Rekrutteringsfirma

Sales & Business Analyst – til Nordens førende genvindingsvirksomhed – Stena Recycling!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby


Har du forretningsforståelse, flair for tal og analytisk sans, og vil du trives med frihed under ansvar i en spændende miljøvirksomhed? Kan du tænke dig at være med til at sætte dagsordenen for genanvendelse sammen med dygtige kollegaer i en virksomhed i rivende udvikling og med stærke værdier?




Så har vi jobbet til dig hos Stena Recycling - En succesrig virksomhed, der arbejder med tidens hotteste agenda: Affaldshåndtering, genanvendelse og bæredygtighed.


Om Stena Recycling



Stena Recycling er Nordens største genvindingsvirksomhed, som går forrest i indsatsen omkring bæredygtighed, grøn omstilling og genanvendelse af affald. Virksomheden håndterer og forædler alle typer af affaldsmaterialer til nye råvarer. Det gælder alt lige fra jern, metaller, pap, papir, plast, elektronik til farligt affald.

Stena Recycling A/S er et selskab i Stena Metall koncernen, og med sine ca. 430 medarbejdere og 18 filialer er de markedsførende indenfor genvinding i Danmark. Stena Metall koncernen beskæftiger ca. 3.500 medarbejdere i 9 lande.

Med mere end 80 års erfaring i en konstant foranderlig branche har Stena Recycling opbygget ekspertise og viden til at gå forrest i udviklingen af bæredygtige løsninger inden for genanvendelse, som matcher kundernes behov, samfundet interesser og imødekommer fremtidens mest presserende nødvendighed.

Om jobbet



Stillingen som Sales & Business Analyst er nyoprettet, og du vil blive en nøglespiller i varetagelsen af organisationens ledelsesmæssige og forretningsmæssige rapportering.

Din nye arbejdsplads bliver Stena Recycling’s nyistandsatte hovedkontor i Brøndby.
Her bliver du en del af et velfungerende team af gode og engagerede kollegaer i afdelingen Strategic Sales.

I rollen som Sales & Business Analyst referer du til vores Salgsdirektør. Dit hovedansvar er hele det analytiske og datadrevne set up, der skal understøtte alle de markedsrettede indsatser og producere beslutningsgrundlag til udformning og gennemførsel af den overordnede markedsstrategi.

Du anses som en central support og sparringspartner i afdelingen Strategic Sales og for vores Salgsdirektør, samt for forretningsområderne, og du bidrager med opfølgning på performance og løbende analyser af diverse udviklingsområder.

Herudover deltager du i både koncern-interne og -eksterne netværk, herunder i tværfaglige fora i virksomheden. Du får en rolle med en stor kontaktflade med mange stakeholders.

Dine primære opgaver vil være:

  • Analyseansvar for kundelønsomhed (Qlik Sense) samt Kundeprofitabilitet
  • Ansvarlig for drift og udvikling af Pipeline Management/CRM-platformen
  • Benchmarking - I forhold til kunder, sælgere, regioner m.m.
  • Videreudvikling af rapporter og analyser, der forbedrer firmaets styring
  • Producere og vedligeholde materiale til ledelsesmøder (pipeline, forecast og analyse)
  • Løbende opdatering af prisstruktur/afregningsmodeller
  • Prisliste og indeksstyring - herunder afregningsmodeller

Om dig



Du kommer med en videregående uddannelse på kandidatniveau fra Universitetet, DTU, eller CBS, som Cand.merc. eller lign. Vi forestiller os, at du har minimum to til fire års relevant erhvervserfaring. Du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau, og interesse for bæredygtighed og for cirkulær økonomi vil være en fordel.

Vi forventer, at du har erfaring med tværgående projektarbejde, samt flair for IT-systemer (ERP, CRM, BI, Excel, PowerPoint, m.v.)

Dine personlige kompetencer



Kulturen i virksomhedens er præget af entreprenørånd, energi og forandringsvilje, og din forståelse for Stakeholder Management er en af nøglerne til at blive en succes i din rolle.

Som person forventer vi, at du har et godt drive, kan arbejde proaktivt og selvstændigt og er dygtig til at skabe positiv dialog med kollegaer og kunder ved hjælp af gå-på-mod, nytænkning og god forretningsforståelse.

Samtidig lægges der stor vægt på, at din daglige adfærd går godt i spænd med Stena Recycling’s medarbejderværdier om den nysgerrige, opmærksomme og positive indstilling til opgaver og mennesker – og om samarbejde, videndeling og aktiv problemløsning. Da problemer er til for at blive løst, er det naturligt for dig at udfordre gamle arbejdsmetoder og teste nye.

Du tilbydes



Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos Stena Recycling er det konkret og lige netop det, de har arbejdet med i rigtig mange år.

Hos Stena Recycling bliver du en del af en branche, som bevæger sig konstant. Omgangstonen er uformel, fællesskabet vægtes højt og samarbejdet endnu højere.

Interesseret?



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Lørdag den 15. april 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Ballerup

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Er du skarp til at koordinere og holde overblikket? Og har du et naturligt drive og god tilpasningsevne? Så kan du komme med på holdet hos Techtronic Industries!På vegne af Techtronic Industrie..
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
11. maj 2024 8
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 8
7. maj 2024 9
6. maj 2024 10
5. maj 2024 11
4. maj 2024 10
3. maj 2024 12
2. maj 2024 10
1. maj 2024 11
30. april 2024 9
29. april 2024 12
28. april 2024 12
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 11
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 11
20. april 2024 10
19. april 2024 11
18. april 2024 12
17. april 2024 13
16. april 2024 13
15. april 2024 12
14. april 2024 11
13. april 2024 11
12. april 2024 12
11. april 2024 12