får du et stort råderum og mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen.

Samtidig bliver du del af en kommune og forvaltning, hvor børneområdet prioriteres højt og får et stærkt fagligt fællesskab - både ledergruppen og i dit ledernetværk. Her er der fokus på at spille hinanden gode og hjælpe hinanden med småt og stort i hverdagen. Vi vægter din faglige udvikling og tilbyder desuden gode muligheder for sparring samt efter- og videreuddannelse.

Som ny leder i Brøndby Kommune tilbydes du et introprogram samt en lederkollega som mentor.

Om Brøndby Kommune

Brøndby Kommune er ambitiøse, også når det gælder børneområdet, og er kendt for at understøtte rammer for dagtilbud af høj kvalitet – eksempelvis med en høj pædagogandel. Vi arbejder ud fra den styrkede pædagogiske læreplan, som udarbejdes med inddragelse af både medarbejdere og forældrebestyrelse. Derudover arbejder vi med tidlig opsporing, og anvender det digitale redskab Hjernen og Hjertet (Sprogtrappen og dialogprofil), som ligeledes bruges i den faglige og strategiske ledelse.

Læs mere om Brøndby Kommune på vores hjemmeside

Løn - og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer.

Vi ser gerne, at du kan tiltræde stillingen d. 1. januar 2023.

Dagtilbuddene er organisatorisk placeret i Børn-, Kultur- og Idrætsforvaltningen. Løn - og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist:

21-11-2022

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Mandag den 21. november 2022

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Er du klar til nye udfordringer og har du lyst til at arbejde med branchens mest succesfulde brands? Ønsker du at udvikle dig professionelt i et miljø med internationalt præg og være en del af et .
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Kastrup

    Har du teknisk interesse og kendskab til spildevand? Har du en kommerciel tilgang til tingene og et ønske om at opbygge relationer? Og ønsker du en alsidig hverdag, hvor du selv styrer din arbejdsd..
    • Sælger
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Are you passionate in creating memorable events and unique experience for d´Angleterre guests? Do you thrive in an international & luxurious environment with a fast pace and room for innovation? Then you are one we are looking for to lead our Banquet Sales team in the leading luxury hotel in the Nordic region. WHAT WE OFFER.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Søborg

    Alfa Laval is looking for a Bid Manager.Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of t..
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 6
1. juni 2024 6
31. maj 2024 7
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 10
26. maj 2024 10
25. maj 2024 10
24. maj 2024 10
23. maj 2024 7
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8